Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4846 replies to this topic

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
hat szerintem max 50...

es ha latok a fenti 2 markabol valamelyik tecso/ach./stb ben, ott is erdemes megvenni, vagy keruljem oket nagyivben? ha nem ott, hol erdemes?
csak ez a ket marka jon szoba?
Van állásom...:bananadan

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ha sokat nézed, 50-ért vmi Zé által javallot TFT, ha nem, és mindegy, akkor vmi nagy hagyományos moncsi 30-ért, vagy használtan 10-ért.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

de azon kivul, hogy laposabbak, miert jobbak?

es mondjuk szerinted/etek menyit erdemes szanni a dologra?

Mennyit szánsz rá?
Edit:
Ez most hülyeség volt.. :)
Arra gondolo, mennyire fontos neked az egész, mire fogod pontosan használni, stb..

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Folyadékkristály vs. katódsugárcsõ.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
de azon kivul, hogy laposabbak, miert jobbak?

es mondjuk szerinted/etek menyit erdemes szanni a dologra?

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
samsung vagy viewsonic ha tft-t akarsz venni, azokból a hitványak is fényévekkel jobbak a többinél

üveggolyót már nem érdemes venni

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
Sziasztok!

Szerintetek milyen monitort erdemes venni? Elsodleges cel, hogy a legalacsonyabb aron egy olyat venni, amitol nem guvad ki a szemem mondjuk par ora utan, ill. mi az amit mar erdemes megvenni (gondolok itt arra, hogy pl digi fenykepezonel mindenki azt tanacsolta, hogy 3mp ala nem menjek, mert nem eri meg..)
valamint erdemes. ilyen vekony (tft??) monitort venni? miert jobbak? azok ahogy neztem kb 50e ft-tol kezdodnek...

most valami regi ocska, kicsi kolcsonmonitorom van otthon...

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
Láttam olyan képeket az NFSU2 rõl ahol a kocsi, egy fehér, "studíó garázs" szerû garázs ban van. ilyet hol találok a pályán? elvileg már minden 100% unlocked.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts

Na igen, azt én is kipróbáltam, hogy megosztom a nyomtatót és akkor jó lesz, de nem látja a laptopról a nyomtatót, de pl. fájlmegosztás se megy, mondjuk ez annyira nem fontos, anyum csak ne turkáljon a fájljaim között ! :D

az kell a kettõnek hogy ugyanabban a tartományban legyenek, illetve munkacsoportban, szal nézd meg hogy mindkettõ WORKGROUP legyen, vagy ilyesféle.
minkettõn XP-nek kell lennie, megy amúgyis a cumó, csak akkor körülményesebb
a routeren a wireless résznél keress olyat ami arra vonatkozik hogy a wifis dolgok ne lássák egymást, lehet h ezis be van nyomva

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
wappijepp.
fapina, rosszindulatú
fõnökasszony kipiálva rendszergazda által.
"többet nem pislogja, mit nézek a neten-bikkmakk-s nem kell ezért a szõnyeg szélén állnom.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Na igen, azt én is kipróbáltam, hogy megosztom a nyomtatót és akkor jó lesz, de nem látja a laptopról a nyomtatót, de pl. fájlmegosztás se megy, mondjuk ez annyira nem fontos, anyum csak ne turkáljon a fájljaim között ! :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
Ez az óckú rúter jár ingyé a tonlányhoz;) Más megbízható alternatívát nem találtam sajna Egerben:(

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
Zolle,ehhez a nagyvasnak bekapcsolva köll lennie sajna,mert nem képes a routered nyomtatóserverként menni,legalábbis ilyen funkciót nem találtam. Szal nagyvas bekapcsolva hagy és azon a hálón akkor lehet másnak is elérni a nyomtatót,ha azt a hálóra kiajánlod,legegyszerûbben: Nyomtatók és faxok alatt a megosztásra klikkelni a megosztani kívánt nyomtató fölött. KB ennyi.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Bocs hogy beleszólok. Lehet, de próbáltad már egyáltalán? És a fájlmegosztás megy? Vagy azt se próbáltd még?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Zolle, szerintem Te vagy az emberem a következõben:

Van egy asztali gép, egy laptop és 1 ADSL hozzáférés meg egy Linksys WRT54G router.
Az asztali gép simán madzagosan rá van kötve a netre (router-re), a laptop meg WiFi-vel, szépen megy is a net mindkettõn, egyetlen dolgot nem bírok megcsinálni: hogy lehessen használni a laptopról az asztali gépbe dugott nyomtatót (HP 930C) !
Tudsz Te erre valamit, vagy lehet ilyet egyáltalán ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
ez vmi óckú rúter lehet
nekem wrt54GS van, és abba ilyet nem lehet

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
5let?

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
ez egy linksys befw11s4 router

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
routerfüggõ, bár sztem jelszót nem tudsz hozzárendelni

VLC egy lejáccó. gúgli

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
Mi az a vlc? amúgy szépen visszament a 8, most jól vagyok:D
Más: lehet olyat csinálni,hogy hálózaton belül nemcsak egyszerûen mappákhoz,hanem teljes géphez rendeljek jelszót? Lehet wlan-nél olyat csinálni,hogy szeparáltan (magyarul külön;)) kérjen jelszót mind a net lehetõségért és a hálózat egyéb eszközeihez való hozzáféréséért?