Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nah, én most jöttem nem régen haza a Jakabhegy gyaloglásomról. Kurva jó volt, volt kis esõ, köd, meg minden, ami a mókához kell:
Ilyen,
ilyen,
ilyen,
meg ilyen.

Tomi: Te mivel fûzöd össze a panorámáid? Mert nekem külön-külön nyomja ki, ha gépre dugom, annak ellenére, hogy a fotómasinán visszanézésnél összefûzött állapot van...

Jójáték: Chronicles of Riddick, the Escape from Butcher Bay - akció/fps, vagy Battle for Middle Earth - stratégia
Akinek kell, megjelenik nálam egy vinyóval...

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
na alakul a gépem mint púpos a prés alatt...
már csak a váltófülre várok, meg ricsi fejcsapit vásárlok és kész...

ma vettem egy ricsi rizer-t egy sora váltót, 1 pár tuti alhonga B+féket :D, Lx gold fékkarokat, oszt ennyi.

motorosboltról tud valamelyikötök? (mert azt ajánlották, hogy ott vásároljak zsírt a telómba, a 8000ezres manitou hát izé...)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Tom,kispi elött hol tali!?

Hát mink majd bennt tolongunk a tömeggel várva, hogy kinyissák az ajtókat. Igazából nem szeretjük az ilyet, de szar helyre ülni még kevésbé szeretünk, ezért inkább tolongunk.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Már én is lógok Tomynak, de ennyire, mint Wolf... Hát ez borzalmas... Ehhh... A karácsony meg frankón ki van találva. Nem rossz az úgy, ahogy van! És a nyugalmam nem lelem, még nem teszlek hidegre! És holnap razzia Shoshéknál! Tessék készülni! Csendháborításra felkészülni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jorus. Jogosan. Ne csodálkozz.

Én is szeretem a karácsonyt, nincs azzal semmi baj, csak a körülmények idén nem voltak ideálisak. Ennyi.

Tom, köszi!!! Majd meghálálom! Esetleg ha egy Kispált is irnál nekem... vagy ennyire ne legyek pofátlan mocskos állat?? (6 üveg Pilsner... na? :) )

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
basszus, nyitottam egy pinkbike topicot és Juros kitörölte:(
mellesleg jogosan :)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Lehet, hogy fehér holló vagyok, de szeretem a karácsonyt! Jó kaják vannak, a fa is tutin néz ki a pimpkéróban..

Nagyon jót ebédeztem.. Közben benyomtam a tv-t, és valamilyen eszement hülye egy snowboarodosok vs. síelõk kamu hülyeség ment. Majdnem elhánytam magam! Ezért nézem inkább az NWD5-öt, vagy az Up in Smoke Tourt!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Igen a terv kb. ez...
Na most megyek eszek valami finomat, mert kilyukad a belem olyan éhes vagyok.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Tom, akkor fizet neked sört, adsz neki DVD-t, ami majd jól odaad nekem?

Jó lenne... :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mettyú mondta, hogy megy 2kor tekerni. Én is menni akartam, de elbénáztam, túl sokat nézelõdtem a Tesco-ban.
Este meg bemegyünk a városba.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ez a Keresztapa egy jó könyv!

Esetleg nincs meg vkinek DVD-n? Mert akkor jól kölcsönkérném, esetleg vki ismer olyat, akinek megvan, és akkor vki jól átmásolhatná nekem... Sörért, Radlerért...

Na?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Zavart lélek vagy eléggé... találd már meg a békédet! Ha mást nem, akkor a háborúban!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Persze! Jóvanna!

Azért jobb otthon kajálni, mint itt lenni! És mennyetek tekerni!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jóvanna... :) Nekem jó a holnap... Hehehe. márcsak azért is megyek, hogy lássam a termoszos project-et! Hehehehe... És ja, nekem is teccik a NWD5! Hehehehhe... És van Szederkényben egy ház, amin van 25000 égõ. Lehet csajokkl jókat túrázni, mert kurva jól néz ki... Hehehhehehe... És nekem lenne kedvem jáccani!!! De nincs mivel! És tekerni is megyek. És már gecre elegem van a sok kajálásból. Állandóan csak eszek. Most már megszokásból. Pffff... És nem sörözünk egyet? És kéne egy csomó minden. És inni is kéne! És elegem van. És kéne egy jót inni! És vlm-re szükségem lenne... :):):)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Ja, télleg jó, hogy munkanap van, már vártam... Rossz volt otthon, egy millió tuti kajával az ölemben...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
egen váltópaupcs lesz még ma!!

és akkkor megbeszéljük hogy mikor hol tali!
okés?
valahonnan megcsörgetlek hogy ha már megvan cucc

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

huh nekem eddig jó napom van

mert még nem hívtalak fel :D

remélem ma már normál munkanap van.. he?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kokk és a birkózószõnyeg címû mûsort halloták!

Na idefigyelj! Múltkor sem jöttetek, amikor mondtam, úgyhogy kabbe! Ma csajozok, holnap jó! Ha jó nektek is, akkor rendben, ha nem, akkor meg máskor!

Tomy:
Nagyon teccik az NWD5! Minél többször látom, annál jobb! Jó benne minden... Sokat nézem, még1szer köszi!

Márió:
Thanx!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
wazzup!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép