Márió, ugan itt vagyok a szomszédban, de nem vágyom édességre, kösszi. Vigyétek a hegyre, jól jön majd az ott.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2004. július 02. - 13:07

Írta 2004. július 02. - 12:58

na jósokat irtatok amit wcn voltam...
hát Dnl,ne vegyél szerintem integrált videokártyás alaplapot!!aZákossal küldtem pcworldöt nézd meg me van ajánlós árlista hoggy mi mien szinten menniyi!
Kerekemért meg volt ojan rendes Alfa megy pestre versenyezni és lehozza me kocsival megy!írtam neki privit remélem megnézi!!
hát a kutya megy ki mamimho!süti kell?ma volt másik nagyi azt hozott egy valagnyit!ha kell akkor szój azt odadom!!
hát Dnl,ne vegyél szerintem integrált videokártyás alaplapot!!aZákossal küldtem pcworldöt nézd meg me van ajánlós árlista hoggy mi mien szinten menniyi!
Kerekemért meg volt ojan rendes Alfa megy pestre versenyezni és lehozza me kocsival megy!írtam neki privit remélem megnézi!!
hát a kutya megy ki mamimho!süti kell?ma volt másik nagyi azt hozott egy valagnyit!ha kell akkor szój azt odadom!!
Írta 2004. július 02. - 12:47

Azért nem hív fel, mert te akartál valamit, ergo te hívd vissza, amikor rádcsörög, hogy akkor éppen elérhetõ. Éééérted!?
Este 100% chill out heppening?
Mikor érkezel?
Este 100% chill out heppening?
Mikor érkezel?
Írta 2004. július 02. - 12:36

jaj, hat addigra mar nem volt aktualis, de miert nem hiv fel.? na mind1 szoval ott alltam a csavoval, mindjart jott a hev, es meg akartam kerdezni hogy akkor biztosan kell e neki, nem emlekeztem hogy 32 v 36 luku kell. Ez vegulis az elobbi.
de nem visznem le, mert mar nem tervezek hazamenni, es otthonfelejtettem. Bandi meg lehozhattya, vagy Zsani, ott van a szoba kozepen, nem lesz nehez megtalalni.l
Te meg mikor joszz fel gecc.? Katyiek galeriajat elnezegetve megallapitottam hogy mi is csinalhaatunk egyet a kisebbik szobaba, akar csak mi ketten. Pont kijon egy 2*2 -es, es ez persze meterben, a belmagassag meg 3.7 m. Szoval jo kis kuckod lesz ott.
De ezt majd eloben. Holnap tekres muddafukkers.
de nem visznem le, mert mar nem tervezek hazamenni, es otthonfelejtettem. Bandi meg lehozhattya, vagy Zsani, ott van a szoba kozepen, nem lesz nehez megtalalni.l
Te meg mikor joszz fel gecc.? Katyiek galeriajat elnezegetve megallapitottam hogy mi is csinalhaatunk egyet a kisebbik szobaba, akar csak mi ketten. Pont kijon egy 2*2 -es, es ez persze meterben, a belmagassag meg 3.7 m. Szoval jo kis kuckod lesz ott.
De ezt majd eloben. Holnap tekres muddafukkers.
Írta 2004. július 02. - 12:27

Dan:
Hozzátok le a kereket a Zolcsinak! Amúgy nem tudta miért kerested tegnap. Aztán nem hívtad vissza, amikor rádcsörgött, úgyhogy gondoltuk nem fontos.
Akkor te ma jössz haza?
Hozzátok le a kereket a Zolcsinak! Amúgy nem tudta miért kerested tegnap. Aztán nem hívtad vissza, amikor rádcsörgött, úgyhogy gondoltuk nem fontos.
Akkor te ma jössz haza?
Írta 2004. július 02. - 12:24

Bandi:
Készek a pofáid. Összesen 600 Ft volt a 2 pár. Rohadt mázlista! Nekem eddig mindig a dupláját számolták.
HR csaj nem jelentkezett. Fenyíts rá!
Mikor jöttök? Ma vagy holnap?
Márió:
Utasításokat vettük, majd betartjuk. Kutyáról csinálj képet! Tényleg, mi lesz vele, amíg odavagytok?
Tomi:
Hát igen, lusta voltam. De ma néztem a cuccokat és nem sok minden változott.
Készek a pofáid. Összesen 600 Ft volt a 2 pár. Rohadt mázlista! Nekem eddig mindig a dupláját számolták.
HR csaj nem jelentkezett. Fenyíts rá!
Mikor jöttök? Ma vagy holnap?
Márió:
Utasításokat vettük, majd betartjuk. Kutyáról csinálj képet! Tényleg, mi lesz vele, amíg odavagytok?
Tomi:
Hát igen, lusta voltam. De ma néztem a cuccokat és nem sok minden változott.
Írta 2004. július 02. - 12:20

yo!
http://www.nsmb.com/...post2_06_04.php
na sikerult meg vennem tegnap cuccost, csak aztan asszonnnyal kellett maszkalnom kibaszott IKAEba ors vezer terehez, meg Sinkanak felniert. Ha talalkozik vele valaki mondhatjatok neki hogy megvan a felnije, de valoszinu fennt fogom felejteni. Bandi lehozod neki vagy leszarjuk.?
Ja meg rugdosd mar el a csajodat netet rendelni, mert soha nem jutunk egyrol a kettore. 3ig otthon dõzsöl.
Na, proci, Celeron 2.4 Socket 478 (asszem) meg hozza 400 Mhz es DDR RAM-ok, szam szerint 216 . Teaht kell egy alaplap, lehetoleg valami alap... ha ertitek mire gondolok. A procit anyam nevere vettem, de az alaplal mar sajat zsebbol fog finanszirozodni. Nekem a boltban valami Chaintech-et ajanlottak integralt hang es video kartya, kb brutto 18ba jonne ki. Mit gondolsz.?
A nagylatoszogu dolgo krva jo, en is nezegettem de aproneten is valami 50ezer volt hasznaltan (igaz az a sony sajat cucca. ) HA csak ennyibe van majd apamat igyexem radumalni. Es persze ENGEM es fenykepezz majd.!
MArio, lehozhatom a kerekedet, de nem a heten, ha hivtal volna tegnap vagy azelott talan meg belefert volna.
http://www.nsmb.com/...post2_06_04.php
na sikerult meg vennem tegnap cuccost, csak aztan asszonnnyal kellett maszkalnom kibaszott IKAEba ors vezer terehez, meg Sinkanak felniert. Ha talalkozik vele valaki mondhatjatok neki hogy megvan a felnije, de valoszinu fennt fogom felejteni. Bandi lehozod neki vagy leszarjuk.?
Ja meg rugdosd mar el a csajodat netet rendelni, mert soha nem jutunk egyrol a kettore. 3ig otthon dõzsöl.
Na, proci, Celeron 2.4 Socket 478 (asszem) meg hozza 400 Mhz es DDR RAM-ok, szam szerint 216 . Teaht kell egy alaplap, lehetoleg valami alap... ha ertitek mire gondolok. A procit anyam nevere vettem, de az alaplal mar sajat zsebbol fog finanszirozodni. Nekem a boltban valami Chaintech-et ajanlottak integralt hang es video kartya, kb brutto 18ba jonne ki. Mit gondolsz.?
A nagylatoszogu dolgo krva jo, en is nezegettem de aproneten is valami 50ezer volt hasznaltan (igaz az a sony sajat cucca. ) HA csak ennyibe van majd apamat igyexem radumalni. Es persze ENGEM es fenykepezz majd.!
MArio, lehozhatom a kerekedet, de nem a heten, ha hivtal volna tegnap vagy azelott talan meg belefert volna.
Írta 2004. július 02. - 11:06

Hát lehet kapni ijen 5e körül asszem a pedálba rockot!!
Nekem meg megjött a bikmagom
meg pakolok,holna indulunk.
hajtómû vevésen én isgondolkodtam,mostmár tuti a rokkert fogom venni.
bokinál mi lett?képeket látam abból sokat nem tudtam megfejteni hogy mi változott!
Érdemes mevenni az újágot atom teszetek vannak benne!!
pl:888,AC(nagy álmom)dirt gép épités,pedál teszt...
érdemes!
:-*

bokinál mi lett?képeket látam abból sokat nem tudtam megfejteni hogy mi változott!
Érdemes mevenni az újágot atom teszetek vannak benne!!
pl:888,AC(nagy álmom)dirt gép épités,pedál teszt...
érdemes!
:-*
Írta 2004. július 02. - 11:05

Hát azért nem látsz változást a képeken, mert azok még a változtatás elõtt készültek. Utána se változott sokminden, mert nem tudtuk befejezni.
Nem akarok rockringet venni, mert jó ez így. Bááár, ki tudja...
Nem akarok rockringet venni, mert jó ez így. Bááár, ki tudja...
Írta 2004. július 02. - 10:59

Hát lehet kapni ijen 5e körül asszem a pedálba rockot!!

Írta 2004. július 02. - 09:35

Á, nem hiszem, hogy mostanában akarok ilyet. Túl fárasztó lenne 
Tegnap elgörbítettem a nagytányérom valahol. Lehet, hogy mégiscsak a rockringes verziót kellett volna vennem :

Tegnap elgörbítettem a nagytányérom valahol. Lehet, hogy mégiscsak a rockringes verziót kellett volna vennem :

Írta 2004. július 02. - 03:22

Te Tom...
Egy ilyen Kaposvári tekerésben benne lennék valamikor szerintem... :Hat az Eger-volgy szamomra eleg uncsi, mert itt lakok tole 5 percre. :
Amugy tenyleg eleg sokan jarnak erre, meg en is utbaejtem ha Jakab-hegyre megyek.
Most ha csak egy orara birok elmenni bringazni, akkor felmegyek Jakab-hegyre, es onnan le a piros jelzesen Eger-teto fele.
Ha tobb idom lenne :-/ , akkor lemennek terepen Kaposvarig, vagy a Mare-var, Zengo iranyba indulnek el.

Írta 2004. július 01. - 23:48

na ja azt olvasom meg a masik pécsi mellet...
meniy srác volt,akik most eltüntek...zsalti sab meg mittom én...
villámlik is meg öntik rendesen de rendesen az égbõ szakad rendessen...
meniy srác volt,akik most eltüntek...zsalti sab meg mittom én...
villámlik is meg öntik rendesen de rendesen az égbõ szakad rendessen...
Írta 2004. július 01. - 23:43

Írta 2004. július 01. - 23:36

Írta 2004. július 01. - 23:33

Nálunk nem esik, zuhog... 
Az lenne a jó, ha a régi pécsi topikot is hozzávágnák ehhez. Az még keményebb... Na jó, annyira azért nem, de jó. Na mindegy.

Az lenne a jó, ha a régi pécsi topikot is hozzávágnák ehhez. Az még keményebb... Na jó, annyira azért nem, de jó. Na mindegy.

Írta 2004. július 01. - 23:28

akkoa zért nem láttam halul...
most vissza olvasom a topikot az elejétõl.érdekes és érdemes,ojan ijenek voltunk tipusú...
nálatok is esik?
most vissza olvasom a topikot az elejétõl.érdekes és érdemes,ojan ijenek voltunk tipusú...
nálatok is esik?
Írta 2004. július 01. - 23:18

Általában a széles látószöget használtam. Úgy kicsit közelebb lehet menni, és a finom kis hordótorzítás tetszik nekem 
A halszemet még nem vettem meg. Talán jövõ hónapban...

A halszemet még nem vettem meg. Talán jövõ hónapban...
Írta 2004. július 01. - 23:11

namegint mibõl maradtam ki... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
képek meg jók!!bár sok külömbséget nme látok,ezek a halszemmel készültek?
ez talán a széles látókörû?vagyis látószögû?...
jóéjt
képek meg jók!!bár sok külömbséget nme látok,ezek a halszemmel készültek?
ez talán a széles látókörû?vagyis látószögû?...
jóéjt
Írta 2004. július 01. - 23:02