Jelentkezz be Regisztrálj
Nyeregcsövek
Írta 2005. november 02. - 11:06
lehet hogy nekem is Pazzaz lesz a következõ, bár kicsit aggaszt, hogy amit kapni (XC, XC light) arról semmi sincs a Net-en, ami van a neten azt meg nem kapni...ki forgalmazza õket?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. november 02. - 11:02
pazzaz.....nekem beváltak, könnyû erõs....és vmik ricsi(pro ?) széria is a pazzazal 1 gyártósoron készül...sziasztok
Ritchey nyeregcsövekrõl várok véleményeket xc felhasználásra
kicsit mintha sok lenne a hátranyúlása
BBB v Pazzaz csövekre gondoltam még
Melyiket ajánlanátok? köszi
nekem egyenes csövek után q.szar a hátrahajló specko nyeregcsõ....ricsi meg még jobban hátranyúlik...sztem nem jó
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. november 02. - 11:01
szal ~3 éve van nyúzva,2 évig nagyon nem XC-re hanem merev vázban janihegyre
és faszántos
meg a fekete színe nem kopik meg (ellentétben a BBB-vel aminek elég volt pár hónap)
meg a BBB-t sokkal macerásabb szvsz beállítani
és nyekereg
nem tudom,h honnan yön a hang pontosan,de mindkét BBB-Fizik nyeregcsõ-nyereg kombómnál nyekereg vmi
Írta 2005. november 02. - 10:56
Ritchey nyeregcsövekrõl várok véleményeket xc felhasználásra
kicsit mintha sok lenne a hátranyúlása
BBB v Pazzaz csövekre gondoltam még
Melyiket ajánlanátok? köszi
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2005. október 18. - 17:43
ha jók az emlékeim a 2014 alapból erõsebb lenne, csak a réztartalma miatt, korrozióara hajlamosabb, ezért nem gyártanak belõle vázat...de nem biztos...ha nagyon érdekel valami régi bikemagban (2001-2002 tája) van egy cikk esetleg elõásom...
Köszi a választ!
Látatlanban is megbízom az emlékeidben, szóval annyira nem fontos, hogy elõkeresd:-)
Írta 2005. október 18. - 15:29
józsi bácsi...esztergályos..nem mûxik ?Nem hallott vki 25.4 ---> kb. 27.2 vagy kicsit nagyobb átalakítóról,hézagolóról?Mert a boltosok nem hallottak róla Aztán lehet hogy sörösdoboz lesz belõle.
boltosoknak is hand made szokott lenni....
Írta 2005. október 18. - 15:09
Írta 2005. október 18. - 11:11
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2005. október 18. - 09:42
ha jók az emlékeim a 2014 alapból erõsebb lenne, csak a réztartalma miatt, korrozióara hajlamosabb, ezért nem gyártanak belõle vázat...de nem biztos...ha nagyon érdekel valami régi bikemagban (2001-2002 tája) van egy cikk esetleg elõásom...Tartóssági, kényelmi szempontból mi különbség van a 6061es és 2014es aluötvözet között?
Írta 2005. október 18. - 09:36
teleszkópos csõ??? grrr...:-(
hát akkor próba. vagy egy jó alu (pl. Pazzaz), vagy egy normálisabb szén...valamit mindenképpen vennem kell. a B+-ot meg bereakom a verdába önvédelmi eszköznek...
USE titán.
Nincs tapasztalat de szerintem az sem görbül.
Írta 2005. október 17. - 17:00
Írta 2005. október 17. - 11:01
pazzaz erõs bírja az én mázsa körüli súlyomat is....de pld ismerek olyat Aki alatt minden alu elhajlott, pazzaz karbont vett, és az nemteleszkópos csõ??? grrr...:-(
hát akkor próba. vagy egy jó alu (pl. Pazzaz), vagy egy normálisabb szén...valamit mindenképpen vennem kell. a B+-ot meg bereakom a verdába önvédelmi eszköznek...
Írta 2005. október 17. - 10:57
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. október 17. - 10:46
bár nehéz meg ronda.
hm.
ne alapozz arra hogy rugalmasabb, mert egy csõ hosszába minden csak nem rugalmas. fura is lenne.
elõrehátra meg szintén ne legyen rugalmas, mert az is a halálát jelenti...
vagy ne ülj a nyeregben rázós talajon, vagy nyeregcsõ, vagy puha nyereg, vagy össztelós..
vagy sajnos a megszokás lehet még:(
Írta 2005. október 17. - 10:35
elhajlott alattam egy Trinity csõ, késõbb egy IKE light is. Talán azért, mert akkor még nem volt SPD-m. most van egy B+, ami nagyon könnyû, viszont bekaphatja aki tervezte, mert nagy ütésektõl elmozdul a feje (nem fogazott!); megváltozik a nyereg szöge és megfájdul a derekam. van egy Acor is otthon, de az kõ nehéz. szeretnék egy jó minõségû, könnyû nyeregcsövet.
mivel nem tervezem össztelós váz vásárlását arra gondoltam veszek egy carbon csövet, HA BIZTOS AZ, HOGY KEVÉSBÉ MEREV AZ ALUMÍNIUM CSÖVEKNÉL, KÉNYELMI OKOK MIATT. árban sem lenne (sokkal) több mint egy jó minõségû alu csõ.
szóval ezért érdeklõdöm a karbon nyeregcsövek mechanikai tulajdonságai felõl...
Írta 2005. október 16. - 22:30
Én meg egyre nagyobb állat vagyok. De veled ellentétben nincs olyan rész, ahol visszafejlõdnék.Régesrég volt, akkor még mertem durván lejtõzni. Csak a sok esés valakit megtanít/felbátorít, valakit meg nem.
Írta 2005. október 16. - 22:24
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2005. október 16. - 22:18
Írta 2005. október 16. - 22:15
A Shimano midnen tányérán acél a ksitányér az XT/XTR kivételével, ez pedig súlyban tetemes. Mondjuk 3000-ért lehet venni alu FSA tányért, ha elkopnak, cseréld le arra.
A szarkirázást nálam is az összteló oldotta meg. (nincs több nyakfájás, hátfájás, nem fáj az alkarom stb...)
Rövid vélemény a hátrahajló kivitelrõl: egy nagy hulladék - szilárdságtanilag is a lehetõ legelõnytelenebb (külpontos) terhelés. Elég legyen annyi, hogy nekem az összes hátrahajló nyeregcsövem elhajlott. A vázgeometria hiányosságait talán nem itt kellene megoldani szvsz.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2005. október 16. - 21:48
sõt!
attól függ, hogy milyen irányba szövik, mi a cél.
lehet, hogy még jobban szarkirázós mint az alu