Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mentünk jót.
Felzizzentünk Kis-Tubesig, aztán láttuk az idõ jó tiszta. Nosza lessük meg a Badacsonyt a Nagy-Tubesrõl. Meglestük. Brutálisan szép idõ volt. Láttuk a távoli esõket kóborolni, és a Balaton még perspektivikusan is nagyobb a Pécsi-tónál. :o
Aztán Bányász út gyorsan. 8)
Pécs belváros sok néppel. Mindenfélével. Ezt nem gyõzöm hangsúlyozni :D
Ettem barátnõmmel rõzsepecsenyét, sült csülköt, roston tarját, meg ittam sört, bort. Shoshi addig meg felkutatta Pántyáékat. ;D
Zap meg inkább elment aludni, pedig saját bevallása szerint az ágyból jött bringázni ::)
Holnap fotózni akarok sokat.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Megyünk 6kor és kész.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Semmi baj! Van itt minden most Pécsen. Feljött hozzánk az egész világ! Komolyan! Ide gyüttek, mert ez van.
Az eget kémlelem, esik-e majd sok? Shoshi is tanácstalan még... Én fél6kor kitalálom, aztán gyorsan lóra pattanok, vagy horpasztok egyet. :P

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
P-mobil. Üzenem minden rendes embernek, hogy kitartás! Egyszer eljön a mi idõnk! És szeretnék egy számot is küldeni, mindenkinek, aki szereti, legyen ez a 6-os! Yeee.
Zap, join us 2morrow -> Orfü. Waterjump konteszt. Big prizes, hoddog, sévdájsz, vattacukor, ringlispil, buli az élet! Megtalálónak magas jutalom. Elvesztettem az agyam, ha valaki látja, szóljon már neki, hogy hoppácska, hová tünt Démon Hill? És Sumáher meg világbajnos, azt a betyár héccencségit, mi lesz itt? Hová? Most haza. Talán a kv miatt, legközelebb kevesebbet, különben megint ez lesz. Pörgök, hogy tolom majd az IC-t Pécsig. Bár FELFELÉ nehezebb. Megoldjuk. Jön Mátyás haverunk is. Mindenkinek minden jót. Hideg viz, hütse már az agyam. Ja, nincs is meg.

bulldoglovas

bulldoglovas

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Halihó! Zapnak üzenném, hogy fasza a terelõ, csak elhagytam a felsõ görgõjét. >:( Nincs még egy véletlenül vkinek?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Áááá, ott ül a chat mögött, csak biztos dógzik.
Egy rendes ember ebben az áruló világban...

nekem rózsaszín2163753
ez miis? Valami póstautalvány? Vagy a Mettyúnak küldtél rendelést? hehe

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én a holnapban nem vagyok még biztos.

Ma szívesen mennék. Soshi-nak mondtam volna, hogy felhívom 5kor, hogy jön-e, de úgy látom lelépett. Na mindegy. Akkor majd hív.

Zap: nekem rózsaszín2163753

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Akkor legyen má körkapcsolás...
Én sem vagyok biztos mára.
Holnap Orfú?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nem ígérek semmit (méhg nem tudom, hogyan alakul a délután), de elõreláthatólag jó a hat óra!

Ha nem lenne jó, akkor szólok Neked!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na itt esett le valami vizes izé.
Most hazamegyek, mert elegem van mára. Sõt a hétre.

Ha nem lesz brutálisan szar idõ, akkor 6kor?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Igazad van TomyÉK! Neked is Zap! Majd én kinyitom az ablakod, és kitárul a világ! Jó lehet ez a szabaccság!

Úgy nétz ki, hogy hétfõn még jövök, és akkor meg majd csak utána hétfõn!

Felõlem mehetünk tekerni valamikor szokásos idõpontban, és utána lófrálhatunk is téren! Mi leszünk azegyetlen Zombieirtó népcsoport, amelyik nem több ezer éves kultúrából és dobokból meríti erejét!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Odakint van idõ rengeteg.
Na jó, felhõs az ég, esni akar, de csak erõlködik.
Mindenütt népek vannak. Mindenfélék.
El kéne menni bringázni, aztán utána be a tömegbe protektorban. Azt hihetnék mi is valamilyen népcsoport vagyunk ;D Csak táncolni kell - nagyon - és valami ütemes zajt kelteni közben. Kifigyeltem, õk is ezt csinálják.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Zap - your ride under is pretty good.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Na jó reggelt mindenkinek! Milyen idõ van kint? mert az utcára nyíló ablakig még nem jutottam el, csak a világra nyílóig....

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Ez naggyon nagy!

Megnézem én is ezt a könyvet!

Teljesen tutti a dolog!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Tudtátok, hogy Dömörkapunál a fehér sziklák alatt van az egykori törpe Dömör király fényes palotája? Már elmentek innét, és be is zárták a kaput, de úgy, hogy azt senki se találja meg.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Szombaton Orfü, akkor, mondjuk délután? Ki hogy megy ki? Mondjuk mi kocsival, mert a bicajtot nem visszük haza. Akkor idõpont javaslatokat lehet tenni mostantól, hogy mindenki tudjon készülni!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jó reggelt!
Tényleg holnaptól nem fogok dolgozni. Vagyis jövõ héten szabadságolom magam Ez jó. 8)

Hajnalban viszont béna voltam. Azt álmodtam, hogy focizok - kapus voltam - jött a labda, és egy hirtelen mozdulattal kivédtem. Viszont a való életben is megmozdult a kezem, és az ágyam közelében lévõ polc élével a kisujjamat kis híján csontig nyúztam. :(
Azért asszem megmaradok, de elég szar így ébredni.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na halleluja!

Eshetne mán egy kicsit, aztán mennyünk sarazni délután!
Jön a hétvége, és ez boldogsággal tölti el zombie szívemet!

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Váccáp, Szarjankók?
Beszéltem a Sinkával. Nem tom mirõl.
Asszem szombaton lehetne menni Orfûre. Szóval akkor el kéne vinni a binyiglit onnan, hogy ne a Zolitól függjön a vûzbeugrálás lehetõsége.
Hogy mit dolgozok?
Semmit. Elõadást hallgatok. És jó.
Vivá Lá Pécs!