Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jajaj! Már ki vagyok túrva a szobámból!

Vazze! Álljál már le ezekkel a kibaszott sms-ekkell, egyfolytában rezeg a zsebem, inkább valami csajjal csináld vazz! Mindig asszem, hogy megbaszik az áram!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ejjjj, Shoshi! Öcsõd már függõ?!?!?! Hehehehehe... Mit panaszkodott, hogy nem megy a NFSU2... Hehehehehe... Hogy mikor viszem már neki a CD-t... Az se baj, ha lefagy, bár csináljuk meg, de mikor viszem már?!?!?! Hehehehehehe...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Sztem sajna annyiból nem fog kijönni. De akkor mit csináljak? Nem szívesen adok rá ki ennyi zsetont, de baszki, az összes csillivilli, meg barbitelefon, meg nem lehet már kamera nélkülit venni! Mi a fasznak az?!?! De használtat sem veszek szívesen, mert az meg lutri... Ehhh, de ha vlk tud vlm óccsó kis telót, az mondja most!!! Ne habozzon! Legjobb lenne egy M35-ös újjonan... Az a jó kis teló... Hehehehe... Na?!?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Látom. B*sznak rám. Zap. Több ilyet ne irjál, mert meghülyülök. Köszi.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Kokkk, és mennyit szánsz rá? 30 ezret?
Hahahahahaaaaa!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, hát egészségedre... Akkor holnap babkoncert?!?! És srácok: nem tudom eldöntei, hogy telót vegyek, vagy vázat. Az a gáz, hogy vázat már vettem és a telóm meg nagyon szar. Már nem tudok vele beszélni. No nem a nyílt olajfürdõvel, ti kis butusok! Hanem a réki hordozható személyi telefonkészülékemmel... És lehet, hogy beficeg egy ilyen, mert szûk a kínálat az ütésálló hordozható személyi telefonkészülékekbõl. Tehát ilyen: http://communication...NrNrNrN,00.html
Na, szerintetek?!? :):):)

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Wuff, nem veszed észre, hogy tojnak a fejedre, te kis pesti köcsög?
Ez van érted, nem vagy aktív, nem jössz haza és hopp, már osztrakizálnak is az ex-honfitársak!
Zap, remélem több ilyez nem írsz a héten, amíg haza nem megyek! Brühühühüüüü!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nah, most értem haza a tekergésbõl. Igazi kisbukós menet volt, max sebesség kb. 20 km/h. De nagyon régen esett ilyen jól tekerés: Mandulás, Remeterét sorompóig, ott fel Lapis sorompóig, Bányász út - kidölt fák kerülgetése, bunnyzás hegyek, de nagyon tuti volt- Kiscsávók pályája Dömörkapuig... Néhol egy réteg hó, oldalról besütõ nap, háttérben acélkék hófelhõk, szél, sehol egy lélek.... Ahhhh, maga a menyország volt... Ha nem az adrenalinra vágysz, nagyon jól tudnak esni az egyébként görcsölõs helyek...

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
És akkor menjünk tekerni?! Vagy félreértem, és nem nekem szól...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Én elvileg 17:00-19:00 otthon vagyok!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Karácsony napja? Vki?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na jóvammá! Micsoda conversation ez?

Idetéved a fáradt harcos, és grafikai topican érzi magát?

Nem tudom, annyira tekernék már egyet, de vigyáznom kell magamra... készen vagyok mán... Menni akarok!

Vagy legalább filmet nézni!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

NA MENTEM TEKERNI

Ezzel meg geci sok meló lehetett és még te szídsz engem, te egy ideális pszichológusnak való alany vagy...

Tekereés meg akár, ha nem fognak be vlm melóra... Pl grószmuternek fát állítani, vagy ilyesmi... Legalább nem lesz sok pöcs, akiknek eszébe jut, hogy jaaaj, nem takarítottam, meg jaaaj nincs becsomagolva az ajándék... stb... Szval, akár!!!

A piros feltûnõbb voltés talán jobban is zavazt benneteket, ezért lehet, hogy az marad...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ehhh, egye, fene, hisz ez a képemhez is jobban megy... És látok anélkül is, hogy kivirulnátok ti is!!!!!! Csak ilyen a hangulatom, meg a managerem mondta, hogy kell vlm ilyet csinálnom... Ha nem teccik, jelentkezés a tikárnõm titkárjõének a titkárnõjénél... és lehet panaszt tenni!!!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Karácsony napján, azaz 24-én kinek lesz affinitása egy délelõtti tekeréshez? Nagyon családi nap, hogy senkit ne zargassak? Mer' én 23-án érek haza, defektszerelés, 24-én délelõtt meg meg akarom lesni a Jézuskát a hegytetõrõl...!

Hogy a Kokk is lássa:
NA? VALAKI? HE?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Akkor már írnál vérszínnel télleg...

NA MENTEM TEKERNI

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Kokk, mióta veszed te ennyire komolyan a vizsgaidõszakot? Ilyen kijelentésre én is szondáztattam volna... Ne viccelj...

Egyébként a faszért kell pirossal irni. Ilyeneket nyugodtan irhatod szürkével, az legalább nem látszik... :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A kurva annyukat!!! Sejtettem, hogy kipécéztek maguknak!!! Akkor még inkább a kurva annyukat!!! Hallod, ott álltam egy szál melegítõben és baszogatott hogy biztos ittas vagyok... Mondom: "vasárnap este?!?!?!?!!?! VIzsgaidõszakban?!?!?! Ne hülyéskedjen!!!" De erre nagyon fölhúzta magát, pedig aszittem értékeli, ha közvetlen vagyok... Lámer fiatal kis pöcs volt!!! És a kurva annyát!!!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Megint rendõröztél?
Szerintem fullosan illuzióvilágban élsz. Engem 10 év alatt 1szer állítottak meg... Nem naponta...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Eccer régen el kellett volna mennem pszichológushoz, mert atom rágtam a körmöm, de anyám nem küldött el, mert úgy gondolta, hogy semmi szükség nincs rá, hogy a pszichológus is elkezdje rágni a körmét... Heheheheheheheehehe... Buzi fánkzabálók!!! Tegnap kidobom a szelektívbe a hulladékot, erre mi a válasz?!?!? Fújjam a szondát!!! KÖCSÖGÖK!!!!!!!!