Eloszoris koszonom az eddigi hozza(m)szolasaitokat!
Cingar,lor
koszonom a dorzsarazasal kapcsolatos magyarazatokat es linket,aszem nagyabol megertetem!koszi!
Mindenkinek akkor kosz...es varom tobbi tanacsokat,otleteket...
Igen tudom...tul sok elvaras,es vegulis csak egy cso,de sajnos ilyen vagyok,most meg idom is van,szoval ajjajj
Tomeg?hat az sem olyan szoros,csak hat szeretem a konnyut
de aszem eleg fere ertheto vagyok...mert termeszetesen elsodleges a tartosag,minoseg,kenyelem,es konnyu bealitas,de azert persze hogy nem szeretnek egy nindzsa fegyver sulyu cuccost ha 180cm magas es 65kg vagyok,es OX,MX,tura bealitotsagu egyen vagyok...
A vaz 18" szoval nem is log olyan sok ki a csobol...
velemenyem szerint jo dolog lenne felfurni a nyeregcsovet 27.2 a valasztas lehetosegek miat,es dorzsarazni ugyis kene,szerintetek?nem karos nekije?
es vajon hol Bp.?valaki nem jartas ilyenbe arra?es ha van kis ideje megerdeklodni?meghalalom...most komolyan...
A cso?persze hogy az lesz a lyukba amit en akarok
De azert erdekelnek velemenyek,tapasztalatok,eszrevetelek...
Ugye ez nem baj?
Anyag?Marka?Model?Felepites?
Szerintetek melyik-melyik a legmegfelelobb az en esetembe?
Lenyeges az is hogy amint az elobb leirtam,a nyereg palcakat is kimelnie kellene e szerkezetnek,e "csak" csonek...
es es persze hogy megerdemlek mindent amit magamnak tul bonyolitok...de azert a hozzaszolasaitokat meg inkabb!!!
koszi +1szer...
endre
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Nyeregcsövek
Started by
ggx
, 2003. November 14. 02:42
Posted 2005. June 20. - 20:13
Posted 2005. June 20. - 15:56
;-)
ha 20-60g miatt ennyire szopatod magad meg is erdemled!
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. June 20. - 15:06
egy 27.0-as thomson 330-as hosszal 216g
410-el 260
(roox is ekorul lehet)
410-el 260
(roox is ekorul lehet)
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2005. June 20. - 13:56
ha nem ragaszkodnál a 200 g alatti súlyhoz akkor pazzaz pld biztos van 27.0 méretben
bár 300 as hosszban nem lehet sokkal több 200 nál, nekem a 400-s asszem 260
bár 300 as hosszban nem lehet sokkal több 200 nál, nekem a 400-s asszem 260
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. June 20. - 13:46
keress vmi lakatost vagy vmi gemuhelyt
hatha van nekik ilyen meretu vagy allithato dorzsar
azert ne vedd meg magadnak!
nyeregcso meg amit akarsz
en pl annyira nem vagyok hive a konnyitesnek.
hatha van nekik ilyen meretu vagy allithato dorzsar
azert ne vedd meg magadnak!
nyeregcso meg amit akarsz
en pl annyira nem vagyok hive a konnyitesnek.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2005. June 20. - 13:33
hú micsoda igények egy darab csõvel szemben!
"Interperszonális relációban kollokválni" - Déri János
Posted 2005. June 20. - 13:19
hat utana nezek itt Aradon ilyen szerszamnak...de jo lenne ha Bp. lenne mert sokat jarok arra...
sajnos aszem megfoghatom a Bp. boltosokat,es nem csak oket,mar tobszor megtortent...es altalaban amikor felmegyek,elore lekell csekkoljak mindent telefonon+emilben hogy meglegyen a cucc amikor jovok...
es ez a 27.0meret...konnyebb lenne 27.2-esel az biztos,mert e meretbol minden van...
De mirre gondolhatok 27.O-ban?
Extralight UL,Heylight,Race Face Next,Thomson Elite,USE Alu,vagy 25.0 karbon,mas karbon vagy alu vagy Ti?minel kisebb hatranyulas+300-350mm hosz minimum...meg van Weyless,Woodman,WR Compositi,Tune,Roox,Ritchey,Ringle,stb.es sok mas...de valamiert mindegyiknek van valami baja...vagy cso,vagy fej,vagy tomeg,vagy meret...es ezekbol nem tudom menyit kapok Bp.en...
es tobb mint valoszinu hogy egy ureges ti palcas SLRt kap,vagy valami mas ti vagy karbon palcas darabot,szoval a nyeregre sem artana vigyazni...
HELP!!!
endre...
sajnos aszem megfoghatom a Bp. boltosokat,es nem csak oket,mar tobszor megtortent...es altalaban amikor felmegyek,elore lekell csekkoljak mindent telefonon+emilben hogy meglegyen a cucc amikor jovok...
es ez a 27.0meret...konnyebb lenne 27.2-esel az biztos,mert e meretbol minden van...
De mirre gondolhatok 27.O-ban?
Extralight UL,Heylight,Race Face Next,Thomson Elite,USE Alu,vagy 25.0 karbon,mas karbon vagy alu vagy Ti?minel kisebb hatranyulas+300-350mm hosz minimum...meg van Weyless,Woodman,WR Compositi,Tune,Roox,Ritchey,Ringle,stb.es sok mas...de valamiert mindegyiknek van valami baja...vagy cso,vagy fej,vagy tomeg,vagy meret...es ezekbol nem tudom menyit kapok Bp.en...
es tobb mint valoszinu hogy egy ureges ti palcas SLRt kap,vagy valami mas ti vagy karbon palcas darabot,szoval a nyeregre sem artana vigyazni...
HELP!!!
endre...
Posted 2005. June 20. - 13:17
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2005. June 20. - 12:53
a dörzsár egy furat megmunkáló szerszám, mellyel a durván (kifúrt) megmunkált furatot lehet illesztett méretûre készíteni.
de kéziben kizárt, hogy van ekkora, gépit meg hol találsz? bár találhatsz.
egy nyeregszár már szerintem nem foghatja meg a hazai boltosokat, ne gondolkozz külföldben....
de kéziben kizárt, hogy van ekkora, gépit meg hol találsz? bár találhatsz.
egy nyeregszár már szerintem nem foghatja meg a hazai boltosokat, ne gondolkozz külföldben....
"Interperszonális relációban kollokválni" - Déri János
Posted 2005. June 20. - 12:46
Sziasztok ismet...
hat azert van jo par 200alati/de inkabb koruli nyeregcso mely alitolag tartos...masok velemenye szerint...nem tudom...csak kene egy cso mely tartos/megbizhato/konnyu/kenyelmes/konnyu kezelni=tokeletes!tudom sokat akarok...
Vegulis lehet 27.0 vagy kisebb es pl. U.S.E. adapter...
Magyarorszagon kapni ilyet?vagy rendelnem kene?vagy kulfoldrol?Nyugatibb alamok/U.S.A. ? ? ?
es es ha dorzsarazom lehet 27.2,ertem en,csak vegulis 0.2 mm...de lama vagyok...mivel+hogy kell dorzsarazni?egyaltalan mi az?marmint valoszinu lecsiszolas,de hogy is van az?
Es ki+hol+mennyiert csinalja meg tokeletesre?Budapesten?
bocs a sok kerdesert,csak nincs school...es varom valaszaitokat,
koszi,
H2O es 2kerek legyen veletek,
endre
hat azert van jo par 200alati/de inkabb koruli nyeregcso mely alitolag tartos...masok velemenye szerint...nem tudom...csak kene egy cso mely tartos/megbizhato/konnyu/kenyelmes/konnyu kezelni=tokeletes!tudom sokat akarok...
Vegulis lehet 27.0 vagy kisebb es pl. U.S.E. adapter...
Magyarorszagon kapni ilyet?vagy rendelnem kene?vagy kulfoldrol?Nyugatibb alamok/U.S.A. ? ? ?
es es ha dorzsarazom lehet 27.2,ertem en,csak vegulis 0.2 mm...de lama vagyok...mivel+hogy kell dorzsarazni?egyaltalan mi az?marmint valoszinu lecsiszolas,de hogy is van az?
Es ki+hol+mennyiert csinalja meg tokeletesre?Budapesten?
bocs a sok kerdesert,csak nincs school...es varom valaszaitokat,
koszi,
H2O es 2kerek legyen veletek,
endre
Posted 2005. June 20. - 06:46
Köszi a tippeket, pórbálkozom. Az a helyzet, h a csõ az aluvázban is csúszott, annyira sima...(Roox) De ott megoldást jelentett egy nagyobb erõkaros kulccsal megtépni a bilincset. Itt érthetõen ezt nem merem. Pedig lemértem tolóléccel, s bizony tök pontos a csõ is.
hehh, nekem is csúszott veszettül a RooX, de aluvázban, aztán 2 hét után mexokta (elbarmolódott a felülete ), s már nem akart csúszni. de ez a karbon nehéz ügy.....
tényleg csak barbarizmussal lehetne megoldani, egy 60-as vagy 80-as csiszólóvászonnal megdolgozni körkörösen a nyerexárat, de erre kinek van szive?? én tutira nem tenném, de rossz tanácsot tudok adni....
Posted 2005. June 18. - 00:01
ha már úgyis dörzszárazod a vázad, akkor csináltasd meg 27.2-esre, mert abból a méretbõl sokkal nagyobb a választék.
a 200g alatti súly pedig elég meredek azért, az egyik legkönnyebbnek számító USE is 210g, és sokan panaszkodnak rá, hogy a fej túlzottan ki van könnyítve.
a 200g alatti súly pedig elég meredek azért, az egyik legkönnyebbnek számító USE is 210g, és sokan panaszkodnak rá, hogy a fej túlzottan ki van könnyítve.
Posted 2005. June 17. - 23:52
Sziasztok!
En is keresek egy nyeregcsovet mert jelenlegi nagyon kenyelmes konnyu es jo acel csovem nem jo meret es hatranyulasa is eleg nagy...
Meret pont 27.0 es legalabb 300mm hossz es semmi hatranyulasal kene,ti mit javasoltok?es legalabb 200gr alatt kene legyen,es lehet alu,karbon,es titan is,csak aszem felkene dorszarazam vazam mert elege karcolo fajta(Kona Kula 02)hogy lehet az ilyet meg tenni?
valaszaitokat elore is koszonom,
endre
En is keresek egy nyeregcsovet mert jelenlegi nagyon kenyelmes konnyu es jo acel csovem nem jo meret es hatranyulasa is eleg nagy...
Meret pont 27.0 es legalabb 300mm hossz es semmi hatranyulasal kene,ti mit javasoltok?es legalabb 200gr alatt kene legyen,es lehet alu,karbon,es titan is,csak aszem felkene dorszarazam vazam mert elege karcolo fajta(Kona Kula 02)hogy lehet az ilyet meg tenni?
valaszaitokat elore is koszonom,
endre
Posted 2005. June 17. - 23:16
dante, ha esetleg lecserélnéd a roox csöved az említett gond miatt, engem lehet érdekelne
Posted 2005. June 17. - 18:52
a patents a szabvanyt jeloli.
amugy van egyfajta sorszamozasa sztem, de az belul van.
megnezem a masikat.
a 26471 az mas a masikon
de a belul levo matrica is mast mutat
amugy ne szopass!
kajak para volt, hoyg ugy ir a kurva mozilla.
amugy van egyfajta sorszamozasa sztem, de az belul van.
megnezem a masikat.
a 26471 az mas a masikon
de a belul levo matrica is mast mutat
amugy ne szopass!
kajak para volt, hoyg ugy ir a kurva mozilla.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2005. June 17. - 18:38
kulcstartónak, papírnehezéknek még kitünõ...
!DBOD EN IK
mik azok a számok az alján? sorszámozott???
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. June 17. - 18:36
Posted 2005. June 17. - 18:27
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2005. June 17. - 14:25
Köszi a tippeket, pórbálkozom. Az a helyzet, h a csõ az aluvázban is csúszott, annyira sima...(Roox) De ott megoldást jelentett egy nagyobb erõkaros kulccsal megtépni a bilincset. Itt érthetõen ezt nem merem. Pedig lemértem tolóléccel, s bizony tök pontos a csõ is.
Posted 2005. June 17. - 13:09
Próbáld jól letisztitani. Lehet, hogy van ott egy kis zsir v. olaj.
Vagy 1 minimálisat még jobban meghúzni a nyereggyorszárat.
Vagy 1 minimálisat még jobban meghúzni a nyereggyorszárat.
Marci