Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
irányár 1.1 milla :scared:
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Nézzétek meg ezt: http://forum.hwsw.hu...

Na ez a nem mind1 ! :cool:

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
nem semmi
pláne az a pohármelegentartó
meg a 60*30 centis radiátor :D

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
nagyon fasza cuccok vannak nem is tudtam csak az aruk az igen magas :(
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

rendes vizhutes meg nincs sajnos amik a piacon vannak attol egy komolyabb leghutes sokkal jobb :(

Nono !!! www.vizhutes.com !

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
abból nemrég adták ki a 2-t
ugyanaz mint a másik csak "okosabb" a vísztartály, és a puNpa abbú veszi ki a zoxigént.
talán a puNpa is más, minnyá keresek róla eszet...

http://prohardver.hu...mod=10&id=13389
ehun é
ezzel csak az a baj hogy a 1000 fokos procirõl a 40 fokos vizet egybõl a NBre viszi, így a 50 fokos vizet meg a videókártyára. amúgy ötletnek nem rossz, de szerintem a nanocooling jobb :D
ami ez:
http://prohardver.hu...mod=10&id=13541

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
rendes vizhutes meg nincs sajnos amik a piacon vannak attol egy komolyabb leghutes sokkal jobb :(

bar en beruhaznek egy zalman reseverator 1 be a hangja miatt :D
Tom Ritchey

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Hidrogénnel nem nagyon lehet hûteni, inkább csak robbantani... ;)

@rob

NForce 3 Ultra chipset kell Neked, S939 és AGP !! Szinte minden gyártónak van ilyen, pl. MSI K8n Neo2 Platinum, stb.

Freezer jó cucc, szokták szeretni a népek. Prohardveren nemrég volt giga heatpipe-os hûtõteszt, jószívvel ajánlom ! :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

jockystone

jockystone

vendég

• fórumtag
  • 171 hozzászólás
Sajnos az Intel Pentium 4 HT prociknak még a Zalman 7700CU is elég kevés néha! 50-60 fokra tudja lenyomni max egy meleg nyári napon (25-35 fokos szobahõmérséklet esetén) egy 3GHz-es 1MByte cache memóriás nem húzott P4 HT proci hõmérsékletét! Télen le tudja nyomni olyan 30-35 fokra 15 fokos szobahõmérsékletnél, ha meg minusz 20-30 fok van a szobásban, akkor még lejebb is! ;)
A nagyobb P4 prociknál tényleg nem hülyeség a vízhûtés vagy egyébb más komolyabb hûtés (hidrogén, stb.), kár hogy drágák ezek a dolgok.
:scared: Jó munkás emberek szövetsége :scared:
:cheers:
:doghouse:

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
hat azalman a szart csak regena az elejen gyartott a mostaniag igazi csemegek :P
valoban azon gondolkdomhogy amit irtam glacial az valoben nem biztos hogy tuning barat baaar nekem silent breeze III van ami 19db es 1900rpm forog rez borda aranyozva :P es siman birja a legextremebb huzast is. Telen a kepeken lathato ventik kozul csak az egyik forog nyaron megy a masik is. Mind 2 9v oltrol hajtva ~ 2000 rpm szal hangtalan.

tenyleg tom tom az bocsi ;)

jah en hasznalom bringazashoz is .... bukkterkep fingom sincs holvagyok lealovasom az e szelesseg stb es no para. bar meg jobb lenne ha benne lenne a bukk terkep :P
viszont olyat is tud ez a szerkezet ,hogy epp kurva szarul vagyok hol egy szivsebezeti rendelo es kezdve 0.1km kortol 80ig kiir mindent , de ugyan ez bankautomata vagy szinhaz esetleg kupleraj ;)

En nem gondoltam volna hogy ennyire hasznos mig apa nem vett egyet es jah filmet is lehet rajta nezni egy jo konvertaloval (10perc) csinal egy 700mb avibol 190mb es igy siman ramegy egy 512 karira 2 film ami vonaton tesz nagyon jo szolgalatot ...
Tom Ritchey

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
igloo 4360 light az jau, csakhogy egy prescott izzó fejéhez azért kevés.
mindenképpen heatpipe-os kell. van a glacialtech-nek egy heatpipe-osa is, azt is nézegettem, az is tecc.
10 felé meg nem mennék, ezért is jó a ht101-es, két kira ventivel már nem is hangos, nem is gyenge.
bár most az uj zalman is tecc, a cnps9500, csak még nem láttam itthoni árat nekie. de ha a 7000-res sorozat áraiból indulok ki, akkor nem sok jót sejtek...

thermalright meg már akkora, hogy nem fér el az északi chipset hûtésétõl szerintem. bár az xp-90 tetszik arcomnak, de a tts kft oldalán van 5600-ért egy arctic freezer freezer4 tip hûtõ is. bár full alu kivitel, nem tudom mit birhat...

prescott helyett esetleg még northwood-ot vehetek, most nme állok át a64 platformra még akkor sem, ha jóval hidegebb, mert jóval többe kerülne egy rendeset venni.
(néztem chaintech nf4-es lapot olcsón, de pcie kártya kell bele. az abitnak van agp-s lapja 939-eshez, de azon meg via pt800 hipset van)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Mikor tele volt rakva a gépem nem volt hely, szerverháznál meg nem volt olyan hosszú kábel ami elért volna a végéig ;)
Viszont nem értem még, hogy a hdd led kábele, meg a power ledé most miért nem akar mûködni. Nem mindegy neki melyik oldalra áll? Ugyanazon a helyen van mint javítás elõtt.

Ride everywhere.

.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
alapszabály hogy 1 lukat illik kihagyni
szellõzés végütt

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
No ezeket nid tudom én is (pont így van, csak most egy vinyó van a 80-on+dvd (a másik V.beszart :mad: ), az író meg külön van 40 eressel. A bevágós dolog az ok, csak nem hajlik semmit még így sem, ha a meghajtók közvetlenül egymás felett vannak akkor lehetetlen csõvel megoldani mert így is nehéz.

Ride everywhere.

.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Uh....
80 eres arra jó hogy menjen a cumó ata66+on, érzsd, 66mega/sec, vagy gyorsabb
40esessel csak ata33, vagyis max 33mega/sec, de ez persze jóval lassabb, arányosan mindkét esetben.
vinyóhoz mindenképp szerezz 80erest, és ha több vinyó van akkor külön idére rakd õket, CDnek teljesen mind1, DVDnek is jobb asszem a 66os draut

csõkábelhez meg fel kell vágni az ide kábelt kb 4 részre, és úgy összedrautozni,és akkor jó. csak nem annyira egyszerü ez, és 800 ft egy ilyen csõkábel..

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Nyolcvan eres is van a gépben de 40-esbõl sok van nekem. (öreg számítógépeket gyûjtök/tötem) Elõször azt hittem tönkrement az íróm. Ja és a 80-as is meg tud nagyon törni. Húzózárral egyszer próbáltam csõkábelt csinálni de túl merev lett :(

Ride everywhere.

.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
megtörnek, nem?
azt nem szeretik...
40eres? szerezz egy 80 erest, az sosem árt:D

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Ide kábelek hogyan tudnak tönkre menni? Szerencsém van, hogy van itthon jópár 40 eres, dee már harmadikat cserélem ebben az évben :chin:

Ride everywhere.

.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
én a "majd lesz valahogy, ha másképp nem, megkérdezek valakit" elvet vallom
majd ha porig ültetett 1es golfom lesz, akkor esetleg érdemes útvonalt tervezni :D

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

jah ajanlom mindenkinek az acer egyik termeket
acer n35 PDA GPS saeromap nelkul 80e lehet hozza tenni aeromap destinator es toptop <--- ezt nem ismerem még
allitolag a toptop biciklire es gyalog utra is tervez ! :D majd kiprobalom es beszamolok rola.

nem toptop az teeee, hanem TomTom :)
a progi amugy telleg jo, erdemes kiprobalni, de kerekparutra meg sose terveztem vele :D