egy use alien helyére jönne, az 220gr. a kinézett syncros is 22x gr lenne, ha tudnék venni. szal ilyen <270gr motyó érdekel.
250g alatt van a 400-as. Pontos infó van a honlapjukon. pacificcycles vagy mi a tosz. ára anno nem volt 8k
egy use alien helyére jönne, az 220gr. a kinézett syncros is 22x gr lenne, ha tudnék venni. szal ilyen <270gr motyó érdekel.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Szervusztok!
Van nekem egy 2007-es 20"-os Magellan Pyxis Team vázam amiben egy 27,2x400-as Syncross nyeregcsõ van, azon pedig egy titán pálcás Selle Italia Troy Lee Flite nyereg.
A 400-as nyeregcsõ szinte teljesen ki van húzva a vázból a nyereg pedig maximálisan elõre van tolva, amennyira a pálcán a beosztás engedi.
A nyeregcsõ egyenes, nem nyúlik hátra.
Kérdés:
Ez a beosztás mennyire veszélyes a nyereg és nyeregcsõre nézve?
Nagyobb váz nem jöhet szóba, a lábaim pedig nem lesznek kisebbek.
Köszi!
Mennyire könnyû? Én BBB-t vettem, tán aluscraper. Könnyebb volt mint a 350-es Pazzaz elõtte
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
én viszont 400*27,2-es, fekete, hátranyúlás néllküli csövet keresek. legyen könnyû és max 15(-20)eFt
sajnos a kinézett syncross a méretemben a forgalmazó szerint nem jön most.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
tegnap megjött
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Még a jobbik eset, hogy elõre van tolva tökig, már ami az igénybevételt illeti.
Szerintem nem kell parázni emiatt, esetleg egy olyan nyeregcsõ bilincs ami hosszan fogja a vázat, ha nagyon aggódsz.
nem gondoltam volna, hogy nem sikerül vennem nyeregcsövet (27.2, fekete, 0 hátranyúlás, max 7000 pénz)