Szombat. Tekerés. Mikor? Én 11tõl vagyok available.
Ilyet akarok!!!
http://www.pinkbike....ew&image=338334
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2004. November 12. - 09:47

Posted 2004. November 12. - 00:16

juuj de jóó egyeseknek...
szombaton lesz tekersé!??!
én+ufó is mondta hogy jönnének!
szóval benne lennék egy jóóó tekerésben!!
holnap dél után 37percel valaki?!
szombaton lesz tekersé!??!
én+ufó is mondta hogy jönnének!
szóval benne lennék egy jóóó tekerésben!!
holnap dél után 37percel valaki?!
Posted 2004. November 12. - 00:02

Na itt a NFSU 2, de én mazochista állat vagyok, és megse nézem ma....
Figy, Kokkk, meggondoltam magam: Boldog Névnapot erre a maradék 58 percre. ;D
Figy, Kokkk, meggondoltam magam: Boldog Névnapot erre a maradék 58 percre. ;D
Posted 2004. November 11. - 23:31

hey dudes!!
Kokkk neked amit ijenkor kell.
Már nem is ülök anyira ugy a gép fölött!!ma voltam ugy hogy jobban tudjak menni járt a fejembe és jobban is kanyarodok(aszem)meg sokkal keveseebbet fékeztem.meg saját max speedet is döntöttem ugyhogy heppi.
kanyarabn kezdem merni jobbn is dönteni a gépet.az jár a fejemben hogy,tudod,ugy mint a sztiv pit az ebc fékpofa csomagolásán!! ;D
volt ma megscalósó...
Kokkk neked amit ijenkor kell.
Már nem is ülök anyira ugy a gép fölött!!ma voltam ugy hogy jobban tudjak menni járt a fejembe és jobban is kanyarodok(aszem)meg sokkal keveseebbet fékeztem.meg saját max speedet is döntöttem ugyhogy heppi.
kanyarabn kezdem merni jobbn is dönteni a gépet.az jár a fejemben hogy,tudod,ugy mint a sztiv pit az ebc fékpofa csomagolásán!! ;D
volt ma megscalósó...
Posted 2004. November 11. - 13:02

Posted 2004. November 11. - 13:00

Tessék nekem nagyon szorítani, Tessék nekem nagyon szorítani , Tessék nekem nagyon szorítani, Tessék nekem nagyon szorítani , Tessék nekem nagyon szorítani, Tessék nekem nagyon szorítani , Tessék nekem nagyon szorítani, Tessék nekem nagyon szorítani , Tessék nekem nagyon szorítani, Tessék nekem nagyon szorítani , Tessék nekem nagyon szorítani, Tessék nekem nagyon szorítani , Tessék nekem nagyon szorítani, Tessék nekem nagyon szorítani , Tessék nekem nagyon szorítani, Tessék nekem nagyon szorítani , Tessék nekem nagyon szorítani, Tessék nekem nagyon szorítani , Tessék nekem nagyon szorítani, Tessék nekem nagyon szorítani ,Tessék nekem nagyon szorítani
Posted 2004. November 11. - 12:55

Posted 2004. November 11. - 12:51

Posted 2004. November 11. - 12:49

Zap! Ez nagyon jóóóóó! Mexakadok a röhögéstõl!!!!! ;D
Egyébként ugrás elõtt úgy ül a gépen mint Márió!
Egyébként ugrás elõtt úgy ül a gépen mint Márió!

Posted 2004. November 11. - 12:48

Posted 2004. November 11. - 12:47

Nem érted Zap? A megasztárok sztárok! Vagy Te nem nézed? És Marsi Anikóval mijabajod? Õ sem olyan szar! És Õ is SZTÁR!
:'(
:'(
Posted 2004. November 11. - 12:35

Posted 2004. November 11. - 12:24

Nekem valami olyan kellene, ami a megasztár és Marsi Anikó között van, de írhatnám azt is, hogy a nem olyan szar és a kibaszott fassza között!
öööö, ezt nem értem. A kettõ közül melyik a kibaszott fasza? Vagy mindenképpen használhatatlan hulladékot akarsz? ;D
Pontosítás: Az NFSU 2 csorog a gépemre, nem meg az amire gondoltál kedves AW.
Kokk: én nem kívánok boldog nevednapját. De cdt majd hozhatsz ha gondolod, egyebassza megírom mer az van a 11 es szám alá írva, hogy Márton. Naés?
Posted 2004. November 11. - 12:22

Posted 2004. November 11. - 12:14

Posted 2004. November 11. - 11:51

Infók: ma van a nevem napja... Köszönöm jókívánságaitokat... Hehehe... ;D
Shoshi: nem értem, pedig mindig ápolgatom a kapcsolatom a hivatalos szervekkel...
És asszem már tom milyen gépre gondoltál...
Tomy: mi az a reális ár???
Lord: sebaj, talán akkor kevesebbel versz majd meg... De a street az enyém...
A.W.: milyen fantáziád van neked??? Itt nem úgy mennek a dolgok, mint ott...
Zap (v. Tomy): mikor vihetem a CD-ket??? :
:
:
Shoshi: nem értem, pedig mindig ápolgatom a kapcsolatom a hivatalos szervekkel...

És asszem már tom milyen gépre gondoltál...
Tomy: mi az a reális ár???
Lord: sebaj, talán akkor kevesebbel versz majd meg... De a street az enyém...
A.W.: milyen fantáziád van neked??? Itt nem úgy mennek a dolgok, mint ott...
Zap (v. Tomy): mikor vihetem a CD-ket??? :

Posted 2004. November 11. - 11:04

Posted 2004. November 11. - 10:58

Shoshi:
Ha lesz új masina, akkor a régit megpróbálom reális áron értékesíteni ;D
Hogy ez mikor lesz, azt még nem tudom.
Ha lesz új masina, akkor a régit megpróbálom reális áron értékesíteni ;D
Hogy ez mikor lesz, azt még nem tudom.
Posted 2004. November 11. - 10:39

Na szevasztok!
Szóval mindenki hivatalból osztja a Kochot? Most találkoztam a közterületesekkel és õk is õt emlegették! Hivatalból!
Koch:
Köszi, de nem nagyon értek az alaplapokhoz és a procikhoz és a videjókártyákhoz... Nekem valami olyan kellene, ami a megasztár és Marsi Anikó között van, de írhatnám azt is, hogy a nem olyan szar és a kibaszott fassza között! Inkább dolgozni kell a gép, nem játszani, de mennyenek rajta az autós játékok!
Na ennyi egyelõre... Máténak tudok egy csomó öregasszonyt, csak mennyen el tesitanárnak... 8)
Tomy:
Az S5000-el mi lesz, ha meglesz az új géped?
Szóval mindenki hivatalból osztja a Kochot? Most találkoztam a közterületesekkel és õk is õt emlegették! Hivatalból!

Koch:
Köszi, de nem nagyon értek az alaplapokhoz és a procikhoz és a videjókártyákhoz... Nekem valami olyan kellene, ami a megasztár és Marsi Anikó között van, de írhatnám azt is, hogy a nem olyan szar és a kibaszott fassza között! Inkább dolgozni kell a gép, nem játszani, de mennyenek rajta az autós játékok!
Na ennyi egyelõre... Máténak tudok egy csomó öregasszonyt, csak mennyen el tesitanárnak... 8)
Tomy:
Az S5000-el mi lesz, ha meglesz az új géped?
Posted 2004. November 11. - 09:41