Pro Koryak nyeregcsõrõl vélemény? árban meg súlyban is jónak tûnik....
meg jól is néz ki
általában (ez Nálad ugye ) gáz se szokott lenni a pro cuccokkal.
Pro Koryak nyeregcsõrõl vélemény? árban meg súlyban is jónak tûnik....
Haver talált egy bringaboltost, akinek ez a specialitása. Õ is vett Devecserben egy cro-mo vázas bringát csak a nyeregcsõvel volt gondja de a csóka gyönyörûen megcsinálta.
Haver talált egy bringaboltost, akinek ez a specialitása. Õ is vett Devecserben egy cro-mo vázas bringát csak a nyeregcsõvel volt gondja de a csóka gyönyörûen megcsinálta.Sziasztok
Légyszíves segítsetek.Szomszédomnak van egy kerékpárja egy öreg Cr-Mo vázas.Régóta ott volt a pincében és sajnos belerohadt a nyeregcsõ.Hogy lehetne lehetõleg úgy kiszedni hogy a váz ne sérüljön?[LEFT]Válaszaitokat elõre is köszönöm.
Légyszíves segítsetek.Szomszédomnak van egy kerékpárja egy öreg Cr-Mo vázas.Régóta ott volt a pincében és sajnos belerohadt a nyeregcsõ.Hogy lehetne lehetõleg úgy kiszedni hogy a váz ne sérüljön?[LEFT]Válaszaitokat elõre is köszönöm.
szerintem minél hosszabb, annál jobb. én pl minden vázamban 400-as csövet használok, még ha elég lenne a 350-es is. amikor kellett, inkább csináltattam egy szûkítõt, ami elég hosszú volt, kb 12cm és nem vacakoltam a "gagyi" 8centisekkel.
hol számít, hogy fekete vagy ezüst egy olyan alkatrész, amit beszerelés után úgysem látsz?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
A sebesség mindent megold.
marmint hogy az egyik szukito 8cm hosszu a maisk meg 10? szerintem a 8 is boven eleg.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Sziasztok! 27,2es Cane Creek Thudbuster nyeregcsõbõl leesztergáltatnék 0,4mm-t. Szerintetek nagyon meggyengítené a csövet ez a mûvelet??