Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Nyeregcsövek
Indította
ggx
, 2003. november 14. 02:42
Írta 2012. november 20. - 22:51
Szia!
A régi lámpámnak mûanyag bilincse van de az szerintem gyenge. Fém az mindenképp megbízható lenne.
A régi lámpámnak mûanyag bilincse van de az szerintem gyenge. Fém az mindenképp megbízható lenne.
Írta 2012. november 20. - 08:58
nem tudom, az jó-e neked, de néhol lehet kapni lámpához való bilincset külön.
Írta 2012. november 19. - 22:30
Sziasztok!
Tudtok ennél kisebb nyeregcsõbilincset. Az átmérõ de a kar lehetne jóval kisebb.
BBB THELEVER NYEREGCSÕ BILINCS - Bringa Butik Webáruház
Más megoldás is érdekel. Ezt találtam de nincs kisebb átmérõbe.
IMEX-online katalógus | Imex Filtertechnika Kft.
Kerékpár lámpámat szeretném rögzíteni,nyeregcsõ rögzítés megoldással. Szerszám mentes megoldás fontos.
Tudtok ennél kisebb nyeregcsõbilincset. Az átmérõ de a kar lehetne jóval kisebb.
BBB THELEVER NYEREGCSÕ BILINCS - Bringa Butik Webáruház
Más megoldás is érdekel. Ezt találtam de nincs kisebb átmérõbe.
IMEX-online katalógus | Imex Filtertechnika Kft.
Kerékpár lámpámat szeretném rögzíteni,nyeregcsõ rögzítés megoldással. Szerszám mentes megoldás fontos.
Írta 2012. november 19. - 18:22
OFF:
Nem vagyok Bikemag vezetõségi tag. Azt sem tudom, hogy akik innen kiváltak és megcsinálták a Revomag-ot, milyen szájízzel váltak ki, haraggal vagy békében történt a válás. És persze, hogy nem omlik össze az Európai Unió sem attól a nyamvadt kis avatartól és én is tudnék tõle még viszonylag nyugodtan aludni. De ez olyan ... izé, .... nagyon nehéz megfogalmazni. A Bikemag-on sokan sokat dolgoznak, hogy jól mûködjön, naprakész legyen,.... gondolom sokan még a szabadidejüket is beáldozzák, hogy nekünk ez a fórum+magazin létezzen, menjen.
Mondok egy példát: Haver étteremben dolgozott, egy csóka bent ült, egyszer csak hoztak neki egy pizzát. Szerinted ??? Sértett szabályt ?
Nem illik. Ennyi.
De nem akarok én itt erkölcsi kérdések megmondóembere lenni....
És innentõl :
Neregcsövek ON:
Nem vagyok Bikemag vezetõségi tag. Azt sem tudom, hogy akik innen kiváltak és megcsinálták a Revomag-ot, milyen szájízzel váltak ki, haraggal vagy békében történt a válás. És persze, hogy nem omlik össze az Európai Unió sem attól a nyamvadt kis avatartól és én is tudnék tõle még viszonylag nyugodtan aludni. De ez olyan ... izé, .... nagyon nehéz megfogalmazni. A Bikemag-on sokan sokat dolgoznak, hogy jól mûködjön, naprakész legyen,.... gondolom sokan még a szabadidejüket is beáldozzák, hogy nekünk ez a fórum+magazin létezzen, menjen.
Mondok egy példát: Haver étteremben dolgozott, egy csóka bent ült, egyszer csak hoztak neki egy pizzát. Szerinted ??? Sértett szabályt ?
Nem illik. Ennyi.
De nem akarok én itt erkölcsi kérdések megmondóembere lenni....
És innentõl :
Neregcsövek ON:
Marci
Írta 2012. november 19. - 10:46
Érdekes ! A RevoMag-os avatarod nem a BikeMag-ot reklámozza....
Meg nem is az, hogy bánt valakit, hanem ..... hát leírt szabályt nem sért, persze. De te sem örülsz ha a szomszéd kutyája a küszöbödre szarik, még ha föl is takarítja és az a kis állat is olyan aranyos amúgy.
Mivaaaan?
Miért érdekes, hogy nem a BikeMag-ot reklámozza a BikeMag fórumban? Az lenne az érdekes, ha azt reklámozná. Az eléggé butaság lenne, nem?
Azt hittem a közösségi fórumoknak az a lényege, hogy segítsük egymást, terjedjen az infó, mindenféle, és az infó terjedésnek az is része lehet, hogy az egyik bringás fórumban egy másik bringás fórumot reklámoz az ember az avatarjával, hogy "figyeljetek emberek van másik tök jó fórum is ahol szintén segítik egymást az emberek!"
Ki az akinek ez nem tetszik, és miért?
Ja, a BikeMag esetleg konkurenciát lát a RevoMag-ban? Miért? Mert tipikus magyar módra gondolkodunk?
Ekkora marhaságot...
Írta 2012. november 19. - 00:21
Írta 2012. november 18. - 20:41
Írta 2012. november 18. - 18:19
off
Maggi, csak én érzem kicsit ízléstelennek az avatarod?
on
Érdekes ! A RevoMag-os avatarod nem a BikeMag-ot reklámozza....Szerintem igen. De ha bánt kicserélem.
Meg nem is az, hogy bánt valakit, hanem ..... hát leírt szabályt nem sért, persze. De te sem örülsz ha a szomszéd kutyája a küszöbödre szarik, még ha föl is takarítja és az a kis állat is olyan aranyos amúgy.
Marci
Írta 2012. november 18. - 17:38
Ez a fogkrém dolog mennyire urban legend?
Illetve rézpaszta?
Nekem fogkrémmel van betéve a karbon kancsó csõ az acélvázba.
Írta 2012. november 18. - 15:53
Írta 2012. november 18. - 03:05
Írta 2012. november 17. - 19:43
Szerintem oda is karbon kenõcs lehet a legjobb. A Ritchey-féle talán az egyik leginkább dícsért.
Megjegyzem, nekem karbon-karbonnál a Motorex White Grease-e is tökéletesen mûködik hónapok óta, nem csúszik be a nyeregcsõ úgy, hogy a bilincs csavarja mindössze 2.8 Nm-rel lett húzva. (2 alkalomnyi tisztítás-összeszerelésbõl kettõnél mûködött eddig.)
Megjegyzem, nekem karbon-karbonnál a Motorex White Grease-e is tökéletesen mûködik hónapok óta, nem csúszik be a nyeregcsõ úgy, hogy a bilincs csavarja mindössze 2.8 Nm-rel lett húzva. (2 alkalomnyi tisztítás-összeszerelésbõl kettõnél mûködött eddig.)
Írta 2012. november 17. - 15:55
Karbon nyeregcsõ, aluváz kombóhoz kell valami spec. kence, hogy ne rohadjon össze?
Írta 2012. november 08. - 21:30
Írta 2012. november 07. - 01:02
Sokszoros tesztgyõztes csõ, nagyon komoly minõségellenõrzéssel gyártják.Syntace p6 carbon csõ mennyire erõs?
Marci
Írta 2012. november 06. - 23:46
Syntace p6 carbon csõ mennyire erõs?
én 90+ kiló vagyok felszereléssel és bírja a merevgépben a 27.2 mm-es változat