1ébként ha ennyire ki kell húzni a ny.csövet akkor nem lehet hogy nagyobb váz lenne az ideális ?
Ez egy jó kérdés. Bár azért nem olyan durva a dolog, olyan 360-as nyeregcsõ már elég lenne.
1ébként ha ennyire ki kell húzni a ny.csövet akkor nem lehet hogy nagyobb váz lenne az ideális ?
Valaki szerezze meg a társalgásukat amit priviben folytattak ..tiszta brazil szappanoprea...:zupa:
Örülök, hogy te ennyibõl megállapítod ki is vagyok!
A következõ posztodhoz no comment, mint írtam priviben ha van hozzáfûznivalód!
On!
a stílus maga az ember
emil6
Megnéztem a bringád fényképét, és tényleg baromi magas lehetesz, szal biztos szükséged van a 400mm-es nyeregcsõre. El sem tudom képzelni, hogy éred el a kormány. Nagyon messze van.
edit: Hátsófék hova lett?
1ébként ha ennyire ki kell húzni a ny.csövet akkor nem lehet hogy nagyobb váz lenne az ideális ?emil6
Megnéztem a bringád fényképét, és tényleg baromi magas lehetesz, szal biztos szükséged van a 400mm-es nyeregcsõre. El sem tudom képzelni, hogy éred el a kormány. Nagyon messze van.
edit: Hátsófék hova lett?
Megy a matek, ennek mindenki nagyon örül!! Remélem ezen még legalább annyit fogsz évõdni mint a kib@...t americanclasik agyakon! Szerintem az oviban is tudják, hogy mennyi a váltószám a cm és a mm között! Nekem speciel hiányzik a gyári csõbõl az emlegetett 5 cm, örülj, hogy ilyen átlagos a testalkatod. Nem kellett ezreket költened nyeregcsõre.
remélem érthetõ, hogy ami neked nem fontos az másoknak akár komoly kérdés is lehet! Részemrõl végeztem a témával, ha van valami okos megjegyzésed akkor az priviben küld!
látom, nem igazán érted. én azt mondtam, hogyha valakinek elég 350 mm-es ( igen, igen az 35 cm ), akkor rohadtul mind1, hogy 350-es, vagy 400-as nyeregcsöve van! mint pl.: én, mert 400-asom van, de nem fogom kihúzni soha jobban, mintha egy 350-esem lenne, mert nem vagyok olyan magas, csak ricsi pro-ból ilyen átmérõben 400-as volt. aztán hogy ki mennyire húzza ki, melyik jelzésig, az privát szocprobléma. ez az egész onnan indult ki, hogy a sporttársnak problémát jelentett az, hogy nem ugyanolyan hosszúságú a valóságban a nyeregcsõ, mint az a listán meg van adva. erre én megkérdeztem, szükségvan-e arra az 50 mm=5 cm=0,5 dm=0,05 m-re a nyeregcsövön, mert ha nem ,akkor teljesen mind1, hogy milyen hosszú. aztán ki lettem oktatva, hogy az 50 mm az 5cm ám!! azóta átismételtem a tizes osztás szorzást, és egész jól megy
azért fél centi is néha nagyon sokat számít hosszútávon!! nekem ha a 400as nyeregcsövem a 6os jelzésig van kihúzva, akkor nem érzem magam kényelmesen, és 30 km után a térdem is megfájdul. de ha az 5 és feles jelzésig van kihúzva, akkor 60 km után sem fáj és meg sem érzem, hogy van alattam nyereg.!!!
off:...
esetleg metrikusban, ha már Tigris felhozta a "-t:
3.10685596 × 10-5 mérföld = 0.0546806649 yard = 0.164041995 láb = 1.96850394 " = 1968.50394 mil (1/1000 ") = 5 cm
:D