Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Jajj Tom sikondán mondtál valamit a monitorproblémámra.....
(túl sötét nem engedi magát kivilágosítani)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Én ugyan egyedül mentem, de azé' nekem is jó volt.. Nyugis. Csendes. Szépen feltekertem Lapisra, onnét Nagytubes, esett az esõ, gyönyörü párafelhõ. Csend. És olyan de olyan jót jöttem lefelé, hogy csak...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na szevasztok!

Mindenkinek gyönyörû hétfõ reggelt!

Na szóval. Szombaton indultunk Orfû karikára... Felmásztunk Mandulásig, és mivel a többség szereti a Nagy-Tubes lejtõt, ezért Pányta Gabit is megfûztük, hogy nyomassuk fel oda, és onnét támadjunk...
(Csapattagok: Pántya, Mettyú, Dnl, Attila, Zongor Gergõ és jómagam...)

Nagyon tuti idõ volt, kavargott a felhõ, ömlött rólunk a víz, lógott az esõ lába... Igazi nóccsór idõjárás... Feltoltuk Mandulásból Tv toronyig, szét izzadtuk magunkat, majd onnét irány Nagy-Tubes... Ücsörgés, kajálgatás, fázás és beöltözés...

Nyomattuk lefelé... Vágottpuszta felõl akartunk menni Orfûre... Dnl-ék félreérthették, mert lezúztak Remetére.. Hárman maradtunk... Lecsapattunk Vágottra, de az igazi DH feeling elveszett az elejérõl - ledöngölték az utat, így túl könnyen haladtunk, bár ekkor már csepergett és nagyon csúszott az agyag, ami senkit nem érdekelt.
Vágottról Lóri Forrás, majd a patakmederben freeride Orfûig.. bexarás.. aki járt arra. tudja mekkora feeling, fõleg vizes, csúszós fákon, talajon és köveken..
Orfûn csatlakozott KisB, kaja, és elindultunk Hermann Ottó tó végébe, ami gyönyörû ilyenkor cspergett az esõ, de annyira mindegy volt, mert mindekit szétbaszottaz endorphin... Megnéztük a tó végében a gátat, majd KisB visszafelé meghempergett egy fasza kis cuppogó pocsolyában... KisB-bõl pillanatok alatt nagy disznó lett.. (Persze póló+rövid gatyában nyomta...).
Elindultunk haza, és a gáton találkoztunk Lord Leslie-vel és a fórumcsapat többi tagjával... kis beszélgetés és indultunk is betonon Szuadóig... Mondanom sem kell, milyen idõ várt ott ránk.. Isten... Full sár, nagy csalán, stb.

Találkoztunk egy családdal a menedék"háznál", egy fiatal apuka+anyuka+2 kissrác.. alig lehettek tíz évesek a srácok.. Mindenki talpig barlangász szerkóban.. Ott aludtak kint, és akkor indultak a kissrácok elsõ barlangtúrájukra.. Fasza kis család volt..

Patacsi-mezõ Teca Dh nagyon király volt, megkoronázta a napot.. Zsíroskenyér és sör a végén...
Végre olyan sáros volt a gépem, hogy nem volt kedvem lemosni... Gyönyörû csimbókokban lógtak rajta a dzsuvák és a falevelek...

Aztán összeszedtem egy lassú defektet, amit csak ma vettem észre.. Ráadásul elsõkerék... Ráadásul kis lyuk lehet... Pffff... megint egerészhetek rajta... :-\

Szal aki nem jött, bánhatja, mert ez volt az elsõ õszi "nagyobb" freeride turné.. De lesz több is...

Pííííxxxx

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Életjel .

KÖCSÖG Mókusok .

jah meg én éjjel voltam bécsnél, de csak kiraktuk bátyám barátnõjét aztán jöttünk haza, most értünk haza jó, mi? ;D
és most nagyonnagyonagyon reggel van nekem... ::)

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Ja, és a söröd nincs elfelejtve ám.
Majd egyszer behajthatod, ha végre valami közös programon megjelenünk!
Kíp áp dö gud vörk!

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Big riszpekt for Tomi!
Ejj, öreg egyszer akarlak felbaszni a hívásommal éjszaka, de te akkor is a Lapison tekersz, bakker!
Azért én megajánlom a neked a 'Leghárdkórabb Pécsi Rájder' címet a 7végi teljesítményedért.
Legközelebb ígérem én is részt veszek valami hasonlóban.
Bár a szombati teljesítményünk elég szánalmas volt.
Shoshi:
Azt hittük Remete-réten kesresztül mentek majd ti is.
De elbasztuk.
Nekünk Vöröshegy lett belõle, aztán még 1 Dömörkapu és szevasz.
Ti merre jártatok?
Na csá.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hazajöttem Sikondáról. Lord_Leslie-vel közösen megfürdõztünk az októberi égbolt könnyeiben (erre nem tudom milyen smilie illik).
Sár, sár, sár volt szombat éjszakai program. 2 órán keresztül szivatott minket a mecseki agyagos föld Vágotpuszta környékén.
Eh.
Majd még írok izgalmakról.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
na akokr megyünk szekszire!?
KisssBmegy holap valamikr délelött,üres a kocsi illeteve én vagyok még!Ákos,gyere!!!
Kokkeró már ma osztja a népet!
és ugylátom pestiek nem is önnek

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Hehe, ne szívd fel annyira magad... ;)
Én mondtam, hogy pullos vagyok.. Jóvan, elég volt ennyi pesti stílus.
Milyen volt a pénteki parti? Nemkem mostanra sikerült félig befejezni a tapettalenyúzást. Lehet, hogy nem tegnap kellett volna nekiállni?
És még az idõ se lesz szar a hétvégén... De jól is hangzik az a Szekszárd. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Zap: vedd úgy, hogy le vagy... Qrva nagy arcod van, de te sem mész... Egyedül meg nagy póén... :-*

Shoshi: 4-kor alagút... De írók sms-et, mert tuti elkoccoltál...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na kedves delekek!

16:00 körül montizás? Csak mert megyek a Kistestvéremmel.. Aki akar, az híjjon, hogy hol... mikor.. kivel... mennyit...

Mindenkinek jó szórakozást a hétvégére...

Píííxxxx

Soós >:( Ninja

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Aszittem csak én vagyok nyunyi, hogy nem a versenyzés miatt montizok.. illetve magamnak és magammal versenyzek... :-[

De látom nem vagyok egyedül...

Még jó, hogy esik ma.. Könnyebben el lehet viselni az irodai létet... ;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Meg nekem lehet, h nem is yoo a vasárnap, de sztem edzésre kimennék... Maj megdumáljuk...

De ha valami írtózatos ûberfrankó orkgyalázó menetet végzünk, akkor lehet, h maradok...

Na mi van nagypofájú??? Vedd úgy, hogy ki vagy röhögve...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Az igazság, hogy nem t'om megyek e Bécsbe a közeljövõben, de értesitelek, ha mégis.

Én amolyan rettentetmenetet terveztem, viszont ez csak akkor, ha tudok venni normális nyerget, mert még egy ilyen pöcszsibbasztós túrát nem vállalok ezen a szar Tiogán. Meg egyéb feltételekkel.

Pedig megnézhetnéd Vole legújabb Tomacjét, na, az se vonz? ;D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Andrásfarkas: esetleg késöbb majd mész? És mikor jössz fel kicsi hazánkvárosába...?! Mert nem tom eldönteni, hogy mennyek-é ki aztért Szexárdra... Tsak mert én szeressem az ottani pálákat, s Vole vezetõnk sajnos nem jön, mindenki szerencsétlenségére... S ez bennem igen nyomós mozgató erõ... De ha valami írtózatos ûberfrankó orkgyalázó menetet végzünk, akkor lehet, h maradok...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Tom aztán linkelj majd képet, de lehet h összefutunk esetleg.. Hev ö nájsz tájm

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
hát párhuzamosan nem is fog menni a lámpás, meg a bleerviccs...
... de akkó majd csörögj! És az esti yoo lesz, próbáld beütemezni...

Tomi: have a nice ride&weekend!!!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Tomy:
Kitartás, jó utat és szórakozást!

Vigyázz az alkhollal... 8)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
A. W.:
Nem para... megoldjuk.. elköltöm a lóvét hajtókarra.... ::)

Kokkk:
Milyen egyenmezrõl beszélsz vazz?
Még nem tudom a mai ride-ot, akarok menni, de a fõnököm kever, és nem vágom, hogy mi lesz délután...

Lehet, hoyg edzés után felmegyek egyet lámpásat... Úgysem tudok menni Blair Witchezni...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én megyek mindjárt Sikondára kibaszottnagy hátizsákkal.
Érdekes lesz... ::)