Pro Koryak nyeregcsõrõl vélemény? árban meg súlyban is jónak tûnik....
meg jól is néz ki
általában (ez Nálad ugye

Pro Koryak nyeregcsõrõl vélemény? árban meg súlyban is jónak tûnik....
Haver talált egy bringaboltost, akinek ez a specialitása. Õ is vett Devecserben egy cro-mo vázas bringát csak a nyeregcsõvel volt gondja de a csóka gyönyörûen megcsinálta.
Haver talált egy bringaboltost, akinek ez a specialitása. Õ is vett Devecserben egy cro-mo vázas bringát csak a nyeregcsõvel volt gondja de a csóka gyönyörûen megcsinálta.Sziasztok
Légyszíves segítsetek.Szomszédomnak van egy kerékpárja egy öreg Cr-Mo vázas.Régóta ott volt a pincében és sajnos belerohadt a nyeregcsõ.Hogy lehetne lehetõleg úgy kiszedni hogy a váz ne sérüljön?[LEFT]Válaszaitokat elõre is köszönöm.
Légyszíves segítsetek.Szomszédomnak van egy kerékpárja egy öreg Cr-Mo vázas.Régóta ott volt a pincében és sajnos belerohadt a nyeregcsõ.Hogy lehetne lehetõleg úgy kiszedni hogy a váz ne sérüljön?[LEFT]Válaszaitokat elõre is köszönöm.
szerintem minél hosszabb, annál jobb. én pl minden vázamban 400-as csövet használok, még ha elég lenne a 350-es is. amikor kellett, inkább csináltattam egy szûkítõt, ami elég hosszú volt, kb 12cm és nem vacakoltam a "gagyi" 8centisekkel.
hol számít, hogy fekete vagy ezüst egy olyan alkatrész, amit beszerelés után úgysem látsz?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
A sebesség mindent megold.
marmint hogy az egyik szukito 8cm hosszu a maisk meg 10? szerintem a 8 is boven eleg.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Sziasztok! 27,2es Cane Creek Thudbuster nyeregcsõbõl leesztergáltatnék 0,4mm-t. Szerintetek nagyon meggyengítené a csövet ez a mûvelet??