Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4846 replies to this topic

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest
Biztos, a Netscape-et nem ismerem annyira, hogy tudjam melyik a jobb. A Firefoxxal az IE-t váltottam le, és nagyon jó döntésnek tûnik.

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Oké.
De én már nagyon megszoktam a netscapa-et.
Te meg megszoktad a Firefox-ot.
Végül is tök mindegy melyiket használod.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest
Akkor egyszerûbb ha marad az ember a Firefoxnál.

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Az új Netscapanak is Firefox motorja van.
Próbáld meg azzal.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest
Alul van nevezés, versenykiírás stb. azok mûxenek, ezt a felsõt én sem tudom mûködtetni, sõt most próbáltam az explorer sem foglalkozik vele.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Neked hogy nyitja meg? :) Nekünk a felsõ menüsor nem mûxik rajta - azaz klikkelünk, s semmi. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest
Nos a Firefox megnyitja a bükkmaraton honlapját, de annál kivételesen elé kell írni a www-t.

Tûzfalnak pedig Outpost Firevall, több helyen is ezt dícsõitik a neten, csak jót olvastam eddig róla.

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Most már fent van a Zone Alarm és a McAfee.
Egyenlõre mülödik.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
gúgli

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Köszi a tipeket akor tûzfal valószínüleg ma meglesz.(Zone Alarm).
Vírus írtom (még nem tudom , ) Honnan lehet megyszerezni a Nod32-t?

Paul:Sajnállak szar lehet neked.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
Na akkor loknem a frankot:
-Opera
-Nod32
-Keiro
-Ad-Aware
;)

szerk: Ja, a konfig, amin nyomulok: P233, 32MB ram, 4.3GB hdd, 2MB vidijo
Mert megerdemlem:D (ha 2 nel tobb browserablak van nyitva, akkor lefagy a rendszer es restart-->+15 perc):D
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Azert ne keseredj el L_L, a zonealarm nem rossz annyira :D de van jobb
Koszi Dante a tippeket!
Azert spec a viruskergetonek a Nod32-t ajanlanam allitolag most tunningoltak egy feregirtoval is :)

A befejezett avikhoz a virtualdub-ot ajanlom (vagy ha van mas komolyabb avi szerkesztod talan premiere) Es a magyar fejlesztesu kis par Kb-s programot (divfix)
Asszem minden esetben a problema annyi lesz hogy elvesznek a kulcsframe-k az avidbol es iszonyat lesz a navigacio benne (tobb perc lehet mire belepozicionalsz a filmbe)
De nezheto lesz

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

-Zonealarm - amatõröknek való, nem konfigolható eléggé, szájbarágós

L_L amatör.
jahogy ezt nem tettem hozzá? bocsánat ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
tud valaki valamilyen progit amivet nem befejezett avi fájlokból lehet befejezett avi-t csinálni?
(egy dctmp fájl végérõl lett levágva minden a .avi után)
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Böngészõ - Mozilla Firefox - pöpec, s majdnem minden megy vele. Na azért nem kell maradandóen kiütni az Internet Explorer-t, van pár oldal (pl Bükk Maraton honlapja), ami nekem nem megy Firefox-szal.

Wirus Buster - semmire sem jó. Ha kell KAV, írj privit, átküldöm mailben. (10 MB) De törést (stb) hivatalosan ugye nem adhatok, majd segítek azügyben, csak nem akarok börtönbe kerülni. :)

Az ilyen security center-ek nagyon rosszak, csakis két vagy több gyártótól kapott rendszert szabad összetákolni. Érts Halálcsillag a Sztárvórzban - azaz túl nagy erõösszpontosítás. Sebezhetõ. Pl volt anno egy CWS hijacker, ami a teljes Symantec adatbázist lebénította...

Mellesleg a Kerio sem annyira bonyolult, van benne wizard, a legtöbb usernak az úgy jó is ahogy van.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts

Na akkor egy profi védelem, fogadd ajánlásommal:

-Kaspersky Anti Virus - Pro Edition
-Kerio Winroute 5 Firewall

Ezek irtókevés erõforrást esznek, atomstabilak, hatékonyak - egy hátrányuk van, nem túl szájbarágósak. A Winroute pl a Kerio vállalati tûzfala, nem árt, ha értesz a portkonfighoz meg NAToláshoz, egy bonyolultabb szituáció kiépítéséhez - de megéri, mert verhetetlen rendszert eredményez. Mondom ezt úgy, hogy számos cég termékeit használtam (magán és irodai szinten egyaránt), szóval megalapozott vélemény talán. ;)

Szerintem:
-Symantec bármi - lassú és begyógyul úgy a registry-be, hogy alig lehet kipucolni :) - ráadásul nem is túl stabil
-Ad-aware - csakis a Pro verzió, nem árt, de megfelelõ bögéászõvel és vírusvédelemmel / tûzfallal gyakorlatilag nincs értelme - nálam nem talál semmit sosem ; ez persze igaz az ÖSSZES spysweeper-re - haszontalanok, ha normálisan bevédett böngészõt használsz

Kössz a tippeket.
De ennyire nem értek a programokhoz.
Nekem 1 megbízható rendszerre lenne szükségem.
Jelenleg 1 Wirus Buster van fent de szerintem nem éppen a legjobb, de jelen pillanatban csakez van.
A tûzfalam most Window's-os és az sem jó.
Holnap elmegyek vásárolni a nagybácsimhoz( nem vásárlok csak elviszek pár programot)
Neki van MCAfee Securyti Centere ( azt mondja neki bevállt).
Meg tûzfala is van e annak a neve nem jutaz eszembe de az amit LL írt.
Szóval igy állok most.
Ja felrakta a Netscapat és azt használom böngészéshez.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Na akkor egy profi védelem, fogadd ajánlásommal:

-Kaspersky Anti Virus - Pro Edition
-Kerio Winroute 5 Firewall

Ezek irtókevés erõforrást esznek, atomstabilak, hatékonyak - egy hátrányuk van, nem túl szájbarágósak. A Winroute pl a Kerio vállalati tûzfala, nem árt, ha értesz a portkonfighoz meg NAToláshoz, egy bonyolultabb szituáció kiépítéséhez - de megéri, mert verhetetlen rendszert eredményez. Mondom ezt úgy, hogy számos cég termékeit használtam (magán és irodai szinten egyaránt), szóval megalapozott vélemény talán. ;)

Szerintem:
-Symantec bármi - lassú és begyógyul úgy a registry-be, hogy alig lehet kipucolni :) - ráadásul nem is túl stabil
-Ad-aware - csakis a Pro verzió, nem árt, de megfelelõ bögéászõvel és vírusvédelemmel / tûzfallal gyakorlatilag nincs értelme - nálam nem talál semmit sosem ; ez persze igaz az ÖSSZES spysweeper-re - haszontalanok, ha normálisan bevédett böngészõt használsz

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Symantec Norton Antivirus 2005 Corporate edition :D
Webroot SpySweeper Corporate edition

ha ezeket beszerzed megtapsollak, de tökjó védenek :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Zonealarm.
AVG.
Ad-Aware.

..nálam.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Szeretnék segítséget kérni!
Elmentünk nyaralni az utolsó nap még mûködött a gépem valószínüleg pekaptam 1 vírust.
Mikor hazajöttem be akartam kapcsolni a gépet erre kiírta hogy nincs Window's és telepítsem újra ekor elõször jött ez a fej :scared: utána meg ez :wallbange
Nem tehettem mást újra kellet telapítenem az egész rendszert.
Most még csak pár programom van fent( ebõl is csak a legszükségesebbek).
Elúszott minden játékom minden mentésem , minden munkáma honlapal (már majdnem készen volt 1 teljesen új verzió) és minden programom.

Ezt szeretném megelõzni!!!!!!!!
Aban kérem a segítségeteket , hogy legyetek szívesek ajáljatok néhány tûzfalat ill. vírus írtót.
Segítségeteket elõre is köszönöm.