Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Nyeregcsövek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3018 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ha mar felulet akkor van palast es homlok
hogy pontosak legyunk

ha csak addig szedsz le a csobol ameddig betolod az epp eleg mivel ugyis ott a legnagyobb a terheles ahol elhagyja a vazat

inkabb huzzak ezeket a csoveket
a fejet esetleg kovacsoljak

van meg vmi?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Cingár

Cingár

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás

feje az tuti cnc+ragasztás

jah, vagy eccerû zsugorkötés.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

az igen, de azt meg úgyse bántod...mondjuk én az átmérõt is csak olyan hosszan venném le amennyit betolom a vázcsõbe....de még mindig inkább +felelõ méretût vennék...azért egy húzott anyag szilárdságát sem javítja a forgácsolás, még ha az az 0,1 mm tényleg nem oszt nem szoroz (és a csiszolópapír is forgácsolás...)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

nemtom mennyire szokás ezeket kovácsolni, de ha kovácsolva van akkor ésszel szabad csak "moddolni" különben leülsz hátra egy bukkanónál :D

szerintem semennyire, sima húzott csövek...
aztán van amelyiken egyértelmûen látszik az esztergakés nyoma, pld némelyik Bike+
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Cingár

Cingár

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
hengerlik vagy húzzák a csöveket, aztán utómunkálat. kivéve a RooX féléket, mert az szerintem fõképp forgácsolják egy elõgyártmányból, bár a fejrésze gyanús kialakítású...

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
nemtom mennyire szokás ezeket kovácsolni, de ha kovácsolva van akkor ésszel szabad csak "moddolni" különben leülsz hátra egy bukkanónál :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Vaaaagy, olcsóbb egy 27.2-es megcsiszolása - smirglipapírral :), úgy max a csövet bukod be, vagy az hajlik el a kevesebb anyag (nade 0.1 mm-t minden oldalon, azt meg sem érzi...), de nem a vázat teszed tönkre.

annyit lehet esztergálni is, kicsit kevésbé finom felületûre is akkor csuszkálni se fog...
persze lehet tükrösre is...:)

Cingár

Cingár

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
no, hát jó, elfogadom a bocsánat kérést....:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nah...:D

Cingár

Cingár

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás

Vaaaagy, olcsóbb egy 27.2-es megcsiszolása - smirglipapírral :), úgy max a csövet bukod be, vagy az hajlik el a kevesebb anyag (nade 0.1 mm-t minden oldalon, azt meg sem érzi...), de nem a vázat teszed tönkre.

ööö, bocsi, hogy ilyenen felakadok, de egy csõnek nincsen oldala, csak felülelete.....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
"Mellesleg van egy csomó jó és könnyû 27.0-ás csõ - pl IRD (Interloc Racing Design), asszem a gyári King Kikaput is ezzel szerelték néhány éve..."

azt mostanában raceface-l szokták....az ird-ket a jobb dawgokba meg coilerekbe stinkykbe (dlx meg primo)használja a kona ...mondjuk ezek mind 30,0 ás-ak

no mindegy én biztos nem dörzsárazgatnék....de asszem má mondtam :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na én közben megoldottam a csúszást - vegytisztára kellett csak tisztítanom a rendszert. Úgy tûnik, hogy amikor a sok alurecsegést WD-40 befújásával orvosoltam, szépen felraktam rá egy vékony filmet, ami scak vegyszeresen jött le.

Mellesleg van egy csomó jó és könnyû 27.0-ás csõ - pl IRD (Interloc Racing Design), asszem a gyári King Kikaput is ezzel szerelték néhány éve...

Cingár

Cingár

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
jaja, én sem cseszném el a vázat ilyennel, inkább egy hurkább de izmosabb anyagból gyúrt csövet bele.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

kona kulaja van 02-es
csak nemtom az mifele vaz acel oder crmo
mennyire van kigrammozva

ha nem dumalsz nem oda valo dolgokat akkor nem torlik ki a postjaid. ;-)

a 02es kona kula easton ultralight csõböl van, 1,8 és 2,3 mm a falvastagsága a nyeregvázcsõnek (idén, de sztem az a 02es is ilyen volt)
http://www.kona.dk/b....php?bikeId=114
én nem dörzsérazgátnam, vennék egy 27,0 - es pazzaz csövet és kész....ha az én mázsámat bírta a cinderconeban akkor nem hiszem hogy õ szétgyilkolná....és annyira nem is nehéz...(most megnéztem van nekik 27,0 ás ami 350esben 196 gramm, csak az hátrahajló 2014es alu )

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
hat nemtom miket irtal meg hova.
de csak ugy poenbol nem szoktak torolgetni a postokat
kiveve ha nagyon rosszarcu vagy es mar megerdemelted.
de akkor bannolnak nem torllik a szaros postokat.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Cingár

Cingár

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
:D azt csak hiszed!
"Interperszonális relációban kollokválni" - Déri János

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
kona kulaja van 02-es
csak nemtom az mifele vaz acel oder crmo
mennyire van kigrammozva

ha nem dumalsz nem oda valo dolgokat akkor nem torlik ki a postjaid. ;-)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Cingár

Cingár

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
károsnak mindenképpen káros, hiszen az eredeti konstrukciót gyengíted azzal, hogy anyagot vonsz el belõle. dehát ez attól függ, milyen mélyen akarod kibõvíteni a csövet.
"Interperszonális relációban kollokválni" - Déri János