Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Nyeregcsövek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3018 hozzászólás a témában

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
Oval M400

http://www.bikemarke...eszlet&tid=1016

aranylag konnyu, meg szamomra is megfizetheto volt, es birja a kikepzest.

mod: ja, es sztem az ebike-on hibas a 350mm hossz adat, a gyartonal 400mm van (meg en is 400mm-est vettem)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Sziasztok!

27,2 - 400 mm-est tudtok ajánlani 250g alatt, nem aranyárban?

Müszi,
X

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
Ilyen, hogy 29.6? Kéne egy ezüst színben, merre induljak? (lehet 30.0 is jó csiszolva...)

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Teljesen hagyományos nyeregbilincs, az összes egyszerû bringán ilyen van, bárhol találsz, bemész a boltba, és rámutatsz egy olcsóbb bringára... Nincs méret, fajta, ilyesmik... Lehet vagy 200HUF

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Köszi, de mégis mi ennek a hivatalos neve, hogy kérjem a kereskedõtõl?

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
Trek3990-nak:
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

Sziasztok! Segítséget,pontosabban tippeket kérnék.30-as,két csavaros,fekete nyeregcsövet szeretnék nem túl drágán enduro felhasználásra.A truva xr-rel van valakinek tapasztalata?Elõre is köszi!

ja nekem az van. (a double clamp változat) jól bírja a csõ is, a festék is. kis nyeregnél a beállításához nálam 2 ember kellett:) dh-ra is ajánlja a gyártó, szóval bírni fogja

viko.jam

viko.jam

vendég

• fórumtag
  • 113 hozzászólás
Sziasztok! Segítséget,pontosabban tippeket kérnék.30-as,két csavaros,fekete nyeregcsövet szeretnék nem túl drágán enduro felhasználásra.A truva xr-rel van valakinek tapasztalata?Elõre is köszi!
Don't worry about a thing, 'cause every little thing gonna be all right!

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

Tudsz belinkelni típust, forgalmazót?

az imént néztem a neuzert, a bikert de nem találtam semmit:(
kisboltokban lehet kapni
van itthon 1db ilyen,egy 10-es kulcsal állítható, ha jól emlékszem van rajt egy cimke de max az eredeti árát tudom majd megmondani. holnap lefényképezem, meg megnézem

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Jó nagyot!

G-Zero FXemben lévõ nyeregcsõ kicsit rövid, és nem nyúlik túlságosan hátra, pedig szeretném ha jobban hátramenne, amennyire hátranyúló nyeregcsövet csak kapok (nem túl nagy a váz, jól jönne).

Nem vok grammániás és nem örülnék ha a 20K-s tagservice után még sok ezrt kéne erre otthagynom; szal ezek fényében mit tudnátok ajánlani? :chin:

:prosze:

26,8... faca...
B+ Ride?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Tudsz belinkelni típust, forgalmazót?

olyan átalakító van, aminél a nyeregcsõ egy sima csõ, és a nyereg meg a szabványos 2 sines

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
olyan átalakító van, aminél a nyeregcsõ egy sima csõ, és a nyereg meg a szabványos 2 sines

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Tud valaki arra megoldás, hogy régi fajta nyeregcsõre fel tudjak tenni valami átalakítóval újabb fajtát nyeregcsõ csere nélkül?

Arra gondolok van egy 16 éves Schwin Woodlensem, kaptam egy szuper nyerget. A TREK-re akarom rátenni azt, onnan a gyárit a Woodlensre.
Namost ugye a régi nyereg felfogatás az más, csõ végére bilincs. Mint a maiaknál ahol az a két vas tartjak oldalt a csõ tetején összefogatva a nagy vasakkal.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Itthon a Truvativ Team-n kívül elérhetõ e más, két csavaros rögzítésû, fekete nyeregcsõ 27,2x250 mm méretben?

A Kerékvárban januárban még volt 1db fekete pazzaz az általad kívánt méretben.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

XR, de az jóval nehezebb, és 350-es (szóval ha nagyon kell akkor le kell vágni:)

nemtudja valaki hogy a Mali magican road-nak (az új,kék színû) milyen nyeregcsõ átmérõ kell?
(van itt a fórumon valakinek egy nagyon szép, de nemtudom a nickjét:(

Nem szeretnék kötözködni, de ezzel az erõvel bármilyen más nyeregcsövet is vehetnék. Ami még könnyen elérhetõ, az a Thomson, de annyit már nem akarok rááldozni.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

Itthon a Truvativ Team-n kívül elérhetõ e más, két csavaros rögzítésû, fekete nyeregcsõ 27,2x250 mm méretben?

XR, de az jóval nehezebb, és 350-es (szóval ha nagyon kell akkor le kell vágni:)

nemtudja valaki hogy a Mali magican road-nak (az új,kék színû) milyen nyeregcsõ átmérõ kell?
(van itt a fórumon valakinek egy nagyon szép, de nemtudom a nickjét:(

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Ja, nálam is :D
[.jpg[/img]

Megmérem, sztem 27,x lesz.

enyémbe 30,9 volt vagy 31,6 már nem emléxem de a 2 közül vmeik
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ja, nálam is :D
Feltöltött kép

Megmérem, sztem 27,x lesz.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Engem nem zavar hogy befolyik (nem tudok mit tenni ellene olyan a nyeregcsõ feje), fejre állítom és kifolyik. Valamelyik vázon van erre külön lyuk.

A sebesség mindent megold.