Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Na most mi van? volt egy kérdésem? Contact SE. Ismerõs?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Sör csak utána. No pain - no gain! Megyek, szendvedek, izzadok, de felmegyek!!!

Hulljon a hájzsák... :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
ööö, két t-vel van:
elsörözgeTTek
nem pedig elsörözgeTek.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Zap:
Márpedig feljöttök szépen ti is! Ne csak én cipeljem fel a hájzsákomat!
Utána majd lehet punnyadni...

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Ismeritek a Contact SE-t?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
AW: Ezt ne a pécsi topicban légyszíves. Ez linkelõ, nem? Vagy max. tárcsafékek.
Látjátok? Az ilyenek miatt kerültök tiltólistára...

Szombaton meg majd a Shosh-sal elsörözgettek a Tecánál, amíg a nagyfiúk elmennek biziklizni...
Jóhogy gyere, kelleni fog a tömeg a lázadni próbáló túristák ellen.

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mettyú, gondolod szalonnát is lehet vele vágni? De hát te azt is harapod, nem? :) szal, neked mindegy.. :)

Zap:

Mi is tulajdonképpen a jeti, ez a hatalmas, szõrös majomszerû lény? Egyesek úgy magyarázzák, hogy ez a lény az õsi Kínában élt gigantopithecus leszármazottja, míg mások azt állítják, hogy itt nem másról, mint a neandervölgyi õsemberek egy továbbfejlõdött típusáról van szó, amelyeket a cro-magnoniak ûztek ki Európa területérõl. Ezt a teóriát látszanak alátámasztani Myra Shackley kutatásai, amelyek folyamán Mongóliában ennek az õsembernek a használati tárgyait tárták fel. Természetesen az a lehetõség is fenn áll, hogy a jeti az elsõ értelmes humanoid típusú életforma, mely a Földön kialakult.

folytatás:
http://www.agria.hu/tfm/jeti3.htm

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
zap: titok :)

nem. a 2005-ös csapatról írok. mert egy kicsit komolyabban gondolják idén, mint eddig. meghát van hozzá egy 303-uk is. :) nem tudom, mikor kerül fel. én csak zének elküldöm a megirt cikket, aztán az õ fennhatósága, hogy mikor kerül fel.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Zap, igazi Pécsi Pöcs vagy! Gratula!
AW: Elektronyos kés, az olyan bizbasz izé, amivel a szalonnát könnyeben lehet vágni, nemtom még nem próbáltam.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nekem meg mindenki tiltólistán van, hogy csak a saját hozzászólásaimat lássam...

Rob: és mit írsz a Yetirõl?

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
A szombati "tekerés" az inkább lesz pushbike nekem, szal mindenki eszerint döntse el, hogy akarja e hogy menjek :)

Nekem azok is külön linkbe vannak, a saját galériám, meg a saját hirdetésem.. a többieké nem érdekel :) Önzö állat vagyok

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
http://forum.bikemag.hu ;) igy is megy.
amugy a nyitólapról elérhetõ a galéria, az apró, van letöltés, stb. persze én se ott kezdek, de 2-3 naponta egyszer megéri megpupillázni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Én akarok menni hétvégén! De nem kiabálom el, nehogy megint meghiusúljon!

Nálam alap www.bikemag.hu/forum-ról indulok, de majd megnézem a nyitólapot is, nem leszek nagyon paraszt!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Tõlem megkérdezték, hogy miért jó esõben tekerni, mert hogy szarrá ázok.. aztán felvilágositottam õket, hogy a vizhatlan ill. vizálló, vizlepergetõ cuccokat már jó régen feltalálták, tehát vannak ám újdonságok, kinek a nyitólap, kinek a vizhatlanság...

Mi az a elektronyos kés? :)

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Nyitólap?
Hát olyan is van?
Miket ki nem találnak manapság? Elektronyos kés meg nyitólap....
Beszarás!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a cikket én írtam, szóval az info tényleg 100% hogy a snow summit megszûnik dh-s paradicsomnak. sajna. :(
érdemes olvasni a nyitólapot, néha egész jó cikkeket csinálok. ;) most jön egy a yetirõl. (majd ha zé felméltóztatik tenni)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Én sose nézem a fõlapot. Egybõl ide vagyok linkelve. Ez má' csak ilyen.

Saalbach Rulz.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Jó reggelit !

azon a pályán ténleg nem lesz több Dh.
csak figyelni kéne a Bikemag fõlapot ;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Tegnap néztem az Exmtremen a Superheros II-t meg a Dropin-t... magyar alámondással... mint a 80-as években a "szinkronizált" horrorfilmek... :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A.W.:
Olyat én még nem vettem magamnak. Másnak poénból már igen.
Meg egyszer az egyik srác olyat hozott buliba, de annak olyan szaga volt, hogy áááááááááá!!!!

A Dropin 2-ben az extrák között van egy olyan, hogy a bringákon keresnek olyan alkatrészeket, amivel ki tudják jól szúrni a sörösdoboz oldalát, aztán hipp-hopp benyelik. Az is jó móka.