Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. január 05. - 12:19

Jacob Hill? Eagle's Nest-nél lejövetel?
Jó régen jártam már arra fénzképezõgéppel...
Utána meg végig a Panorama trail-en. Remélem nem lesz sok kidõlt fa, mert utálok cyclo-crossozni, de azt az utat imádom...
Írta 2005. január 05. - 11:41

És én nem szélesedek...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. január 05. - 11:40

Az Ókeresztény Sírkamra az melyik trail?
Ma megnéztem a kiscsávók NS pályályát, de még mindig azt mondom, hogy könnyen meg lehetne javítani. Nincs szétfûrészelve, se elvontatva. Szimplán összetört valaki alatt. Mondjuk a szándékos károkozást se zárnám ki, de akkor miért csak annyi?
A.W.:
Baszki én is eléggé megszélesedtem, de lusta is vagyok. Eh.
Írta 2005. január 05. - 11:38

Írta 2005. január 05. - 11:35

Szóval a keresztelõkápolna mellett talált IV. századi építménynek egyelõre csak a patkó alakú zárófala egy részét ástuk ki, ezért nem lehet elõre megmondani, mit rejt a sírkamra - mondta el a szakember, aki Gábor Olivér régész irányítása mellett dolgozik a múlt héten talált legújabb lelet feltárásán. Esély van arra, hogy liturgikus, esetleg az ott eltemetett személyekre vonatkozó, ritkán fellelhetõ feliratokat találnak, esetleg egyedi építészeti megoldásokban gyönyörködhetnek. Tavaly néhány méterrel távolabb már felfedeztek egy hasonló sírkamrát. A 7,5 négyzetméter alapterületû, boltozatos, belül vakolt, díszítetlen temetkezõhely mûemlékvédelmi munkáinak elvégzése folyamatban van.
Aktuális civil
Írta 2005. január 05. - 11:31

Ja, itt lent a Mocsár szélén, 661 bolt. Majd körbenézek ott, hátha tartanak 4XL méretben is..
Ókeresztény Sirkamra? Müveletlen tuskó vagyok, beszélgessünk inkább vmi másról..
Írta 2005. január 05. - 11:29

Konát szerintem az X-Fakkerból lehet szerezni.
Mivel én itt fennt Pécsen vettem és nem volt túl nagy választék (1 db 34es), szóval ott próbáld meg inkább, hátha lesz a te méretedben is

Írta 2005. január 05. - 11:28

Ja, hogy lent Budán... Így már értem.
Ne offoljuk szét a PÉCSI topicot, mert bannolva leszünk.
Beszélgessünk az Ókeresztény Sírkamráról. Csak 10 sornál hosszabb értekezéseket fogadok el.
Aktuális civil
Írta 2005. január 05. - 11:25

Írta 2005. január 05. - 11:24

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. január 05. - 11:23

Írta 2005. január 05. - 10:57

Hát mondjuk a Kona hosszúgatya, amit én is vettem az úgy 15 körül van. A 611 az asszem 20 körül, a többi meg drágább.Kellene vmi bicajos hosszúgatya is. Milyet vegyek? Mennyiért vannak?
Írta 2005. január 05. - 10:56

Írta 2005. január 05. - 10:10

Na, tetszett? Ma reggel megint jó kedvem van...
Viszont vettem tegnap kettõ nadrágot is. Szuper.
Kellene vmi bicajos hosszúgatya is. Milyet vegyek? Mennyiért vannak?
Don Corleone is dead. Rest in Peace. Mingyá vége.
Írta 2005. január 05. - 09:59

Írta 2005. január 05. - 09:19

Nem nálatopk voltam pizzázni, hanem otthon, meg nem is hívtatok...
Kétszer rendeltem, annyira rohadt mód kajás voltam...
LL:
Zapnél tucc reklamálni!
Bassza meg! Valamit elütöttem a bankkártyám adati között, úgyhogy újra rendelhetem a filmet! Kééééssssz!
Zap:
Istenkirály a lemez! Készen voltam tennap! NAgyon jól esett egy kis muzsika!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. január 05. - 05:00

merhogy:
elnézést kérek.. a következõ üzenet vulgáris elemeket tartalmazhat..
nem sokkal ezelött reseteltem a gépet, mert megfagyott.
kikapcsol, újaindul.
még az újraindulás közepette hallom hogy a cd-romot (írót) felpörgeti de mint az állat!
egyszer csak CSATT. megállok, szagolgatok, égett szagot érzek.
nyitom ki a cd ajtót kicsúszik a Cd egy kb 2*2centis darabja meg apró törmelék...
volt Tankcsapda összes, nincs Tankcsapda összes.
eddig sikerült kiszabadítanom a cd 1/4ét,d e teljesen biztos hogy nem fogom így.
kérdés: járt már valaki így?
én mint szakképzetlen hülyegyerek nekiállhatok szétcsavarozni a romot? (szét lehet?)
vagy sétáljak be a Rommal egy számtekszakember bácsihoz, hogy basszod, szedd ki a cd-m?
szerintetek simán csak elpattant a cd és azt buktam, vagy van valami problem ameghajtóval is? (ki-be húzogatja magát szépen,csak hallom ahogy csörömpölnek a darabok.)
üzenem az LG-nek hogy be lehet kapni a faszom....
tehát ha valaki szét tudná nekem szedni a meghajtót, hogy kibogarásszuk..
vagy szerintetek, ha beslattyogok vele egy boltban, akkor mit reagálnak?
szarrágó smucig köcsög avgyok, de fizetni nemigen akarnék érte..
SÕT. a fenét !
asszem még garis...
vagy tavaly karira kaptam?
vagy szülinapra..
húúú
ha garis úgy elküldöm a rákba az embert...
ha garis akkor még a cd-t is leverem rajtuk..
"felebcsülhetetlen értékeim" voltak rajta, oszt majd nézhetnek...
Írta 2005. január 05. - 01:29

engem már annyira se vesztek kutyába, hogy elküldjetek a pi.ába ?

(ma este valahogy ríme jönnek a számra)
Írta 2005. január 05. - 01:00

Írta 2005. január 05. - 00:34

Kokkk te egy hülyebuzi vagy
meg te is márió.
Meg azt a két pesti köcsög is.
Te is ám Tomy, Te se maradsz ki.
Csak a Zap jó fej. Õ tényleg. Az egy normális gyerek. Meg jó a biciklije is. Nem úgy, mint a tiétek.
öööö, még gyorsan még mit írjak... amíg nem jön ide.
és én kimaradok?
:cry:

Márió: http://www.bikemag.hu/gallery/album246
bár ezek közül linkeltem má' ide párszor
meg vicclap.hu