BSP-20-am volt,0 km-el el is adtam annoa BBB egyik egyszerûbb típusa is 0 fokos. volt olyanom, és nem rossz. BSP-20 névre hallgat.
vagy ha ócsó' kell, akkor ott a truvativ xr
Köszi,már megoldottam,Pazzaz lett a befutó
BSP-20-am volt,0 km-el el is adtam annoa BBB egyik egyszerûbb típusa is 0 fokos. volt olyanom, és nem rossz. BSP-20 névre hallgat.
vagy ha ócsó' kell, akkor ott a truvativ xr
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Király csak nekem 0 fok hátranyúlás kellene
a hosszból nekem is menne le,mert 20 centi van kinn a vázból(300 mm is elég lehet szerintem)
Nem, egy Scott Nitrous 10-esbe kéne. Nem karbon, de Scott:)
Király csak nekem 0 fok hátranyúlás kelleneNekem két Specialized Pro Alloy nyeregcsövem van. Egy a merev Dzsájenton egy pedig a Trance-n. A 350mm hosszúság mindkét vázban elég számomra (166 cm vagyok). Eddig nem volt semmi gondom Vele, bár nem vagyok nehézsúlyú (66 kg), így nincs nagy igénybevételnek kitéve. Eloxált felületû (szürke és fekete ) mindkettô, de mivel nem régi darabok, ezek tartosságáról és kopásáról nem tudok nyilatkozni. Bevált és mellesleg csinos darab
-=B.B.B.=-
Sajnos a BBB BSP21 még shol nincs... kellene helyette alternatíva.
A Thomson megy a levesbe.A Specialized vagy a Syncros jobb súly/erõség arányában? Kinek van tapasztalata ezekrõl?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960-=B.B.B.=-
attól még lehet szar anyagból, vagy szarul felületkezelveEz 1 8000 ftos csõ ez nem olcsó!
Ez 1 8000 ftos csõ ez nem olcsó!a rossz minõségû aluminium alapanyag eloxálása fakul.
ez van sajnos. (sok bike+ és hasonló olcsó cuccot láttam már fakulva)