Hali!
Regen irtam, gondoltam kicsit megtorom a lenduleteteket, es irom a szokasos kis temaba nem illo erdektelensegeket. :-)
Szoval kedden pereceltem egy jot, de sikerult a bringat megmenteni. Aztan verzo sebekkel tovaszaguldva megtamadott egy rohadt nagy kutya (de lehet hogy tigris volt) es alighanem max. pulzussal menekultem. :-) Viszont kiraly kis helyen jartam, ahol legutobb 6 evesen, akkor is tuzijatekot nezni. :-)
Tegnap viszont tekertem egy naggggyon jot. Mettyu jart a fejemben, marmint hogy ot talan erdekelne a dolog, de igazan cc-s utvonal, de eleg kiraly. Szoval Hosszuhetenyben volt dolgom, odaig persze nem nagy elvezet, viszont bemelegitesnek jo a 6-os. :-) (A durvabbak mehetnek kamion mogott szelarnyekban.) :-) Utana viszont nem visszafele indultam, hanem tovabb at a falun, es nagyon kis finom "hegyeken" hatoltam felfele, aztan erdo, erdeszeti ut, (persze 3-szor eltevedtem), de vegul is a Komloi uton talaltam magam. Nem nagyon brutal, de nagyon elvezetes. Es sztem. lehetne talalni benne remek DH-s reszeket is. :-))
Hat ennyi. Akit erdekel kb. 40 km ez a kor, es szivesen felfedeznem meg1szer, esetleg terkeppel felszerelkezve. :-)