Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Nyeregcsövek

- - - - -

• Please log in to reply
3018 replies to this topic

Oko

Oko

vendég

• fórumtag
  • 44 posts
Feliratkoznék az érdeklõdõk listájára. oko kukac freemail pont hu

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Írtam egy tartós tesztet állítható üléscsövekrõl (KS és REVERB és egyszer lesz Joplin is...). Érdekel valakit? .doc ba van. Így privátba email alakjában tudom átküldeni. Van egy összefoglaló is a piacon kapható csövekrõl is az is benne van a doc file-ba.

Hú érdekel, küldök privát msg.-et!

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Írtam egy tartós tesztet állítható üléscsövekrõl (KS és REVERB és egyszer lesz Joplin is...). Érdekel valakit? .doc ba van. Így privátba email alakjában tudom átküldeni. Van egy összefoglaló is a piacon kapható csövekrõl is az is benne van a doc file-ba.

érdekel engem is!id kérném:
jocek03KukacGmailPontCom
köszi

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
engem érdekel.
hunmattKukacGmailPontCom

radnaib

radnaib

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
Specinel 350 volt eppen a csohossz, az egesz meg amolyan valamennyi 350 es 400 kozott. El is konyveltem 350esnek. Aztan vetem egy hivatalosan 380asat, ami kisebb :-)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Gyártófüggõ. Vagy éppen milyen kedve a sárgáknak a gyárban. :)

A sebesség mindent megold.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
vagy nem...
egyértelmûen 390mm a nyeregsín befogó részétõl a csõ végéig a stylo race. és egyértelmûen rá van írva hogy 400mm.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts
A nyeregsín befogó résztõl a csõ végéig mérik.
Marci

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

truvativ azér nagy buzi .p
az 350es XR nyeregcsõ az a pálcáig 350, a 400as stylo viszont a tetejéig. pálcáig csak 390.
de szerencsére elég lett az a 40mm plusz :)

thx Mjani .)

azt akartam is kerdezni, hogy hivatalosan mettol meddig merik? en is majdnem beszivtam.

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Remélem a jövõhetén végre meg jön a REVERBem!! Srácok ég és föld úgy bringázni, hogy ott az az opció az alacsony és a magas állás között! Én már 20 éve montizom és mindig szenvedtem attól, hogy állítgatnom kellett a magasságát a csõnek! Persze én sohasem voltam XC-s (pedig elég sokat cross countryztam) Viszont mindig is szerettem felfelé és lefelé is menni! Úgy viszont elég nehéz egy szép erdei trail-on lefelé menni, hogy a nyereg kint van! Amióta a joplin megvan nagyon sokszor használom terepen!YouTube - ‪Luongo Tereptúra 2011‬‏ Én ezt a megoldást legalább akkora vívmánynak tartom a mountenbike történelmében mint a patent pedált(bár én már nem használom) vagy a tárcsaféket vagy a lengés csillapítókat! Persze ez tényleg az enduro vagy a "MINDENHEGY" kategóriás bringásokra és gépeikre az igazi!

vendég_luongo_*

vendég_luongo_*
  • vendég
Szevasztok! Mi pont erre a célra csináltattunk acélból egy prizmát! Azzal fogjuk be a csövet a satuba és tekerés! Persze ez sem ,inden esetben hoz sikert! És akkor jön a dörzsárazás:-)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
truvativ azér nagy buzi .p
az 350es XR nyeregcsõ az a pálcáig 350, a 400as stylo viszont a tetejéig. pálcáig csak 390.
de szerencsére elég lett az a 40mm plusz :)

thx Mjani .)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

acél váz és alu csõ esetén NAGYON kell zsírozni, vagy minden esõ után szétszedni.

Pontosan. Nálam a zsírozott nyeregcsõ is összeragadt télen 3 hét alatt. Esõ után szigorúan szét kell szedni. Jelenleg a stucnim van beleragadva a villanyakba, ami szintén zsírozva volt és egyszer mentem vele esõben a 3,5 hét alatt.

A sebesség mindent megold.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
acél váz és alu csõ esetén NAGYON kell zsírozni, vagy minden esõ után szétszedni.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts
Rozsda.
Ezért (is) kell kicsit zsírozni a nyeregcsövet.
Marci

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
:confused:
Ha már itt tartunk, kérdezném, h juthatott az én kis nyeregcsövem odáig , h csak egy elefánt erejével lehet kicibálni a helyérõl?
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Köszi a válaszokat. Igen, a nyeregcsõrõl már én is rég lemondtam, csak egyszer már kint látnám az egészet! :)
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
jogos.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
igen, ilyen esetben a nyeregcso az elfogadhato aldozat kategoriaba fog esni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F