Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nem lesz egy olcsó móka.
Ezeket az oldalakat érdemes nézegetni. A Mountex-nél vannak tippek, tanácsok oldal. Aztán érdemes benézni a Kaland-ba (Ferencesek u-ja), meg az Overland-be (Citrom str). Ott a körübelüli elképzeléseket lehet fixálni a kínálatból.
http://www.rpoutdoor.hu
http://www.mountex.hu/
Mondjuk én biztos nyomnék próbaképpen egy 3 napos túrát a Mecsekben. Jó idõben még sátrat se kell vinni. 1 éjszaka mondjuk a Jakab-hegyen, egy meg valahol kevésbé konfortos helyen (ahol nincs mondjuk víz a közelben ;) ) Mondjuk napi 20-30 km kényelmesen megtehetõ, és le se megy az ember a térképrõl ;D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
no kezd már körvanalózdni az uticél!!
csak kel egy két cucc ebben kérem kerékpáros kollegák segítségét!!
60lityis zsák kellene2db,egy kétrétegû sátor+hálózsák,kabát ami inkább vékony szélálló vízálló!erre van bármien tipp nagyon örülnék neki!!meg Anya is! ;D
lehet a kabi bringás is...
:-*

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát ma nem megyünk sehova. Elég durva szél fúj, sötét felhõk gyülekeznek, itt a világvége :P
Alig bírtam hazamenni. Végig kaptam az éjszaki szelet a pofába 1000el. >:(

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Alfa:
Hát kár, mi is azért megyünk korán, mert utána program van, aztán le is kell zuhanyozni, nem úgy, mint a múltkor, amikor bûzlöttem, mint eg dög.
Na megyek.
Tsá!

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Tomi:
Ha a Csalogányig eljutsz és megcsörrentesz, akkor akár le is ugrok érted.
De ha elindulsz onnan felfelé és a legelsõ utcán, a meredeken fölkaptatsz, akkor a zsákutca legvégén ott találsz minket. Nekem ez jobb lenne. De ha nem megy...
Bandi:
Kûttem mailt!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Varga Dániel háza

És ez hol is van pontosan?
Mert múltkor csak közel voltam, de nem ott. :P

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Ez az köszönöm, köszönöm! Mettyú, ha így haladok akkor nekem meg engedni, kell ,hogy felfele lehagyhass... ::) ;D 8)

Szombat mikor???

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
16.00 Varga Dániel háza
Aki jön, jön, aki nem, annak úgy kell. Cél nincs, csak összevissza tekergõzés.

Hurrá, Bandi!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
DOBPERGÉS!!!ÜVÖLTÉS!!!EXTÁZISBAN ÖRJÖNGÉS!!!GRATULA!!! :-*

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Hogy ne csak Alfa kollega bizonyítsa, hogy õ a legnagyobb király: tegnap voltam tekerni, fel a Citadella magasába és lenyomtam egy csávót, úgy otthagytam, mint a pinty. Csak nézett, mint hal a szatyorba, mikor én már RÉG visszafele jöttem, õ még el se érte a hegy tetejét!!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát a meccs végét néztem nem volt gyenge!!
a bekem mekkora pöcs!!már hányadik rossz megmozdulása az ebn!már amenyit csak én láttam...
itt is tiszta punnyadás!
már a gyp topikot olvasom vissza...

www.bike-unlimited.de
elég frankó cuccok

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Beckham bekaphassa. >:(

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Hálló-hálló!
Se berúgás, se tigris, csak egy kis lustizás.
Alfa:
Ja, eccer elnézhetnénk arra. Régi álmom volt a Szársomlyót is célba venni, de azzal rémisztgettek, hogy az már le van zárva, mert nemtom milyen védett övezet. We'll see!
Bandi:
Szászi öccse aszontta, hogy majd a Balázs keres engem, mert én hívogattam, de nem vette fel. Kiderült, megint elhagyta a telefonját. Nem változott a csávó.
Ma délután megyünk valahová, szerintem 4 körül, de bejön majd a DNL és megbeszéljük. Utána még írok.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
A.W.:
Hát lehet, hogy meg tudjuk oldani.
Mondjuk kiírom CDRW-re, aztán majd visszaadod aztat.

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 posts
Hat nem irigyellek, nem is tudom mi lenne, ha osszetornem a bringat. :-(
Amugy meg Mettyu tunt el, ha jol latom. Most akkor berugott, vagy megette a tigris?

Focit neztek? Tegnap kicsit korrekt volt az elodonto...:-)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
háló!na azt hittem elvesztél!!
ha jó lessz a gépem akkor részemrõl oké!!
ja a sinkának nem tegnap volt névnapja?!
senkinek nics tárcsás agya hátsó fölös!? :-\

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 posts
Hali!

Regen irtam, gondoltam kicsit megtorom a lenduleteteket, es irom a szokasos kis temaba nem illo erdektelensegeket. :-)

Szoval kedden pereceltem egy jot, de sikerult a bringat megmenteni. Aztan verzo sebekkel tovaszaguldva megtamadott egy rohadt nagy kutya (de lehet hogy tigris volt) es alighanem max. pulzussal menekultem. :-) Viszont kiraly kis helyen jartam, ahol legutobb 6 evesen, akkor is tuzijatekot nezni. :-)

Tegnap viszont tekertem egy naggggyon jot. Mettyu jart a fejemben, marmint hogy ot talan erdekelne a dolog, de igazan cc-s utvonal, de eleg kiraly. Szoval Hosszuhetenyben volt dolgom, odaig persze nem nagy elvezet, viszont bemelegitesnek jo a 6-os. :-) (A durvabbak mehetnek kamion mogott szelarnyekban.) :-) Utana viszont nem visszafele indultam, hanem tovabb at a falun, es nagyon kis finom "hegyeken" hatoltam felfele, aztan erdo, erdeszeti ut, (persze 3-szor eltevedtem), de vegul is a Komloi uton talaltam magam. Nem nagyon brutal, de nagyon elvezetes. Es sztem. lehetne talalni benne remek DH-s reszeket is. :-))

Hat ennyi. Akit erdekel kb. 40 km ez a kor, es szivesen felfedeznem meg1szer, esetleg terkeppel felszerelkezve. :-)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
háj
na megoldódott ingek mosásban(az egyikbõl nagyobbat vettem egyel mint ami kellene)aztán most ojn laza/elegántos ra vette a figurást!
talán addigra tudok jönni!!!NEM ÚSZTOK MEG!!! :-*

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Márió: Mosógép... mondjuk én se t'om hogy kell használni... de van.. ;D

Mettyú: Szászi itthon van, szombaton talizhatnánk vele, hátha hozott vmi kedves kis ajándékot. Meg szójj a Kishavasnak, hogy jöjjön õ is tekerni!

Tom: Azért tudunk találkozni 7végén, hogy átvegyem a FúFájterszt? Hálás lennék!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
csá bazz
hú én minenkivel találkoztam akivel valaha bicikliztem!
hurka róbi jó volt?arra értünk föl amikor a vissza elõtt kegyetlenül dobolt!na az beindított!!!!!!!!
nem teccet az elõadás mód ,kicsit u2beütés szerintem,de teknikailag eléggé a topon vannak!

jaj nagyon hiányzik a bringázás már!!
asszem elharácsolom barinõm(ja volt)bringáját... ;D
holnap ujra meló és végképp kifogytam a rendes ruhákbóóll!!! :o ???