Szerinted ez jó? Mert szerintem iszonyat gáz.Help nekem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
src="../../K%C9PEK/canon/Andris%20sajat/2001.jpg"
Szerinted ez jó? Mert szerintem iszonyat gáz.Help nekem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
100 fölött van az meg már sok...Sala: ha szövegszerkesztésre, akkor ASUS, a VGA kijelzõ miatt. Ha megnézel egy VGA-sat, akkor soha többet nem akarsz QVGA-t használni (mint ami a HP-ban van).
Még egy dolog: ha kiválasztottad, és az ASUS mellett döntöttél, akkor inkább Fujitsu Loox 720-ast vegyél, ugyanazért a pénzért sokkal jobb gép.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Ha szövegként akarod, akkod szimpla aposztróf elé ( ' ), ha kiszámoltatni, akkor meg =-el kell kezdeni...
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
fuck me, i'm famous!
fuck me, i'm famous!
Egy kérdés más vizekrõl - filmfeliratot honnan érdemes letölteni? Sajnos kidobott találatok nagyrészt halottak vagy csak kommersz filmek parányi adatbázisáról van szó... Igazából nincs nagy tapasztalatom benne, csak õsök kérnek filmet tõlem, nekem meg igencsak hiányos a felirat készletem.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Kürt horror áron dolgozik, rendes emberek 5-10e-ért megcsinálják amit õk 300e + áfáért...
Ha a BIOS felismeri a winyót akkor a mechanika halt meg, ez esetben nem lehet menteni, ha nem ismeri fel, de felpörög akkor jó, mert csak a panelt kell kicserélni és mehet a móka tovább.
Mer' egy állat vagyok !