Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nem egyszerûbb, ha betekersz a Pavlikba, és otthagyod a rabszolgáknak? Ja, most jut eszembe nem tudsz tekerni ;D ;D ;D
Jajj, de gonosz vagyok 8)
Tök vicces, amikor ássák a brazilok az árkot, én meg átugrom õket ::)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nekem meg váltót kell keresni, meg láncot kell venni, akkor lehet, hogy már fogaskeréksort is kell cserélni, viszont akkor már megcsinálom a racsnit, de azt meg is kell mert pár küllõ megadta magát a váltótekeréskor, úgyhogy küllõzhetek is.

A gond az, hogy az egészhez annyi kedvem van, hogy örülök, ha egyszer eléri a nullát negatív irányból.

Szóval majd havasride.. ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hi!!!

Vazze, gyakorlatilag nullara redukalodott a tekereseim szama...
Sajnalom, hogy kimaradt a 7vegei is... De ez van. Dogom volt...
Meg ma is mennek, de tegnap elgurultam csajomhoz es levagdostak
a kibaszott rozsabokrot es nem pucoltak el es en nem tudtam rola... Es
VAZZE, most defektem van, es mire megcsinalom, mar sotet lesz...
KURVA BOKOR!!! >:( >:( >:( De csak-csak utkoznek mar vlmkor veletek...
Meg RIDE!!!

Lord: nem tom mire gondolsz, de a sor johet... :P

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szevasztok!

Kellene ma mennem, de tegnap elég jól nyélbe ütöttem ezt az ágy és matrac bizniszt, és nem tudom, hogy les-e idõm rá...

A. W.: Ha érdekel a THE akkor jelezd, nekem csak áll a polcon...

Márió:
Kerestem Nõvéredet, de ma megy le Pestre aszonták.. Kellene vele tárgyalnom szemtõl szemben... A rájdot még megláttyuk. BAszki, ha belegondolok, hogy jövõ héttõl már ötkor sötét lesz, készen lesz a fejem...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Szép Jóestét topiklakók !

Bátyám beújitott (ezt asszem nem így írják ::)) egy PS2-t. Szóval neketek mindig van mindenhez valami kacat, meg ismeretség...
ami érdekli: memóriakártya, játékok (lehetõleg másolt vagy valami.. mer ugye úgy olcsó... /tud hozni sört külföldrõl jópár helyrõl ;D/)
így hirtelen felindulásból ennyi...

amúgy meg fegyelmezett üzemmódban vagyok... :P

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
A nagyon szertelek!?Tom aha megvan kopizd át lécc!!
Majd adok cdt!meg ha van valami trükközö programod amivel a svidejókat vagy mit át lehetne küldeni "sima"dvd formátura!?
akor a jobb filmek köllenének ugy!

Holanp lesz tekersé!?!

Kiss Bvel voltam ma de sötét volt mikor már felmentünk...
meg nekem lefelé is közép tányér+28as fog volt...
vettem uj láncot szét olajoztam a gépet,szorultak a váltókarok mint a franc!

az egész gép fürdött az olajban csak a tárcsák nem meg abetét.ja a deore fékbetét mér nem tud szimmetrikusna kopni?mér csak a hayes tud?!
lehet kizsongörködöm a 0,1-0,3as alátétekkle....

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ja. Origón én is játszottam, de úgyis te nyersz, mert ide fel úgysem nem hozza el a postás...
Aztán itthon letöltöttem az origo-ról a meghallgatható wma szarságot, és most azt hallgatom. Ma estére még jó lesz, de holnap nagyon morcos leszek, ha dél körül nincs még album az ABCD-ben >:(

Még mindig nem jött meg a Rampage 2003 DVD-m. Lassulnak... Biztos a ködös idõ... ::)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Én se tudom. >:( Nem baj, Origon játszottam, hátha nyerek egyet ingyenbe... A38-on meg Kispál antológia második része lesz a 7en..!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én éppen azon gondolkozom, hogy mi a f@szért nem lehet kapni a megjelenés napján az új Kispál és a Borz albumot? Talán mégsem ilyen kis pöcsköszörû országban élünk, és nem csak 200km van a fõszarváros és Pécs között? És ezek a pofátlan állatok sírnak a kalózkodás miatt? Ezt nevezi a Universal Music terjesztésnek?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Mibõl találtad ki? Én épp azon gondolkozom, hogy miként tudnám segiteni az országkedvence Cinikét, hogy széjjel ne kúrják a seggét benn a börtönben mindenféle etnikumok, de lehet, nem is kellene neki segiteni... hadd szóljon!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Asszem ha hazamegyek, elgondolkozom azon, hogy miért is nem érdekel egyáltalán Gáspár Laci új lemeze...

Remélem Ti is éppen ezt teszitek!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szevasztok!

Képek tutik, az az idõ, hát az meg aztán a legtutibb volt... NO MORE IRODA!!!!

Komolyan mondom, ilyet akartam tekerni, kalandos, csapatós, tekerõs, feelinges, mindenes rájdot... Sikerült! És nagyon disznót nyomtunk a végére Remetéig, onnét meg Tecáig.. aaaahhhhhhh!!!!

Igen, a sarazós képek hiányoznak... Asszem újítanom kell egy gépet?

Nagyon tuti volt minden, a tekerés, a sör, a feeling...

Hatkor értem haza, nekiálltam bringát mosni, lemostam egyszer, elkezdtem törölgetni, erre tiszta dzsuva volt még.. Nekiálltam mégegyszer, meg mégegyszer, és tegnap még mindig sáros volt a hajtókar, ami azért ugye eléggé szem elõtt van. Kiszedtem a fékpofákat, megtörlés, lánctörlés, beolajozás, de másnapra eltûnt róla minden. Újra kellett olajzani.. Kéééésssszzz...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Hmmm... a képek jók! Kár, hogy Zoli olyan lassú volt... ;)három hónap kihagyás után, még jó, hogy fel tudott tekerni, jó lett volna ennél is jobban sárosnak lenni ;D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
papp norbiek epitettek egy eleg fasza eldobot a tettyen a korpalya alatt. Egy nagyobb ko (talan mar egy kisebb sziklakent is lehetne jelolni) elotti teruletet feltoltottek vizszintesre. Lehet ugy masfel meter elore, fel meter szint, utanna meg 45 (?) fokos lejto a ... mmmm.! Ragurulni mongyuk nem nagyon lehet, de Ufonak mar olyan szinten megy ez is hogy beszaras. Majd oda is menjetek el fenykepezni eccer.
Udv az egesz saras kulonitmenynek, lehetnetek ti a Muddy Metal Mulisha... najo ez eleg ócska..
Leslie: ahh, sajnos aszonta a srac hogy nem kell neki... ;)

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
ehhh, dolgozom, tudod hogy van ez... jovo hettol meg mar net se lesz, csak GPRSen kereszul... pfujj.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Ha valamelyikötötk eladja a pedálját a tõlem kapott linkel, akkor százalékot kérek 8) (mondjuk egy csokíít ;D ;) )

amúgy üdv újra dnl jól eltüntél...
meg Mettyút is tök rég láttam itt.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Dnl,én többet irtam me 20 ujonan ;)

Zap,jaja jól szólsz komám!
igen én is még ma is mostam....

jövö hétvégén ujra?!

Jenna baba nincs?!?!!?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ez hehehe, nagyon hehehe komoly.

Vazz.

;D ;D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Tomidny: télleg királyak a képek. Kár, hogy pont az éles csatán nem volt tudósító. Nembaj, majd legközelebb. Igaz-e Máriócséjn???

dnl: mert talán csak azokról az emberekrõl készült több kép, akik a fényképezõs társasággal tartottak Vietnamba... ;)

Ezúton is köszönet a tolóembereknek!!!!!

Nem tom a század többi tagja hogy van vele, de én még ma is sarat mostam....

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
mario, irtal arra a linkre.? es mit arulsz.? en elkuldtem neki emailben az enyemet, sot kepet is rola. 11-12 irtam...