MILYEN ZOMBULÁS?!?!?
MILYEN MONITOR?!?!?!
... Nem vágom mirõl beszélsz... :-*
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2004. October 22. - 12:40

Posted 2004. October 22. - 12:39

Shoshosh: pl... hmmm... szájpressz hilll... :
Wolf: nekem hozhatod tekerésre is a radlert...

Wolf: nekem hozhatod tekerésre is a radlert...

Posted 2004. October 22. - 12:38

Nekem is csak 2.5 HighRoller, de nem baj az ...sõõõt..
Nem grammozunk. És kész. Szenvedünk. Érezzük, hogy élünk, egész héten úgyis zombulunk a monyitor elõtt.
Nem grammozunk. És kész. Szenvedünk. Érezzük, hogy élünk, egész héten úgyis zombulunk a monyitor elõtt.
Posted 2004. October 22. - 12:34

Hja, kicsit odavagy Wolf... ;D ;D ;D
Holnap ekkora nagy dolog lesz, hogy már ma meggajdult a nép?!?!
Nekem csak 2.5-ös van, meg nagyon sárgumi( Szpájk...). De az nem yoo, ezért szarok a farmra és nem pöcsölök gumiválasztással, hanem megyek és bicsiklizek... és majd szenvedek!
Holnap ekkora nagy dolog lesz, hogy már ma meggajdult a nép?!?!
Nekem csak 2.5-ös van, meg nagyon sárgumi( Szpájk...). De az nem yoo, ezért szarok a farmra és nem pöcsölök gumiválasztással, hanem megyek és bicsiklizek... és majd szenvedek!

Posted 2004. October 22. - 12:33

Jól hangzik KisCock, majd hílak ha megyek... Ha nem hílak, akkor tanújjá!
Gyelekek! Ma van PÉNTEK, Elõd napja... Ne bassszatok ki velem, hogy holnap is be kell jönnöm!
Aszittem együtt tévedünk el valahol Jakab-hegy nyugati részén!
Ja én nincs lazulás, folyamatosan megyünk, haladunk, nincs idõ elõtti kiszállás, "hadd forduljak vissza" nyafogás... Nincsenek határidõk, nincs rossz idõ, nincs elromlott alkatrész, mert otthagyunk mindenkit a koboldoknak...
A. W.:
Azért ne tekerésre hozd a Radlertet! És milyen cd?
Gõzöm senincsen..
Gyelekek! Ma van PÉNTEK, Elõd napja... Ne bassszatok ki velem, hogy holnap is be kell jönnöm!
Aszittem együtt tévedünk el valahol Jakab-hegy nyugati részén!
Ja én nincs lazulás, folyamatosan megyünk, haladunk, nincs idõ elõtti kiszállás, "hadd forduljak vissza" nyafogás... Nincsenek határidõk, nincs rossz idõ, nincs elromlott alkatrész, mert otthagyunk mindenkit a koboldoknak...
A. W.:
Azért ne tekerésre hozd a Radlertet! És milyen cd?
Gõzöm senincsen..
Posted 2004. October 22. - 12:27

Hasitani fogsz...
Nekem a PanaracerFireDH egyre jobban tetszik, kár, hogy geci drága.. :-\

Posted 2004. October 22. - 12:21

A.W.:
Pedig vártam, hogy visszahív, de örülök, hogy nem tette ;D
Ha szombaton esik, akkor felrakom az 1.95ös rosszkantris gumikat
Pedig vártam, hogy visszahív, de örülök, hogy nem tette ;D
Ha szombaton esik, akkor felrakom az 1.95ös rosszkantris gumikat

Posted 2004. October 22. - 12:17

Olá
;D 8)
Bocsi...
Kicsit ittunk az igaz... 8) Ja, Mettyú üzeni Tomnak, hogy bocs! 8) Jól tetted, hogy kinyomtad... Zssssss.
Akkor még jó, hogy nem dolgoztok!! Megyek én is!! Yeee!!!
De jó! Már PÉNTEK van! Ez a nap legkellemesebb hire...
Tom, LL, jöttök tik is?

Kicsit ittunk az igaz... 8) Ja, Mettyú üzeni Tomnak, hogy bocs! 8) Jól tetted, hogy kinyomtad... Zssssss.
Akkor még jó, hogy nem dolgoztok!! Megyek én is!! Yeee!!!
De jó! Már PÉNTEK van! Ez a nap legkellemesebb hire...

Tom, LL, jöttök tik is?
Posted 2004. October 22. - 12:15

Posted 2004. October 22. - 12:14

Posted 2004. October 22. - 12:08

Holnap PÉNTEK, ti nem dolgoztok? Köcsögök! 
Na, jó. Shoshi, ugye tudod, hogy jelentkezni fogok egy másolatért, mert elveszett az én CD-m... kösz!! Elõre is. Meg a matricát is, meg mindent. Két Radler menne, de mikor? Szombat este lesz vki városban? Vagy vigyem el tekerésre?

Na, jó. Shoshi, ugye tudod, hogy jelentkezni fogok egy másolatért, mert elveszett az én CD-m... kösz!! Elõre is. Meg a matricát is, meg mindent. Két Radler menne, de mikor? Szombat este lesz vki városban? Vagy vigyem el tekerésre?
Posted 2004. October 22. - 12:06

Yoovan, Shoshosh... De aztán olyat vegyél, ami nem nyikorog... Õõõ... Reggeli nyújtózás közben... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Amúgy én is vlm lazát mennék, ha ok... Pl, csak egy mandulás -> remete -> szerpentin... Tehát tényleg vlm nagyon picikét, csak a ride öröméért...
Zap: nekem még tanulnom is kéne holnap... De van ki hazavigyen... 8) 8) 8) 8) 8) 8) :-*
Amúgy én is vlm lazát mennék, ha ok... Pl, csak egy mandulás -> remete -> szerpentin... Tehát tényleg vlm nagyon picikét, csak a ride öröméért...
Zap: nekem még tanulnom is kéne holnap... De van ki hazavigyen... 8) 8) 8) 8) 8) 8) :-*
Posted 2004. October 22. - 11:44

Meglátom Marci, akarok menni, valami freeeridot, mert utána én edzek még egyet...
De egyelõre nem tudom, mikor meg hogyan..
Elmegyek ágyat nézni, meg asszem olcsó a Training Day dvd...
8)
De egyelõre nem tudom, mikor meg hogyan..
Elmegyek ágyat nézni, meg asszem olcsó a Training Day dvd...

Posted 2004. October 22. - 11:43

Nah, olyan project kezd holnapra körvonalazódni, amire menjünk sokan:
12:00 indulás legkésõbb..
Tubes
Lapis
Vöröshegy
Kolostor
naés itt a trükk:
Abaliget - kaja
Orfû - pia
Szuadó - bebaszva
Vöröshegy
Remete
ammerre bírjuk onnan:
Mondjuk szerpentin mellett Teca?
bebaszás
és szerintem valakinek telefonálás, hogy vigyen haza
12:00 indulás legkésõbb..
Tubes
Lapis
Vöröshegy
Kolostor
naés itt a trükk:
Abaliget - kaja
Orfû - pia
Szuadó - bebaszva
Vöröshegy
Remete
ammerre bírjuk onnan:
Mondjuk szerpentin mellett Teca?
bebaszás
és szerintem valakinek telefonálás, hogy vigyen haza
Posted 2004. October 22. - 11:21

Ja, Zap!!!
))
Shoshi: ma? Én még nem tom... Ha lesz vlm korrekt, akkor ok, de tanulnom kell, úgyhogy semmi vész, ha kimarad... Persze mindig jobb, ha megyünk...
))
:-*

Shoshi: ma? Én még nem tom... Ha lesz vlm korrekt, akkor ok, de tanulnom kell, úgyhogy semmi vész, ha kimarad... Persze mindig jobb, ha megyünk...

Posted 2004. October 22. - 10:38

Jaja: szombat +1 szavazat
Meg akár lehetne Pécs és környéke ide... Vagy: Mecsekiek ide..., vagy Mecsek leejtõi..., vagy Mecseki bringások, szevasztok!
Meg akár lehetne Pécs és környéke ide... Vagy: Mecsekiek ide..., vagy Mecsek leejtõi..., vagy Mecseki bringások, szevasztok!
Posted 2004. October 22. - 09:36

Persze, a szombat a nyerõ, de mehetünk egy kicsikét vasárnap is... meglássuk....
Pííííxxxx
Pííííxxxx
Posted 2004. October 22. - 09:32

Ja, Big!
Legyen inkébb szombat, mert a vasárnap sokaknak nem jó és errefelé a szombat a biciklisnap... Mert kedv az lenne, hogy együtt zúzzunk...
Kokkk
Legyen inkébb szombat, mert a vasárnap sokaknak nem jó és errefelé a szombat a biciklisnap... Mert kedv az lenne, hogy együtt zúzzunk...
Kokkk
Posted 2004. October 22. - 09:27

Posted 2004. October 22. - 08:59

Szevasztok!
Big:
Hova mentek, és mikor?
Fúúú, tegnap feláldoztam magam, kitakarítottam kerékpár helyett, így legalánbb ma délután mehetünk valamit... Erre meg leszálllt most valami köd a városra, tiszta horror... remélem elhúz innét és gyõz a nap!
Big:
Hova mentek, és mikor?
Fúúú, tegnap feláldoztam magam, kitakarítottam kerékpár helyett, így legalánbb ma délután mehetünk valamit... Erre meg leszálllt most valami köd a városra, tiszta horror... remélem elhúz innét és gyõz a nap!