MJani01: nem 0,2mm-rõl van szó, hanem 2 mm-rõl! A nyeregcsõméretek is mm-ben vannak megadva, a 27,0 és a 27,2 között pedig bizony 2mm eltérés van:)
Biztos, mivel a Magellanon 27,2-es, az új Author Sector vázamba pedig éppenhogy nem megy bele. Az vágás két oldala párhuzamos, szóval nincs elgörbülve. Szívás hogy 2 mm miatt vehetek új nyeregcsövet
ha nem valami agyonkönnyített nyeregcsöved van azt a 2 tizedet lekapja egy drehás kb fél perc alatt, egy csõ árának a tizedéért....és egy átlag csõ azt még simán kibírjaBiztos, mivel a Magellanon 27,2-es, az új Author Sector vázamba pedig éppenhogy nem megy bele. Az vágás két oldala párhuzamos, szóval nincs elgörbülve. Szívás hogy 2 mm miatt vehetek új nyeregcsövet
Segítségeteket kérném, remélem sikerrel járok
27,0-s nyeregcsövet keresek, lehetõleg 400mm hosszúságban, minél erõsebb kivitelben. Súly nem szempont, csak könyörgöm ne hajoljon el!!!árban.....6-7000 Ft,-ig, csak budapesti budapesti üzletek érdekelnek.
21"-es vázban fogom használni, 196 magas, ~90 kg paraméterekkel
próbáld a probike-ban a pazzazt, elõ szokott fordulni......nekem bírta a 110 kilómat gond nélkül.Segítségeteket kérném, remélem sikerrel járok
27,0-s nyeregcsövet keresek, lehetõleg 400mm hosszúságban, minél erõsebb kivitelben. Súly nem szempont, csak könyörgöm ne hajoljon el!!!árban.....6-7000 Ft,-ig, csak budapesti budapesti üzletek érdekelnek.
21"-es vázban fogom használni, 196 magas, ~90 kg paraméterekkel
Hézagolj ki egy 400 mm-es 27.2-es Ricsi Comp-ot
A fejnél néhány helyen látszik hogy megsérült az anyag miközben a gép dolgozott rajta, de eddig csak egyet fogtam a kezemben (titánszínût), a haverom edzõgépében van egy, nem volt még baja vele. Majdnem én is ilyet vettem, de kaptam olcsón egy 2014-es pazzaz-t.mely része nem tetszik? itt egy elöttem és nem látom mi az ami nem szép kidolgozású rajta.
Fõleg ha még az árára is pillantást vetünk....
Súlyban is jók.
(mérj meg egy thomson csövet....)
A sebesség mindent megold.
pro plt nyeregcsõvel van valakinek tapasztalata?
kormányos topikban azt olvasgattam hogy a stucnik jók, meg könnyûek és még szépek is
nyeregcsõnél is lehet hinni a súlyadatnak?
ennyi pénzért nem nagyon találtam jobbat, könnyebbet.