Végre-valahára megérkezett az új nyeregcsövem:)
Õ az...
bõvebben:
Lover titanium 27.0*420mm
még nem mértem és nem használtam, csak holnap megyek haza és majd akkor...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Nyeregcsövek
Started by
ggx
, 2003. November 14. 02:42
Posted 2006. March 02. - 20:11
Posted 2006. February 05. - 23:23
vagy pazzaz..relatív könnyû, erõs..(az én mázsa körüli súlyomat is bírja)..és kb abban az árban van...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. February 05. - 20:08
Posted 2006. February 05. - 20:01
Azé mondtam mer 5-7 ezernél többet nem akarok áldozni, mer az új vázamat máá össze kéne rakni. cak kell egy pár dolog. Ezért gondoltam az Ovalra és kérdeztem rá hogy milyen.
Köszike az infókat
Köszike az infókat
Posted 2006. February 05. - 20:00
Easton most occsós Ebikén,és yócska nagyon!
BBB-t ne vegyél mert egy hányadék a feje, és nonstop recseg pedig amúgy yól néz ki meg nem is ANNYIRA nehéz (2 ilyenem van és gyûlölöm õket )
Ricsi Pro; na ennek viszont szeressem a fejét és ha fekete kell,akkor ezt vedd,mert nem kopik ki
Acor,Zoogie ha nem szeretnél sokat költeni,de csak alut!
ha meg szeretnél rá sokat költeni,akkor USE (ez a best) Raceface Roox Syncros stb.
BBB-t ne vegyél mert egy hányadék a feje, és nonstop recseg pedig amúgy yól néz ki meg nem is ANNYIRA nehéz (2 ilyenem van és gyûlölöm õket )
Ricsi Pro; na ennek viszont szeressem a fejét és ha fekete kell,akkor ezt vedd,mert nem kopik ki
Acor,Zoogie ha nem szeretnél sokat költeni,de csak alut!
ha meg szeretnél rá sokat költeni,akkor USE (ez a best) Raceface Roox Syncros stb.
Posted 2006. February 05. - 19:56
nemértem a problémát amúy:)
egy rendes alu csõ jó árban van, és bírja is tökéletesen, egy rendes karbon csõ ennek többszöröse.
ami meg nem, az sem erõsségben sem súlyban nem jobb, sõt!
tehát nézd meg mennyid van erre a dologra pénzben, és meglátod hogy kapsz egy pl felsõközép alu-t, ami tökéletes, vagy jobb, és egy közép karbont, ami inkább megmosolyogtató.
vagy ha mindneképp karbon, akkor fogj karbonmatricát, nyomasd rá az alura és voilá
egy rendes alu csõ jó árban van, és bírja is tökéletesen, egy rendes karbon csõ ennek többszöröse.
ami meg nem, az sem erõsségben sem súlyban nem jobb, sõt!
tehát nézd meg mennyid van erre a dologra pénzben, és meglátod hogy kapsz egy pl felsõközép alu-t, ami tökéletes, vagy jobb, és egy közép karbont, ami inkább megmosolyogtató.
vagy ha mindneképp karbon, akkor fogj karbonmatricát, nyomasd rá az alura és voilá
Posted 2006. February 05. - 19:54
Úgy értettem,hogy nem vagyok abba a kategóriábahány kiló a bicód ha ketten együtt 50 vagytok?:D
olcsó karbon még egy rendes alu árát se közelíti meg, ill súlyban sem elõny.
190cm 85Kg
Posted 2006. February 05. - 19:54
27,2,
súly: ne legyen se túlkönnyített, se sárnehéz
nem kell mindenképpen karbon csak azéé mer "Modernteknológia"
Tudom nehéz eset vagyok (Anyám is mindig mondja)
súly: ne legyen se túlkönnyített, se sárnehéz
nem kell mindenképpen karbon csak azéé mer "Modernteknológia"
Tudom nehéz eset vagyok (Anyám is mindig mondja)
Posted 2006. February 05. - 19:52
hány kiló a bicód ha ketten együtt 50 vagytok?:D
Posted 2006. February 05. - 19:51
mindenképpen karbon kell??
súlyban mennyi a limit?
27.2?
az h nem vagy CC kategória,mit takar? 100 kiló felett?
súlyban mennyi a limit?
27.2?
az h nem vagy CC kategória,mit takar? 100 kiló felett?
Posted 2006. February 05. - 19:49
Aha értem, gondoltam karbon acor-ra vagy zoggie-ra, de inkább az oval mint az "óccsókarbon", lehet hogy az oval biztonságosabb, fõleg hogy nem vagyok súlyban kimondottan CC-kategória (ember+bicaj=50Kg).
Posted 2006. February 05. - 19:41
Oval sztem max olyan 2 éve jelent meg a piacon, eredetileg mint outi alkatrész, tehát nincs nagyon.
Inkább kérdés,h melyik gyárból érkeznek a cuccok, Thez szerint uaz mint a Ricsi, az esetben nem lehet rossz.
Inkább kérdés,h melyik gyárból érkeznek a cuccok, Thez szerint uaz mint a Ricsi, az esetben nem lehet rossz.
Posted 2006. February 05. - 19:39
Én az OVAL-okat néztem az ebike.on csak nem tom jók-e??
valakinek van vele tapasztalata??
valakinek van vele tapasztalata??
Posted 2006. February 05. - 18:07
Posted 2006. February 03. - 11:13
képzeljétek mán, már a második Roox nyeregszárat pusztítom el, felhasadt több helyen a fejrésznél a csõ. más is tapasztalt ilyet vagy csak engem üldöz a sors, immáron másodjára??
nem ezt várná el az ember egy 12ezer forintos cucctól, 7075T6 (büszkén hirdetve, hogy erkráft máteriál -ból való) anyagból, 5 év garival.
a második nyerexár tavaly májusban lett beépítve, tegnap szomorúan tapasztaltam, hogy biza õ is megdöglött. 1 évet sem bírt ki!!! ez a méreg.....
nem ezt várná el az ember egy 12ezer forintos cucctól, 7075T6 (büszkén hirdetve, hogy erkráft máteriál -ból való) anyagból, 5 év garival.
a második nyerexár tavaly májusban lett beépítve, tegnap szomorúan tapasztaltam, hogy biza õ is megdöglött. 1 évet sem bírt ki!!! ez a méreg.....
Posted 2006. January 30. - 19:15
de az a része van eleve benne a vázban, ahogy én értettem nem?
szóval nagyobb gond az, hogy sehogysem jön ki
szóval nagyobb gond az, hogy sehogysem jön ki
Posted 2006. January 30. - 18:37
a horpadast nem lehet vhogy korrigalni?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2006. January 30. - 18:32
a heten teszek fel kepet had "örülyetek" föleg ggx
most az van hog yeg ysrác meg akarta venni a vázat es kiszedne nyeregcsövet..persze utánna azt már nem tudnám használni....
de nem adom se avázat se anyergcsövet
valoszinü hogy mivel a probálkozásoktol kicsit behorpadt alul igy elfüreszelem felette kb. lessz 20-23 cm-es a 40 cm heyett és apáyabiciklimbe fogom rakni..amit valoszinü emiatt dörzszáraztatnom kell de überfaszán fog kinezni
méregzöld váz
piros nyregcsõ
feher bandázs... nagy magyar leszek!!!!
a vázbanmaradt reszt meg valahog ykioperálom..es igy megmnetem a vázat is....
nos yelenleg igy gondolkozom.
ya és köszi mindenkinek az aggódást meg az ötleteket.
ha bringavilág/corratecben yártok a napokban keryetek meg mutassák meg mi a heyzet....
parkpre váz use nyergcsõ combot keressetek.
most az van hog yeg ysrác meg akarta venni a vázat es kiszedne nyeregcsövet..persze utánna azt már nem tudnám használni....
de nem adom se avázat se anyergcsövet
valoszinü hogy mivel a probálkozásoktol kicsit behorpadt alul igy elfüreszelem felette kb. lessz 20-23 cm-es a 40 cm heyett és apáyabiciklimbe fogom rakni..amit valoszinü emiatt dörzszáraztatnom kell de überfaszán fog kinezni
méregzöld váz
piros nyregcsõ
feher bandázs... nagy magyar leszek!!!!
a vázbanmaradt reszt meg valahog ykioperálom..es igy megmnetem a vázat is....
nos yelenleg igy gondolkozom.
ya és köszi mindenkinek az aggódást meg az ötleteket.
ha bringavilág/corratecben yártok a napokban keryetek meg mutassák meg mi a heyzet....
parkpre váz use nyergcsõ combot keressetek.
Posted 2006. January 30. - 12:50
akkor gondolom ezentúl integrált nyeregcsõként fogja élni életét
mindegy legalább nem kell azon idegeskedni, hogy menet közben elállítódik a magasság
mindegy legalább nem kell azon idegeskedni, hogy menet közben elállítódik a magasság
Posted 2006. January 30. - 09:56
A képzõdött galvánelem miatt már csak a fûrész segíthet és utána a börzsár sajna!