Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na szevasztok villogók!

Igazi kerékpáros téma! 8) Villog azt jóvan, olyan mint mi. Ennyi.

Ma 18:00. Dzsámi mögött. Kis lájt tekerés. Késés nincs. Sem szervízmunka. Semmiféle ügyfélszolgálat és telefonos jogsegélyszolgálat. Felejtsd el, hogy visszahívunk, ha nem vagy ott lemaracc, mint Nemecsek Ernõ a tüdõszûrõrõl..

Szóval nem javítunk semmit sem. Cash only & fuck you... >:(

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Hmm. Ez nem tudom milyen marka, de biztos nem gagyi... ::) Mostakkorjo... Ja, rugo, moccan, erintkezik, igy megy ez.

Tegnap a TV-ben rancfelvarrast mutattak eloben, mindent, kozelrol. Jo moka volt, meg volt anal bleech, meg szilikon a mellbe, minden este van egy ilyen musor, nem ertem mit szeretnek rajta.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
A Patyó is árul ilyet. Streetglowt legalább, nem valami gagyit. Úgyhogy NFSU fanoknak azt ajánlom.
Nekem van egyébként piros. Van benne egy kis rugó, amelyik ha megmoccan a kerék, érintkezik és villog...
Mostakkorjó?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Na, figyejje Leslie: Van egy bizbasz, amiben van ket gombelem, racsavarod a szelepre. Eddig jo. Aztan fogod magad, elindulsz vele, es hala a technika nagyivu fejlodesenek vad villogasba kezd a fent emlitett bizbasz, igen, nappal is, mert annyira azert nem intelligens, hogy megkulonboztesse e ket, egyebkent total eltero napszakot. Amennyiben a rider intelligensebb, mint a bizbasz, akkor lecsavarja, ami azert jo, mert: nem merul le az elem nappal, mikor amugyis folosleges a villodzas. Egyebkent amint megallsz o se villog tovabb, hanem mint a villamos, aluszik. Es meg csak nem is csenget picit se. Mindez 3.75 GBP, amit 367-es arfolyamon ~1.400 HUF. Ha kell tenyleg, akkor szolj meg ma!

Tom, aztan ovatossan am az elazassal...

Shoshi & Zap Co.: Have a nice flight, enjoy your ride and stuff like that.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Ehh, nehez a felfogas, mi? Hiaba, nagyszeru ez a talalmany... Ez akkor vilog, amikor elindulsz 2villogas/sec! Gombelem, tudod, az van benne.

Tom, a Strongbow az cider, vmi almasor vagy mi a rak, azt nem vettem. :)

Kellemes napot minden egybegyultnek!

Ahh szívassatok csak ;D
igen igen értetlen vagyok (angyalfejetide)
(így legalább úgy érezhetitek, hogy okosabbak avgytok nálam... pedg de!)
Na szóval értetlenkedés 1.2 :
Elindulok és bekapcsol?
há' de nappal mi a ráknak?
(elképzelésem szerint a tetejét lehet csavargatni, hogy bé légyén é kapcsolvá ávágy nem.. nem?
szal ha ez vázlatosan így van és ~1000 1-2-3-4-5száz HUF
akkor én vevõ lennék egy kékesre :D

köszönöm a közremüködéseteket
köszönöm a szállitást wolf
köszönöm a kérdést wolf
köszönöm a szponzorom, aki fizeti majd neked a járulékos költséget
köszönöm, hogy ma ilyen korán felkeltem
köszönöm, hogy lassan mehetek suliba
köszönöm a türelmüket uraim ;)

8)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na szevasztok!

Szega mindneki! Külhoniak, Zombiefalviak, és az õs-tõsgyökeres southside pécsiek!

Márió:
Sorry, de háromkor már nem voltam, ha kell valami, akkor csörögj, azt intáézzük, ha tudok segíteni.

Zap:
Igen, ma kipróbáljuk...

Mindenki más meg örüljön a sörnek, a kerekeknek, és a koncerteknek! A tsajoknak, az õszenk, és a csapataás potenciális lehetõségeinek...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A.W.:
Hú, attól aztán jól lehet hányni!
Kezdem érteni mitõl lesznek az angolok brutális focihuligánok. ;D

Ma sem esik még az esõ, de este elázok... ::)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Ehh, nehez a felfogas, mi? Hiaba, nagyszeru ez a talalmany... Ez akkor vilog, amikor elindulsz 2villogas/sec! Gombelem, tudod, az van benne.

Tom, a Strongbow az cider, vmi almasor vagy mi a rak, azt nem vettem. :)

Kellemes napot minden egybegyultnek!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :o ;D
de hogy müködik ???
van rajta egy bekapcs gomb?
már ígyis megnéznek az elsõlámpám miatt ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

na akkor holnap lesz bringázás?
mert jó lenne csak legalább kipróbálni a gépet!
már itt áll lábon csak a belei nincsenek meg!
hlnap meglsz az is meg váltó állítás és akkor lehet menni nyomatni!
amig nem esik!

belga?még kiderül

amit kidob a gép!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Király a rugó a Boxxerbe. Soft, mint azááááállat. Holnap ki kell próbálni, bár beszoptam valami nyavalyaorrfolyóslázas genyát...
És végre megvan a min. ajánlott sag. Hehe. A min. Vazze, milyen fospuhával mehetnek ezek odakint.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ércsed má' meg, az egy gift! 3.75 az újság, aztán ahhoz adnak ilyen villogó gecit, ami normál esetben 11GBP lenne, de most az újsághoz adják, hogy mindenki villoghasson. ;D
Na ma mégsem mentem sörsátorba, csak elõtte ittem meg egy sört. 8)
Holnap meg Belga szigorúan.
Sok ember lesz.
Nagy ugrálás. Kiabálás.
Mindez jó.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Ja, vettem egy MBUK-t, es az ajandek hozza KEKEN VILLOGO SZELEPSAPKA (2db) volt. Van pirosban is, 10.99 GBP value, aki akar ilyet szoljon, 3.75 GBP az ujsag. Hatizsakteszt van benne, Asherton bro' riport, es egyeb jok.
Es elem is jar hozza, ezt elfelejettem..
:)

villogó szelepsapi? mennyi a GBP? ;D
ilyen 1000-1500 akkor az újság meg minden?
hogy müködik aza szelepsapi? lehet érdekel :P

na várjál... szal 3.75 az újság és 10.99 a szelepsapival? úgy már drága cumó... :-\

Márió: temeg halotad élvez minden napot a bringán, hisz te is öregszel ;) börzdéj ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Jo, igaz, en sem talalkoztam az itteni kemenylegenyekkel, amikbol biztos van van egy par, de az ojsag itself, egy kicsit nivosabb, hat ennyi. Es atszamitva 1100 HUF, a bikkmakk meg majd' 800, nem nagy kulonbseg. Mindegy.

A kozmunka meg jo otlet lenne... Csak a papirmunka elvinne vagy 2 evet... ismerve az ungarische burokraciat... Bar gondolom ha buntirol van szo tudnak ok is gyorsak lenni ;D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Végülis még van néhány napom csütörtökig, de hát az már... :-\
Pedikür amúgy nem volt, csak kultúrfrizurát csináltattam.

Hát igen a külfödi újságok nem errõl szólnak. Ott már kinõtték ezt. Persze azért akadnak ott is szép számmal kivételek. Fõleg az olvasói levelekben lehet velük találkozni. Na mindegy.

Ja, amúgy az ehavi Bike-ban leírnak egy tipikus amerikai történetet, ahol a srácok nekiálltak az állami tulajdonú erdõben pályát építeni. Aztán valami okosember feljelentette õket, és egyszer csak a nyakukon voltak a kommandósok. Majdnem bezárták õket 3 évre, de szerencséjükre egy bringás ügyvédet fogtak ki és az sikeresen enyhítette közmunkára (ami pályaépítést jelent ;) ) meg egy kis pénzbírságra a büntit....

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Fodrasz??? Pedikur is volt? ;D

32 eves vagy mar? Na, szep. Akkor mar minden nap ajandek... amit a bicajjal tolthetsz ;D

Ja, tegnap olvasgattam az itteni ujsagokat, es vhogy egyik se arrol szolt, hogy mikent fittizzunk kemenyen, hogy ki hany metert ugrik le, meg az a meno gyerek, aki mar tort el Magura agyat ugye... ::) Es nem Bikkmakk modra tesztelnek, na mindegy.

Ejj, de hallgat mindenki.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A.W.:
Még nem dolgozunk, elvégre hétfõ van ;)
Én ma alig ültem a gép elõtt. Csekkek feladása, fodrász, kaja beszerzése volt a mai móka. 8)

Mivel egyik sört sem ismerem, ezért a Strongbow-t választom. ::)

Holnap Belgára gyün valaki? Ingyé lesz a parádé, csak be tudjunk jutni...
Most hamarosan megyek hazafele, és hát útbaesik a sörsátor ;D ;D

Ja, még írok 1 picit, mert hát szombaton volt Újhegyi Napok vagy mi a szösz.
Aztán ott volt trial bemutató is. Mondjuk nem az élvonal volt, de azért ügyesek a srácok. A végén 15, majd 18 raklap tetejérõl ugrottak le. Eh. Elég durva. Majd tolok fel képeket.
Aztán este valami csávó beszólt, hogy:
- Milyen teló ez? Dropoff 2 vagy Comp?
- Tavalyi Dropoff.
- Na de 2es, vagy Comp.
- Mondom tavalyi.
- Ja értem. Végülis mindegy. Nem kotyog, vagy csattan amikor kiemeled?
- Nem.
- És milyen keményen küldöd? 4-5 méter megvolt már?
- Na, annyira keményen még nem.
- Végülis mindegy úgyis kotyogni fog.

Na fasza. Okostojás beszól. Még szerencse, hogy a munkábajárós útvonalamon nincs 5 méteres letörés. Nem akartam felvilágosítani, hogy 4-5 méter 32 évesen sok lenne nekem. Na mindegy, azért jó, hogy kinézte belõlem... :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
HÚÚÚÚ KEDVES EMBEREK NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TORTA?MIEN TORTA!!NA JÓÓ ESETLEG !!DE NEM VOLT TORTA MERT NEM SZERETEM AZ ÉDESSÉGET!!

S:ja akkor lehet igénybe venném a segítséget!ma jó neked??írj hamar hogy tudjam!!!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Hey you all, mi a rak van? Mindenki dolgozik, vagy attertetek a bicajozasra irogatas helyett? Ezek szerint szep ido van, majdnem mindenkinek uj bicaja is van, jajj, na, orul a lelkem. :D

Tom: Carling jo lesz vagy Strongbow esetleg Woodpecker? Ezek vannak akciosan khm.. Ezek jok! 8)

Zap: Akkor jooo, hogy nem voltam, meg KD se ment el??? Szegyen!

Ja, vettem egy MBUK-t, es az ajandek hozza KEKEN VILLOGO SZELEPSAPKA (2db) volt. Van pirosban is, 10.99 GBP value, aki akar ilyet szoljon, 3.75 GBP az ujsag. Hatizsakteszt van benne, Asherton bro' riport, es egyeb jok.
Es elem is jar hozza, ezt elfelejettem..
:)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Zap:
Jaja sörökért bármit ;D