Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Persze, nem kell itt a para, van az elég egyébként is!

Ja! És különben sem mész oda egy skinheadhez pénzt gyûjteni a cigányok ökumenikus karácsonyi ünnepségére, úgyhogy a telós pojénokat hanyagold.. és akkor nem lesz gond... Csak hülyéket írsz, egyébként meg nem ismerünk!

Szép napot mindenkinek!

Wufff télleg eladod?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
somogyoro: folytassad a megsértõdést, és akkor tényleg utálni foglak. Én. Személy szerint.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
wolf most nézem.. eladod a Ruckust ?
milyen géped lesz farkaskoma?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
2200as? ez típusa vagy az ára? :)
ménem vagy msn...

vagy eza 4ezer?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nekem nincs

váltó..alivio böven jó vagy a 2200as sh amit én vettem az meg azért mert outi és jobban fezszit föleg ha mondod hogy egy tányé kéne

4e körül már találni...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
múltkor mutattál valami hátsót ami aztmondtad még jó...
Ty vackot égõ rárakni az újra.. nem? :)
boltban meg sok egy új... (?)

jajj még valami fontos....
karácsonyi ajándéknak kéne egy ismerösömnek a tapló télapó dolog gépre...
megvan valakinek? :o (dcn nem találtam)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
elsö:sachs/2db lx
hársö:deore/stx/sachs

hátsók közül egyik sem használható :)

jah de a sachs...de az relikvia :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ehehh:

Vazzeg! Akkpor ez most mi?!?! Mi nem is jöhetünk ide?!?! Vagy direk nem kell jönni? Vagy nem ajánlatos??? Vagy csak nem látnak minket itt szívesen?!?!? Heeeeeeeeeeee???

baranyás topicból

köyök azé ne járj oda me ha nem írogatsz, akkor úgyis a süllyesztõbe fog merülni a "konkurencia" (szvsz semmi értelme)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
a hummer azér nem ikarus :D:D

Márió milyen hátsó váltód dobodik otthon talonban?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
na hombérk

szobat tekérésre jelentkezem!!

péntem nem tom még de nagyon jóól hangzik!!Kokkkk kérd a Csíktol el a munkáscuccot...ha lehet akkor szerdára kellene!

péntek meg hogy lesz!?

lécc valamit irjatok ide mert egésznap szinte sziindarabolok/karácsonyi cuccot veszek ugyhogy nem tom kicel hogy találkozom.
az irás meg megmarad...

jah lett buszhang!!!egy tundingolt hummert sikerült rögzitenem...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Nem téged utálnak, csak az okos post-jaidat :)

ha nem ugrassz félre, átgázol rajtad az úthenger...

holnap jönnek megnéni az outim háromnegyed3kor.. (csak hogy elne felejtsem azért írtam ide)

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Ez frankó itt mindenki engem utál kössz srácok:(
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ennél nagyobb sértéstalázást bizony nagyonnagyo sok gondolkodás után sem tudtam volna kitalálni (&itt nem az agykapacitásom kicsinységén van a hangsúly!!!) !!! Szóval most tessék tudomásul venni, hogy meg lettem sértve! És nem elég egy hümm-hümm, meg félrebeszélés!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Én mondtam már, de nem hiszi el... Rossz az az iskola... Úgy, ahogy van. Lassan kedzi felvenni ez a Sosmogyika stílust, amit mindannyian annyira szeretünk...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Kokk.... azonnal szállj le az anyagról....

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jó-jó, csak sok legyen és színes és legyen yoo kedvem, miután ráiszom a napi söröcskémet... Vagy nem is sörözök??? Õõõõõ... A kurva!!! És nekem lefordult, bár pár mutatóra mutató mutató NULL értéket adott vissza, ami bosszantó, mert a szemaforok összeakadtak és a mutexek is rosszul végezték a kritikus szakaszokat kezelõ dolgukat... Húúúú, maradjunk a sörnél!!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
kirekesztettnek érzi magát és ennek következtében a skizofrén hajlamok felszínre törtek. Gyógyszeres kezelés javasolt.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
kolyok:
Értem amit írsz, de fel nem foghatom... Szemantikailag valami hibádzik. Hova? Ki? Mit?
Na mindegy te biztos tudod...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Õõõõ, én is ,megyek, vagy vlk jöjjön már! Vagy nekem is kéne hozni ezt-azt, meg küldenék is dolgokat. Akkor itt, vagy ott? Mert az egyik kizárja a másikat, de fontos lenne... Hehehehe... Mi ez itt?!?!?! Piac, vazze'!!!! Hehehehe...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Rendben Tomy, csippanj rám, és akkor lerohanok érte!

Köszike!