Én nem is mondtam azt hogy nem jó....
De kérem szépen ez Magyarosrszág, nekünk még nõni kell, hogy valami igazán jó legyen!
Kivéve Bükk Maraton
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
HillClimb
Indította
yvorlpu
, 2003. november 15. 10:52
Írta 2003. november 16. - 17:18
Írta 2003. november 15. - 20:16
Írta 2003. november 15. - 19:49
elszomorító amit mondasz. :-X
részben egyetértek...
oyan páyát mint Ausztriában pl. nem lehetne csinálni...
de sz.tem 2-3 km es távokat ki lehetne yelölni sok heyen...talán. csak az lenne a bay hogy 1-2 mp-es különbségek lennének emberek közözzött(yo esetben)
de ha már 1 profinak átlag 5-6 percnél többe kerülne megmászni akkor már érdemes lenne.
háát nem tom. :-\
pl A kékes-re a sipáyán felfelé vagy Sopronl a sipáyán....hm.. :-\
yay!
neeem! nem törõdhetek bele hogy ithon nem lehetne iyet csinálni. > ... ;D
részben egyetértek...
oyan páyát mint Ausztriában pl. nem lehetne csinálni...
de sz.tem 2-3 km es távokat ki lehetne yelölni sok heyen...talán. csak az lenne a bay hogy 1-2 mp-es különbségek lennének emberek közözzött(yo esetben)
de ha már 1 profinak átlag 5-6 percnél többe kerülne megmászni akkor már érdemes lenne.
háát nem tom. :-\
pl A kékes-re a sipáyán felfelé vagy Sopronl a sipáyán....hm.. :-\
yay!
neeem! nem törõdhetek bele hogy ithon nem lehetne iyet csinálni. > ... ;D
Írta 2003. november 15. - 19:36
Ezzel csak annyi lenne a gáz, a hc-val, hogy nem lennének sokan!
Sok profi külföldre jár versenyre hogy szerezzenek pontokat az olimpiára, és az ox és mx magyar kupák és bajnokságok is sûrûn lesznek, majdnem minden hétvégen lesz egy ox verseny!
Az igazán hobbisták meg nem nagyon álmodoznak hc-rõl mert sokuk örül hogy végigmegy!
Andris szerint a Bükk M-on a hc babazsúr!
Szerintem is fõleg hogy a Specziár nyert
MEg aztán rendezõgárda is kellene hozzá, és sok pénz!
Mindez felesleges is lenne, mert hegy sincs. 10 km-es emelkedõ nagyon ritka kis hegyeinkbe!
Szerintem a magyar hill climb mint szakág lehetetlen!
Sok profi külföldre jár versenyre hogy szerezzenek pontokat az olimpiára, és az ox és mx magyar kupák és bajnokságok is sûrûn lesznek, majdnem minden hétvégen lesz egy ox verseny!
Az igazán hobbisták meg nem nagyon álmodoznak hc-rõl mert sokuk örül hogy végigmegy!
Andris szerint a Bükk M-on a hc babazsúr!
Szerintem is fõleg hogy a Specziár nyert
MEg aztán rendezõgárda is kellene hozzá, és sok pénz!
Mindez felesleges is lenne, mert hegy sincs. 10 km-es emelkedõ nagyon ritka kis hegyeinkbe!
Szerintem a magyar hill climb mint szakág lehetetlen!
Írta 2003. november 15. - 16:31
melts andrás?
figyu..te oyan embereket ismersz yol..akik szervezik a versenyeket(pl.Harang) akkor mondd nekik hogy legyen!!!! ;D
miye géppel indulnaK? S TE HOGY SZEREPELTÉL? EDZETTÉL KÜLÖN HCre???
thanx
figyu..te oyan embereket ismersz yol..akik szervezik a versenyeket(pl.Harang) akkor mondd nekik hogy legyen!!!! ;D
miye géppel indulnaK? S TE HOGY SZEREPELTÉL? EDZETTÉL KÜLÖN HCre???
thanx
Írta 2003. november 15. - 16:11
Hi!
Szerintem vagy inkább biztos hogy kicsiny hazánkból én indultam a legtöbb HillClimb versenyen.... itthon meg azért nincsenek mert nincs rá igény és nincs egy hegy se ahol meg lehetne rendezni... a bükk maratoni "HillClimb" meg inkább csak babazsúr mintsem komolyanvehetõ verseny... egy HillClimb verseny legalább 10km emelkedõ legalább 1000m szinttel a tavalyi Vb elött egyhéttel volt a Nemzetközi HC Bajnokság 11.5km és 1232m szint...
üdv!!!
Szerintem vagy inkább biztos hogy kicsiny hazánkból én indultam a legtöbb HillClimb versenyen.... itthon meg azért nincsenek mert nincs rá igény és nincs egy hegy se ahol meg lehetne rendezni... a bükk maratoni "HillClimb" meg inkább csak babazsúr mintsem komolyanvehetõ verseny... egy HillClimb verseny legalább 10km emelkedõ legalább 1000m szinttel a tavalyi Vb elött egyhéttel volt a Nemzetközi HC Bajnokság 11.5km és 1232m szint...
üdv!!!
Írta 2003. november 15. - 14:44
hát nem tudom mennyien szoktak lenni, de most nem voltunk vmi sokan..kb20..mondjuk pont elõtte esett a hó szóval lehet hogy emiatt..nem tudom.
amúgy ezt a szhelyi kanyon szervezi szóval kõszegiek szinte nem is voltak ???
amúgy ezt a szhelyi kanyon szervezi szóval kõszegiek szinte nem is voltak ???
Írta 2003. november 15. - 13:05
MaTT kösz!
naa ako 1 már van..volt
-Kõszeg nincs is oyan messze(Zalaegerszegtõl)...yövõre ellátogatok oda.
De gondolom csak iyen heyi versenyecske volt. 10 db indulóval. vagy nem?
naa ako 1 már van..volt
-Kõszeg nincs is oyan messze(Zalaegerszegtõl)...yövõre ellátogatok oda.
De gondolom csak iyen heyi versenyecske volt. 10 db indulóval. vagy nem?
Írta 2003. november 15. - 11:48
Üdv!
Kõszegen szokott lenni minden évben (ha jól tudom). Én most õsszel vettem részt az elsõn és szerintem is jó buli. Hogy mikor lesz a következõ azt, nem tudom de majd mindjárt jönnek "fõérintettek" és megmondják.
MaTT
Kõszegen szokott lenni minden évben (ha jól tudom). Én most õsszel vettem részt az elsõn és szerintem is jó buli. Hogy mikor lesz a következõ azt, nem tudom de majd mindjárt jönnek "fõérintettek" és megmondják.
MaTT
Írta 2003. november 15. - 10:52
Arrol lenne szó hogy engem kifeyezetten érdekelnének a hillclimb versenyek(hegyre fel,csak emelkedõ.)s eme "szakág" hazai képviselõit(ha vannak) szeretném itt megszolaltatni. Szoval nem értem miért nincsenek iyen versenyk magyarországon (most a montira gondolok) mert asszem egyik maraton a Bükk v. a Mátra elött volt iyen versenyszám de sehol máshol(én legalábbis nemtudok róla).
--Kedves versenyszervezõk!!! Legyen iyen is!!!könyörgöm!mert az oyan yo!
Remélem raytam kivül még gondolkoznak igy... ???
Valoszinü meghal a topic 1 héten belül,de addigis szeretnék okosabb lenni.
Osszátok meg.: hol,mikor lessz/lehet iyen verseny yövõre?!
ill. miyen bringával mennétek rayta.
...én pl. merevvilla ,slick elsõ gumi, fékeket leszedném(a suy miatt)...
Bár assziszem a szabáykönyv nem engedi átalakitani a montit tulzottan... :