Lehet, hogy azért vettem észre, hogy ez a helyzet, mert ma elolvastam azt is amit Ti írtok? :usmiech_o:
A tudat, Bandikám, a tudat... Hogy ARANY középcsapágyad van.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2004. December 02. - 15:06

Posted 2004. December 02. - 15:01

Shoshi : Tenksz, az pörfikt lesz!
Zap : Mi itt TÉNYLEG összevissza beszélünk... Nem jött még meg a pizza. Lehet elesett a futárgyerek. Ha meg ki is hült, akkor viheti is vissza.
Ez rimelt.
A mai kérdés, hogy miért fontos egy középcsapágynál, hogy aranyszinü legyen?
Zap : Mi itt TÉNYLEG összevissza beszélünk... Nem jött még meg a pizza. Lehet elesett a futárgyerek. Ha meg ki is hült, akkor viheti is vissza.
Ez rimelt.
A mai kérdés, hogy miért fontos egy középcsapágynál, hogy aranyszinü legyen?
Posted 2004. December 02. - 14:56

Zap:
Azt hittem itt az a lényeg, hogy összevissza beszéljünk...
Shoshi:
Sejtettem, hogy ez lesz belõle. Na mindegy, majd akkor tavasszal megint beszélünk róla. Nekem jó lesz addig a nagy.csúnya.fekete.
Ezt a DVD-t máshogyan csináltam. Igazából amolyan próbának szánom, mert nekem így a legegyszerûbb felírnom...
Azt hittem itt az a lényeg, hogy összevissza beszéljünk...
Shoshi:
Sejtettem, hogy ez lesz belõle. Na mindegy, majd akkor tavasszal megint beszélünk róla. Nekem jó lesz addig a nagy.csúnya.fekete.
Ezt a DVD-t máshogyan csináltam. Igazából amolyan próbának szánom, mert nekem így a legegyszerûbb felírnom...
Posted 2004. December 02. - 14:53

Skacok, lehet, hogy velem van a hiba, de én felét sem értem annak amit beszéltek. Igazából amit BÁRKI beszél.
Olyan összevisszának tûnik. Igaz, hogy tegnap pl. elküldtem egy levelet Siklós helyet Szigetvárra, de mindegy.
Bá nemcsak én baszakszok, mert az idõ se vágja, hogy most mi van. Rég 20centi hónak kéne lennie, nem pulcsis idõnek....
Lehet, hogy a 30ezremet wellnesshétvégére kéne költenem?
Olyan összevisszának tûnik. Igaz, hogy tegnap pl. elküldtem egy levelet Siklós helyet Szigetvárra, de mindegy.
Bá nemcsak én baszakszok, mert az idõ se vágja, hogy most mi van. Rég 20centi hónak kéne lennie, nem pulcsis idõnek....
Lehet, hogy a 30ezremet wellnesshétvégére kéne költenem?
Aktuális civil
Posted 2004. December 02. - 14:52

Ja, köszi Tomy, hehehehehee!
Csak annyit kérek, hogy ha többet írsz egy dvd-re, akkor tudjak belepörgetni, mert az Earthed-esbe nem tudok, és nem tudom léptetni a dolgot egy filmen belül!
Remélem már megjelenik a Halfway To Nowhere.. azt én rendelem, és akkor átnyomom Neked, ha kapok NWD5-öt!
Na csók mindnekinek!
A. W.: Akkor lesz rajta Motherfuckin' Wufff felirat, valam ifassza betûvel.. nem túl nagyban.. színtelen alapon fehérrel, az a legtisztább!
Csöcsök
Csak annyit kérek, hogy ha többet írsz egy dvd-re, akkor tudjak belepörgetni, mert az Earthed-esbe nem tudok, és nem tudom léptetni a dolgot egy filmen belül!
Remélem már megjelenik a Halfway To Nowhere.. azt én rendelem, és akkor átnyomom Neked, ha kapok NWD5-öt!
Na csók mindnekinek!
A. W.: Akkor lesz rajta Motherfuckin' Wufff felirat, valam ifassza betûvel.. nem túl nagyban.. színtelen alapon fehérrel, az a legtisztább!
Csöcsök
Posted 2004. December 02. - 14:48

Tomy: Megvan, de nagyon meggyõzõnek kell lenned, hogy odaadjam, mert mostanában jó szolgálatot tett!
Posted 2004. December 02. - 14:47

Ja, kaját ma jóóót ettem.
Betyár Csárda: Balkán grill tál csusszant be a bendõmbe. Huhú, jó ám!
Ja és nagyon lájtos Sixpence None the Richer-t hallgatok...
Shoshi:
Egyszer írtam neked egy ilyen DVD-t, hogy volt rajta sok jó film, csak még nem adtam oda. Valahol még meg is van...
Betyár Csárda: Balkán grill tál csusszant be a bendõmbe. Huhú, jó ám!
Ja és nagyon lájtos Sixpence None the Richer-t hallgatok...
Shoshi:
Egyszer írtam neked egy ilyen DVD-t, hogy volt rajta sok jó film, csak még nem adtam oda. Valahol még meg is van...
Posted 2004. December 02. - 14:46

Posted 2004. December 02. - 14:44

Shoshi.. jóhogy! Akkor az összesen legyen 5, mégiscsak kerek szám! Ne csodálkozz vasárnap reggel becsöngetek egy rekesszel...
Egyébként mivel nincs elöttem a dolog rád bizom! Legyen szép!
Egyébként mindenkinek aki szereti van 30-ért eladó, lehet kicsit nagy lesz, néhová nem férni be, de majd lecsapjátok az alját... ja, és sárga.
Egyébként mivel nincs elöttem a dolog rád bizom! Legyen szép!

Egyébként mindenkinek aki szereti van 30-ért eladó, lehet kicsit nagy lesz, néhová nem férni be, de majd lecsapjátok az alját... ja, és sárga.
Posted 2004. December 02. - 14:41

Aztán.
Jáva programozás. De nem megy. Elõttem 2x0.2l Unicum. Ühüm.
Kerékpározódni kéne. De ma nem jó.
Shoshi:
Megvan még a kék The? Rájöttem, hogyan tudnám gyorsan felszerelni...
Szoktatok jófajta sorozatokat nézni?
Van egy ilyen, hogy Dead Like Me. Ezzel szoktam mostanában esténként beokosítani...
Jáva programozás. De nem megy. Elõttem 2x0.2l Unicum. Ühüm.
Kerékpározódni kéne. De ma nem jó.
Shoshi:
Megvan még a kék The? Rájöttem, hogyan tudnám gyorsan felszerelni...
Szoktatok jófajta sorozatokat nézni?
Van egy ilyen, hogy Dead Like Me. Ezzel szoktam mostanában esténként beokosítani...
Posted 2004. December 02. - 14:40

Na.. 30 ezres láz..
Marzók szerintem jó árom futnak.. Akinek inge, vegyen egyet!
A. W.: Két Radler sovi.. Minimum négy, nálam az a lélektani határ! +1 a Manitou matcicákért!
És: Színtelen papírra kéred fehérrel, esetleg színtelenre feketével, vagy fehér alapon feketével (fehér kontúr, fekete betû!!)? Fehér alapon feketével elég tartós, többire nem esküszöm, bár a kandzsim a Skóton az jól bírnya, és az átlátszón van fehérrel!
Mettyú:
Of kórsz Hómi!
Kaja: Soóska fõtt tojással, hozzá egy fél pohár villányi kékoportó, mert most ilyen hangulatban voltam!
Márió: Kösz, de majd valami tft-t!
Marzók szerintem jó árom futnak.. Akinek inge, vegyen egyet!
A. W.: Két Radler sovi.. Minimum négy, nálam az a lélektani határ! +1 a Manitou matcicákért!
És: Színtelen papírra kéred fehérrel, esetleg színtelenre feketével, vagy fehér alapon feketével (fehér kontúr, fekete betû!!)? Fehér alapon feketével elég tartós, többire nem esküszöm, bár a kandzsim a Skóton az jól bírnya, és az átlátszón van fehérrel!
Mettyú:
Of kórsz Hómi!
Kaja: Soóska fõtt tojással, hozzá egy fél pohár villányi kékoportó, mert most ilyen hangulatban voltam!
Márió: Kösz, de majd valami tft-t!
Posted 2004. December 02. - 14:21

Posted 2004. December 02. - 14:16

Hûbazzeg, ez a 8db 66VF elég jó... Bár nekem RC kéne... Na mindegy.
Ha csak 50-et teszek rá, akkor már nyertem 400-at. Csak nehéz hirtelen 8at eladni. Francba.
Elkezdtem az oldszkúl Half-Life-al játszani. Ah, ez tök jó. Annak idején tök szarul ment a gépemen, most meg hasíííít...
Márió:
Kell 25ért 768M 266MHz DDR-RAM? Vagy alkudni akarsz? Vagy legyen 30e?
Ha csak 50-et teszek rá, akkor már nyertem 400-at. Csak nehéz hirtelen 8at eladni. Francba.
Elkezdtem az oldszkúl Half-Life-al játszani. Ah, ez tök jó. Annak idején tök szarul ment a gépemen, most meg hasíííít...

Márió:
Kell 25ért 768M 266MHz DDR-RAM? Vagy alkudni akarsz? Vagy legyen 30e?
Posted 2004. December 02. - 14:15

most vittem ki a szemetet...
ilyen napokon mondom azt hogy méééénincsmár kész...
de a tegnapi szakadó esõnek ilyen szempontból örültem.
ilyen napokon mondom azt hogy méééénincsmár kész...

de a tegnapi szakadó esõnek ilyen szempontból örültem.
Posted 2004. December 02. - 13:58

LL épül a biciglid!?
vesztegel...
szerintem február március lesz belõle el kell adnom az ex-et meg az oútit..
foglalkoznak valahol pécsen használt bringákkal?
nem kell nekem aza marzo.. hülyemagas

Posted 2004. December 02. - 13:58

juj kanapé van eladó
ha kell
tv is csak kiscsit öregecske
minden van ha kell!!
be kéne ruházni arra a 8 marzora darab ár elég jó!!
meg nekemnagyon bejönn!!!!û
Shos,van monitor:
http://bikemag.hu/ap...php?siteid=5219
ha kell
tv is csak kiscsit öregecske
minden van ha kell!!

be kéne ruházni arra a 8 marzora darab ár elég jó!!
meg nekemnagyon bejönn!!!!û
Shos,van monitor:
http://bikemag.hu/ap...php?siteid=5219
Posted 2004. December 02. - 13:50

Wuff, Pókolom csak hétvégére ju nó, baszod!
Zap, 30 az olyan mágikus lélektani határ. Nem túl sok, nem túl kevés.
Lehet, hogy én is inkább TV veszek meg egy fotelt, amibõl nézhetem.
Zap, 30 az olyan mágikus lélektani határ. Nem túl sok, nem túl kevés.
Lehet, hogy én is inkább TV veszek meg egy fotelt, amibõl nézhetem.
Posted 2004. December 02. - 13:50

Vicceltem csak a TV vel.
Nem akartam kimaradni az igazábólfölöslegesdolgok vásárlási lázából. Bár a videókártya létkérdés, ezt aláírom...
ATI 9800 SE
Nem akartam kimaradni az igazábólfölöslegesdolgok vásárlási lázából. Bár a videókártya létkérdés, ezt aláírom...
ATI 9800 SE
Aktuális civil
Posted 2004. December 02. - 13:44

Pizzát rendelünk baszod... de nem Hayes-t hanem igazi kannibálosat!
Zap, menny a Lidl-be 33.333-ért kapsz TV-t
Pókolom...
Zap, menny a Lidl-be 33.333-ért kapsz TV-t
Pókolom...
Posted 2004. December 02. - 13:43

uj akkor valmi radeon
a 9800pro az sok,nem?
akkor valmi jóó ami 30e megáll
a 9500 az még jó?
mobster meg 2,7es van.
meg ram is kéne ha van még ami nem 400mhzs?vagy lefelé kompatibilis!
LL épül a biciglid!?
nfsu nem megy föl a pecs,tököm kivan mien bugok vannak benne....
nemkell vkinek 8db!! 66marzó?
http://bikemag.hu/ap...php?siteid=5224
a 9800pro az sok,nem?
akkor valmi jóó ami 30e megáll
a 9500 az még jó?
mobster meg 2,7es van.
meg ram is kéne ha van még ami nem 400mhzs?vagy lefelé kompatibilis!
LL épül a biciglid!?
nfsu nem megy föl a pecs,tököm kivan mien bugok vannak benne....
nemkell vkinek 8db!! 66marzó?
http://bikemag.hu/ap...php?siteid=5224
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!