Bandi:
Igen BINDENKI dolgozik.
Az Iljics Yetijet mar lattad? Az se nez ki rosszul. Most kezdett el fittizni vele.
Akkor 16.30 utan ki jon a Mecsekre?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2004. April 27. - 12:48

Posted 2004. April 27. - 11:01

Mi van? Mindenki dolgozik? Mindenki suliban van?
Éjszakánként nem bírok aludni, mindig a szemem elõtt lebeg az a rohadt Yeti képe. Zap, most jó? Hogy így kib*sztál velünk? Hogy állandóan irigykedjünk? He? Na, jól van. Szombaton mehetnénk tekerni, kedv, lelkesedés? Indulhatnánk délelõtt is, és akkor nem kell sehová sem rohanni! Mehetnénk Vörös-hegyre, vagy Orfûre, mint múlt héten terveztük, vagy épp a másik irányba, túl a Kisréten..
Éjszakánként nem bírok aludni, mindig a szemem elõtt lebeg az a rohadt Yeti képe. Zap, most jó? Hogy így kib*sztál velünk? Hogy állandóan irigykedjünk? He? Na, jól van. Szombaton mehetnénk tekerni, kedv, lelkesedés? Indulhatnánk délelõtt is, és akkor nem kell sehová sem rohanni! Mehetnénk Vörös-hegyre, vagy Orfûre, mint múlt héten terveztük, vagy épp a másik irányba, túl a Kisréten..
Posted 2004. April 26. - 17:19

háj megkérdeztem akié a cd volt,aszonygya okézd le a teleépítésnél amikor kér kódot!párszor próba!!
Meddig lesztek aszerdán?gyalog/buszal mentek??
Akkor utánatok jövök!!
A lé nem gáz,taliztam ma Zolllé val,azt kérdezte adtad-e,de nem gond!!
JA erre a számra gondoltam!!
Meddig lesztek aszerdán?gyalog/buszal mentek??
Akkor utánatok jövök!!
A lé nem gáz,taliztam ma Zolllé val,azt kérdezte adtad-e,de nem gond!!
JA erre a számra gondoltam!!
Posted 2004. April 26. - 17:10

Ki fogok esni, már látom. Nem baj, majd a pesti sznob haverjaimmal fogom barátkozni. Azért néha megismertek majd még? Sinka már téged is lehagy Meettyú?
Posted 2004. April 26. - 16:59

hamori: ok, kosz, majd megcsinalom. Egyebkent akonyvtarba csak jpg meg gif et lehet tolteni, mar proabalkoztam en is hasonlova. en ma megyek tekerni a sinkaval - najo igazabol csak a pollackre megyunk ugralni.
Mario: dehogynem, $ is akartam adni, de elkezdtel dumalni a bukodrol aztan kiment a fejembol. Szerdan akkormindenki egyenileg oldja meg a kijutast.! meg valaki jon (velem).? NFSen nincs semmi, vegigneztem MINDEN konyvtarat... majd irdd meg smsben, es en vagyok a 70-2023-089.
Mario: dehogynem, $ is akartam adni, de elkezdtel dumalni a bukodrol aztan kiment a fejembol. Szerdan akkormindenki egyenileg oldja meg a kijutast.! meg valaki jon (velem).? NFSen nincs semmi, vegigneztem MINDEN konyvtarat... majd irdd meg smsben, es en vagyok a 70-2023-089.
Posted 2004. April 26. - 16:53

Chili:
Igy kifogsz esni a tarsasagbol, sosem gyuvol tekerni. Hinnye.
Akkor hetvegen mi lesz?
Dnl:
Akkor hetvegen mi lesz? Esetleg Balcsi? Badacsonyi bortura? Stone?
Igy kifogsz esni a tarsasagbol, sosem gyuvol tekerni. Hinnye.
Akkor hetvegen mi lesz?
Dnl:
Akkor hetvegen mi lesz? Esetleg Balcsi? Badacsonyi bortura? Stone?
Posted 2004. April 26. - 16:52

Héj bébi!!
Na akor neketek is hétvégétek volt...
DNL:oké bocs a 70es szám a tied?Nem hallotam mert uj telóm van aztán még ismerkedésnél tartunk aztán nem sikerült jó hangerõt találni,meg meg sem ismerem hogy az enyém csöng!
Na aza gond hogy 2,15ig vagyok suliba!!!!!!!!
Egyébként meheünk!!!!!!!!
Nekem nem is tudodm hogy tettem föld,de szerintem kód van valahol a cdn!!!De ha nem akkor holnap írok egy smsmt!!89 a számod vége?Remélem!
Nem akartál adni 2eftot?? ;D
NA CSÓK MINDENKI!!!!!! :-*
Na akor neketek is hétvégétek volt...
DNL:oké bocs a 70es szám a tied?Nem hallotam mert uj telóm van aztán még ismerkedésnél tartunk aztán nem sikerült jó hangerõt találni,meg meg sem ismerem hogy az enyém csöng!
Na aza gond hogy 2,15ig vagyok suliba!!!!!!!!
Egyébként meheünk!!!!!!!!
Nekem nem is tudodm hogy tettem föld,de szerintem kód van valahol a cdn!!!De ha nem akkor holnap írok egy smsmt!!89 a számod vége?Remélem!
Nem akartál adni 2eftot?? ;D
NA CSÓK MINDENKI!!!!!! :-*
Posted 2004. April 26. - 16:50

Dnl:
Generaltam egyet azert neked. Ime:
VRTY-CC23-DBBD-2G6M-MCGF-D2B4
Nekem mukodott igy, hogy nem kellett patchelni meg semmi, csak beirtam a generalt kodot.
Generaltam egyet azert neked. Ime:
VRTY-CC23-DBBD-2G6M-MCGF-D2B4
Nekem mukodott igy, hogy nem kellett patchelni meg semmi, csak beirtam a generalt kodot.
Posted 2004. April 26. - 16:49

Posted 2004. April 26. - 16:46

DNL:
Mi lenne ha feltoltenem a galeriadba?
Add meg hozza az infokat!
Rafer egy lemezre!
Azert csinalj ppt-t a kepekbol ha van idod!
MINDENKI:
Holnap 16.30tol tekeres?
En es Sinka (kis Havas) megyunk.
Jelentkezoket meg varunk.
Mi lenne ha feltoltenem a galeriadba?
Add meg hozza az infokat!
Rafer egy lemezre!
Azert csinalj ppt-t a kepekbol ha van idod!
MINDENKI:
Holnap 16.30tol tekeres?
En es Sinka (kis Havas) megyunk.
Jelentkezoket meg varunk.
Posted 2004. April 26. - 16:44

Ezek a sztereotípiák... komolyan, én is annyi mindent tudtam... egyébként is mondtam, hogy nem biztos, hogy megyek, na, érted? Nem kell mindjárt a megjegyzéseket tenni...
Posted 2004. April 26. - 16:35

nahat ket napig nem neteyek, es ti 3an megtoltotok 4 oldalt.... nincs valami hobbhitok.? hadd adjak tippeket: munka, bringazas...
Leslie: szerintem add fel postan azt a CDt
Bandi:annyira tudtam hogynem fox beugrani.... de mindegy. Irok D.eszternek cseledszoba ugyben, oksi.?
Mario: csak most olvasom a sok hozzaszolasod megz emailed, hogy szoljunk ha megyunk, de vegulis szoltam, csak BASZTAD FELVENNI te kocsog. Egyebkent szerdan ez az egesz kozteri muveszet dolog, mert annyira rondan volt irva arra a papirra hogy felreolvastuk mindketen. tehat akkor szerdan ismet csorgok, de szerintem menjunk bringaval es elotte beugrom hozzad, legy keszenletben 1330 kor.
Mate: lovet majd viszem... majd ossze lehet hasonlitani hogy te es sinka mennyire fostatok a fa-szorfozes kozben... vicces. Egyebkent az osszes kep qrva bena, csak a szorfozosek ernek valamit. Ja es mar nagyon kene az a Norton key generator. nem irnad ki ujrairhato cdre.?
Mario ismet: figyi nincs kod es crack se az NFS porsche -hez. Mi legyen.?
peace
Leslie: szerintem add fel postan azt a CDt
Bandi:annyira tudtam hogynem fox beugrani.... de mindegy. Irok D.eszternek cseledszoba ugyben, oksi.?
Mario: csak most olvasom a sok hozzaszolasod megz emailed, hogy szoljunk ha megyunk, de vegulis szoltam, csak BASZTAD FELVENNI te kocsog. Egyebkent szerdan ez az egesz kozteri muveszet dolog, mert annyira rondan volt irva arra a papirra hogy felreolvastuk mindketen. tehat akkor szerdan ismet csorgok, de szerintem menjunk bringaval es elotte beugrom hozzad, legy keszenletben 1330 kor.
Mate: lovet majd viszem... majd ossze lehet hasonlitani hogy te es sinka mennyire fostatok a fa-szorfozes kozben... vicces. Egyebkent az osszes kep qrva bena, csak a szorfozosek ernek valamit. Ja es mar nagyon kene az a Norton key generator. nem irnad ki ujrairhato cdre.?
Mario ismet: figyi nincs kod es crack se az NFS porsche -hez. Mi legyen.?
peace
Posted 2004. April 26. - 15:48

;D
Chili elvtárs találj ki valami büntit mer már ez tarthatatlan amit mûvelek
de most vasárnapra ott lesz :
(remélem
)
Chili elvtárs találj ki valami büntit mer már ez tarthatatlan amit mûvelek

de most vasárnapra ott lesz :

Posted 2004. April 26. - 10:00

Nem volt mérés, de biztos nyernék... Egyébként én ott voltam, aztán gondoltam felhívom Leslie-t, hogy merre a hol, erre olvasom az SMS-t, hogy nem írta át... Nah, gondoltam, akkor én sem adom oda ;D Mert bunkó voltam. Persze egész hétvégén ideges voltam, hogy ilyen szar az idõ és nem lehet menni tekerni, szóval ez nem neked szólt L_L! ;D
Mi volt Magyarszéken?
Mi volt Magyarszéken?
Posted 2004. April 26. - 09:52

Na akkor mar csak asztat mongya meg valaki, hogy mijen vot Magyarszek!
Erdemes oda kinezni versenyen kivul is, es csak ugy egymassal okorkodni a palyan?
Thank you, please.
Erdemes oda kinezni versenyen kivul is, es csak ugy egymassal okorkodni a palyan?
Thank you, please.
Posted 2004. April 25. - 21:36

Nah megmértétek egymást a mázsaháznál? Ki lett a nehezebb? ;D ;D ;D
Tök jó, tegnap este szereztem magyar feliratokat az X-Files 8-dik évadjához. Scullynak kukac volt a hátában (jó vastag), Mulder nincs (mert az alienek pofatágító kísérleteket végeznek rajta) helyette a T2-böl a gonosz robot van. Nagyon jó!
Amúgy megvan az összes évad angolul, meg a Stargate összes része is. Hetekig tudnék sorozatokat nézni...
Tök jó, tegnap este szereztem magyar feliratokat az X-Files 8-dik évadjához. Scullynak kukac volt a hátában (jó vastag), Mulder nincs (mert az alienek pofatágító kísérleteket végeznek rajta) helyette a T2-böl a gonosz robot van. Nagyon jó!

Amúgy megvan az összes évad angolul, meg a Stargate összes része is. Hetekig tudnék sorozatokat nézni...

Posted 2004. April 24. - 20:41

Akkor ezekszerint nem maradtam kis semmibõl.. :
ööö izé Chili, akkor holnapra van a tali a mázsaházzal szemben az [glow=grey,2,300]újságosnál[/glow]?
nem emlékszem, hogy értetted
nembaj megírom leviszem, aztán másnem potyára..

ööö izé Chili, akkor holnapra van a tali a mázsaházzal szemben az [glow=grey,2,300]újságosnál[/glow]?
nem emlékszem, hogy értetted

nembaj megírom leviszem, aztán másnem potyára..

Posted 2004. April 24. - 12:40

Na akkor írok 1 smst Máriónak, hogy ne várjon hiába. Ilyen esöben nekem sem esik jól a tekerés. Esetleg nyáron 30 fokban... :

Posted 2004. April 24. - 12:25

Akkor én hivatalosan lemondom a mai tekerést, mert továbbra is csak egy darab hátsó V-fékem van, és a sár nem feltétlen javítja a fékhatást. Múlt héten kipróbáltam, életveszély.
Posted 2004. April 24. - 12:15