Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4846 replies to this topic

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
úgy van hogy felraktam az ET-t amihez adták a punkbustert updateltem pbwebbel és kifagy ha olyat jáccom amelyik szerverhez kell..

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Na értem már, hogy mi a gond - szóval ezeket már próbáltam (gyakorlatilag google ezeket dobja ki)...éééés:

www.feliratok.hu - egy mirror sem aktív
felirat.tk - na ettõl meg elszáll mindhárom böngészõm - az IE "keresett lap nem elérhetõ" dumával

Szóval ezek voltak a logikus tippek - úgy néz ki DCzni leszek kénytelen. Egyébként mindenkinek köszönöm, majd még próbálkozom, lehet, hogy késõbb ezek is hajlandóak lesznek mûködni.

(igazából régen sokat DCztem, de zavart, hogy normális hubok irreális share-t követeltek már meg, ráadásul én valahogy mindig 10-20 K-val töltöttem, tõlem meg ennek többszörösével éjjel-nappal - szóval nekem marad a bittorrent, azzal a 250K+ garantált, csak hát kicsi konkrét cuccosra nehézkes rákeresni)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
www.feliratok.hu, itt mindig vannak müködõ mirror-ok.

PB-nek kell valami .html fájl is, és ha az hibádzik akkor dobál, nem ? BF2-nél így van legalábbis.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
dc++

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
felirat.tk vagy feliratok.tk
sztem ez a legnagyobb adatbázis

legfrissebb punkbuster van fenn, és mégis fagy...
Wolf Enemy Territory gyökerében van egy pb mappában
és én a True Combat: Elite moddal jáccom, abba a könyvtárba is be kell másolni?
sztem nem..

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Egy kérdés más vizekrõl - filmfeliratot honnan érdemes letölteni? Sajnos kidobott találatok nagyrészt halottak vagy csak kommersz filmek parányi adatbázisáról van szó... Igazából nincs nagy tapasztalatom benne, csak õsök kérnek filmet tõlem, nekem meg igencsak hiányos a felirat készletem.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Legújabb verziót kell használni, akkor asszem nem fagy. De ez csak tipp.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
nemtudja senki mitõl fagyhat ki a punkbuster?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Kürt horror áron dolgozik, rendes emberek 5-10e-ért megcsinálják amit õk 300e + áfáért...

Ha a BIOS felismeri a winyót akkor a mechanika halt meg, ez esetben nem lehet menteni, ha nem ismeri fel, de felpörög akkor jó, mert csak a panelt kell kicserélni és mehet a móka tovább.

Mer' egy állat vagyok !

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
azt mondta a rgazda, hogy o mindent megprobalt..szoftveres uton...
Van állásom...:bananadan

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

nekem az volt, hogy megfagyott a gep, aztan mar sosem tobbet nem mukodott a vinyo.....

hülye kérdés ....másik gépben próbáltátok ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
nekem az volt, hogy megfagyott a gep, aztan mar sosem tobbet nem mukodott a vinyo.....

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
én ált örülök ha tönkremegy a partició, és elszállnak a dolgaim, mert lesz helyem

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nekem már gyakorlatilag minden elszállt egyszer - ezért sosem 1 vinyõm van, hanem 2, de mégnkább 3, így a kritikus dolgok egymásra átmenthetõek. Meg hát hirtelenhalálom még nem volt (kivéve gyári hibát, de az azonnal kiderült + csere lett), így a halódás során lehetett pánik-backup-olni.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
azt mondta a rendszergazda, hogy talan bejohet, mert maga a lemez nem kerregett..

akkor biztos buko a gari, mert ezt mar egy masik gepbol kukaztak at az enyembe....

es a vizdi ismerose is kurt aron csinalja meg? mondjuk vicces, mar az ajanlat is kurvadraga naluk...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

a garancia hogy van a vinyokra?
a 3 ev mar nagyon soknak szamit?

elszallt a vinyom itt a melohelyen, nincs kedvem mindent ujracsinalni...
allitolag ki lehet cserelni az elektronikat, hatha eletre kel, de valahogy nyulik a rendszergazda..meg a hardveres epp szabin van....ezt a megoldast is en javasoltam neki...

általában egy évet adnak...(felfüggesztve :) )
azt meg lehet próbálni hogy egy ugyanolyan vinyóról leszedni, a panelt, + cserélni, de kockázatos lehet...ha meg "belûl " beteg....akkor Kürt...egy igen komoly bringa áráért
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
jojo, en is megneztem pl a kurt honlapjat, de annyit nem fizet ki nekem a ceg....
kapjak be..jo, en is hulye vagyok, hogy nem a szerverre dolgozok, de utalom, ha mindenki latja a munkaimat...

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
alattam meghalt 1 quantum, egy samsung hülyéskedett, és van egy maxtorom
legközelebb csak hitacsi

kérdezd meg vizdit, az õ rendszergazdája vinyókat javít, mindenféle torkavéres állapotból megcsinálja
csak hát az NAGYON húzós

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
a garancia hogy van a vinyokra?
a 3 ev mar nagyon soknak szamit?

elszallt a vinyom itt a melohelyen, nincs kedvem mindent ujracsinalni...
allitolag ki lehet cserelni az elektronikat, hatha eletre kel, de valahogy nyulik a rendszergazda..meg a hardveres epp szabin van....ezt a megoldast is en javasoltam neki...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

attól függetlenül hogy megvették az IBMet, nem kell ugyanazt a vackot csinálniuk

hitacsi halk, megbízható, és nem fût, mint egy maxtor mondjuk

valamennyit biztos használnak a tecnológiából, de anno mikor foglalkoztam a témával, akkor még csak a 2,5" kategóriában nyomult a hitachi, de az q. jó volt, notbúkhoz mindig azt adtunk el...
maxtort sose szerettem, anno quantum vinyókból voltak jó szériák, aztán ki tudja mi lett belõle mióta megette a max..
ibm-mel nem volt gondom de fõleg azokkal találkoztam amiket a compaq matricázott a szerverekhez...
samsung egy volt a kezembe, itt van a szekrénybe gyári halott.....
mostanában ha néha veszek akkor 3év garis seagate-t szoktam venni