Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Posted 2004. November 22. - 14:51

Posted 2004. November 22. - 13:49

Posted 2004. November 22. - 13:34

a telefonvásárlástémához meg annyit, hogy nekem inkább jó a 3210 és elöször bringát építek... de fene tudja, ha neki telefon :miotacz:
Posted 2004. November 22. - 12:38

Posted 2004. November 22. - 12:26

Posted 2004. November 22. - 12:21

Posted 2004. November 22. - 11:43

"Vedd meg, ne szarozz, 18 rugóból úgysem veszel bringát!"
Ezzel a hozzáállással nem is fog.
Soha.
Posted 2004. November 22. - 11:38

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2004. November 22. - 11:13

Tom, képeket raksz fel koncertrõl?
Posted 2004. November 22. - 11:08

:rocketman
Posted 2004. November 22. - 11:08

Ja köszi nektek is! Mondjuk volt 1 rasztás csávó a csajával, aki tök normális volt. A buszon találkoztam velük még kora délután, aztán nem tudták mennyi lesz a jegy, és megmondtam nekik, meg elárultam hol kell leszállni az Árkádhoz (ez mondjuk nehéz ügy, mert olyan pici). Aztán tökre örültek, hogy megismertek a koncerten. A csávó odajött, hogy nem veled találkoztunk délután? De, mondon ja, nagyon valószínû. Erre mondja, hogy: "A hölgy ismert meg." Nab@zzeg, ez kiütött

Utána amikor épp nem volt jókedvem kínálgattak sörrel...
Zap:
Eh, a kispál levlisten az a módi, ha jön valami új hús, akkor leordítják a fejét, hogy: "AZONNAL IRATKOZZ LE!"
Szóval a neten keményen kell bánni a friss hússal. Ha meg még hülyeséget kérdez, akkor onnantól eláshatja magát., mert eltapossák :but:
Posted 2004. November 22. - 10:54

.
.
.
de nincs hozzá virágom se úgyhogy ajánljatok egy virágboltot is.
jah vagy lemaradt egy ékezet? :scratchhe
na mind1
nade mikor futunk össze Márió? nekem jó holnap este 7-fél8felé vagy szerdán ~egésznap
amúgymeg tegnap elaludtam du5kor és az elõbb kelltem fel, kicsit szét vagyok esve :rubik:
Posted 2004. November 22. - 10:34

J
Te tényleg ennyire gyökér vagy, vagy megjátszod? Bár a kis gyökerekbõl nõ a nagy tuskó.
Mi az baszki, hogy bringás fórumon telót emlegetsz, aztán benyögöd, hogy pöcsköszörû telefonbuzi vagy. Na ez fasza.
Én ehhez a verzióhoz csatlakozom, nem a Soóska féle lightoláshoz...
Posted 2004. November 22. - 09:49

És qrva jó volt a szombati túra!!
Posted 2004. November 22. - 00:25

Hát a tegnapi kispál kicsit érdekes volt.
Alig találtunk kocsmát, ahova befértünk volna, és hát a Sújtólég vicces volt. Olcsó volt a sör (köszi Wolf a sört

Aztán jól indult a koncert, de kicsit sok túlpörgött egyén volt akik aztán meggyomrozták a barátnõmet, én meg nem vettem észre. Ezért aztán jól meg is haragudott rám, és nem is állt velem szóba a koncert alatt. Szerencsére azért bevallotta, hogy nehéz rám haragudni.

Márió:
Köszi, hogy ápolgattad!
Kedden ki jön PUFra?
Tökre szégyellem magam, hogy nem megyek bringázni, de mostanában hát tényleg nagyon punnyadt vagyok. Na majd összeszedem ám magam!
Sosmogyika:
Te tényleg ennyire gyökér vagy, vagy megjátszod? Bár a kis gyökerekbõl nõ a nagy tuskó.
Mi az baszki, hogy bringás fórumon telót emlegetsz, aztán benyögöd, hogy pöcsköszörû telefonbuzi vagy. Na ez fasza.
Posted 2004. November 22. - 00:08

Ez üt!!föleg mert igazság szag kezdett terjengeni a monitorbol!!Csokoládésjókedv mindenkinek!
Fassza volt a mai túrha! Sajnálom nagyon, de a hétvégén nem mentem tekerni, nem nagyon akart összejönni!
Sosmogyika:
Azért ez a teló dolog eléggé övön aluli volt! Vedd meg, ne szarozz, 18 rugóból úgysem veszel bringát!
Márió:
Hehhehehehehehehehehe! Megválasztunk "FórumTémaDiktátorFelügyelõvé"!
Kokkkk:
Van egy komoly ajánlat a kesztyûmre, úgyhogy jó lenne, ha minl elõbb megnéznéd, hogy mijaszitu!
Na szevasztok, ma még bebasztok! Ugye Tomy?
Na szevasztokhey!!
Mogyis,nehogy komolyan vedd ám...
Báár jol hangik a Main Kommander...
Kár h nem voltál mert jó volt Emil volt.Jol bepárásitottam szemcsijét:)Meg toronynál jeges a beton...
nagytrutymók volt végig utána...
ja telefont meg vedd meg mert kjó az!!!
kezstyú nekem is kéne!!
na rokkendrol....
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2004. November 21. - 23:57

Fassza volt a mai túrha! Sajnálom nagyon, de a hétvégén nem mentem tekerni, nem nagyon akart összejönni!
Sosmogyika:
Azért ez a teló dolog eléggé övön aluli volt! Vedd meg, ne szarozz, 18 rugóból úgysem veszel bringát!
Márió:
Hehhehehehehehehehehe! Megválasztunk "FórumTémaDiktátorFelügyelõvé"!
Kokkkk:
Van egy komoly ajánlat a kesztyûmre, úgyhogy jó lenne, ha minl elõbb megnéznéd, hogy mijaszitu!

Na szevasztok, ma még bebasztok! Ugye Tomy?
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2004. November 21. - 23:09

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2004. November 21. - 22:31

Albert mien Bringáról van szó és mennyiért mert pénz hiényban szenvedek rendesen ezért is örürlet ennnek a telónak.De ott a bringa is. Egyépként egy Sonyerricson t630-as telóról van szó 18.000 huf ért szerintem rohadt jó ár.
bazz azt hittük teleszkópról van szó!
enyiért vedd meg ugyis lopodd de ez van.
j aha irsz akkor nö a "rangod"
De KÉRLEK CSAK ÉRTLEMESEKET IRJ!!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2004. November 21. - 22:15