Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

zsalti

zsalti

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
van valaki, aki a mai 8-10 fokban délután kapható egy ca. 2órás tekersére?
süt a nap...
zs

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
vegyé hussefeltet...
koptasd el és van rá egy eladó kistányérom :)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Úgyis Hussefeltet veszek, mert az még viszonylag olcsó, hozzá meg a Gigapipe-ot.. csak nyavajgok. De majd megnézem a bikkmakkban, ha lcs aszongya, hogy jó, vagy Vole, akkor veszek tutira. :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
wolf neue bikemakkban hajtómûteszt...
jajj mi lesz itt nyáron... :)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Szasztok srácok, látom egyre több vendég jön a mi kis topikunkba... gyüljenek csak a milliomosok, hátha megszánnak minket egy kis RM7-tel vagy levedlett Boxxerrel... apropó boxer. Tegnap kimentem a kertünkbe, ahol a ház van, mert még nem ott lakunk, na mindegy, és egy kibaszott ugató fullizom, habzósszájú boxerkutya nem engedett kiszállni a kocsiból.. elõször gondoltam, hogy elgázolom, de nem sikerült. Aztán eszembe jutott, hogy a saját kutyámnak hoztam csontot, gondoltam megkinálom, és bespuriztam a kertbe.. hehehe.. aztán néztem, amint egy kis 7éves forma gyerek elkezd játszani a kutyussal, simogatja a fejét... szal nem értettem. De most már mindegy.

A szombati sütögetés remek móka volt, komolyan, ilyen kellett nekem 3 hét kihagyás után! Köszi srácok, hogy mindenki jött, aki tudott.

Kell nekem hajtómü, meg a középcsapi, ez lesz a következõ projekt.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jó is ez a Southside, fõleg, ha a szombati tekerés-kajálásból indulok ki!

Nagyon nagyon jó volt!

És vasárnap nagyon jót túráztunk, csak mintha ingyen szolijegyet osztottak volna a TV toronynál, annyian voltak a buszon! És egy gyerek annyira fárasztott valami szerencsétlen csajt, hogy csak nehezen tudtam visszafogni magam!

Gép nagyon jó! Tutti képeket csinál!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
déli hangulat?kopasz szakállas fazonok szalmakalpban stonert és bluest hallgatva a verandán söröznek és viszkiznek majd a konföderációs zászló hûsítõ árnyékában néger gyerekeket molesztálnak?;)
Egyébként már voltam párszor, csak mióta nagy gyerek lette a rokonok bekaphatták;)
Pedig ott lakik az unokahúgom is:Dbizots trendi csaj vagy nem:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
http://www.hetek.hu/...x.php?cikk=5968

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Juuj akor ez igazi milllliomos tali lesz.Föleg ha holnap veszek egy lottót.Dig is,rob is iljics is....

juh jóó gyertek,majd meglátjátok mien itt lnet délen.
már tegnap is hamísitatlan déli hangulat volt.

asszem 151es boxxer lesz.

KÖSZ A SEGÍTSÉGET!!!

na meg annyi hogy töri életrajzot hol tudok leszedni?a szívmûtétes Richard,meg 1 Edward ról kéne vmi...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

jó idõ esetén én is lemegyek már egyszer pécsre. csak a hecc kedvéért. biztos van valami olcsó panzió. vagy ilyesmi. oszt mehet a jöhet.

Nyáron és Pécs-addict lettem a topic hatására, de végül nem sikerült lejutnom. :(

De idén nyáron !!!!!!!!! :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jóó kísérünk

most meg nézem az átkot....a tv2ön

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
jó idõ esetén én is lemegyek már egyszer pécsre. csak a hecc kedvéért. biztos van valami olcsó panzió. vagy ilyesmi. oszt mehet a jöhet.
a pazzaz nszm villa. nem szabad megvenni. vagy mekk villa. messzirõl el kell kerülni.
szintén a bigvan is. a kanga jó, de ahhoz speciális elsõagy kell, mert nem 110 széles, mint a mostaniak, hanem csak 100, ha jól tudom. keress occsó 151-eset. nem lehet neki nagy baja. egy pár olajlehúzó szimmering 274 forintba kerül, kicserélni meg ki tudod te is..

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Hát ha nem is szánkóra de kipróbálom magam a környezetszennyezõ oldalon is aztán majd megint veszek kerékpárt.

Egyébként márciusban megyek pécsre rokonlátogatásra és megnézem a környezõ hegyeket is szóval kísérgethettek jól;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Miaz, átnyergelsz a szánkóra? ;)

Aktuális civil

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Nézd meg az apróban a Nyikolájos hírdetésem ott van minden mi szem szájnak ingere.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Dig: nyomass már képet/árat/infót róla.

Más: Ehh, tegnap esti fotózásból tanulva kicsit bevásároltam ma.. :D :D

.

Aktuális civil

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Márió, vedd meg tõlem a 02-es boxxerem;)

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Na mi van mindenki elment nemá, holnap kéne egyett bringáznom 1-hete semmi.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Eddig ezt csináltam a ronygyal és semmi haszna nem volt egyépként apu tök bringakémélö, tesom meg csak kipróbálta . ( hál istenek a gyerek egy bring gyirkos bármit tönkretesz rekord idõ alatt )
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ááá ezt nem hiszem el

tojóteje meg a totoja teteje

de nekem ocsóból lesz jó telóm :)

más nem akkor elõ a müszaki rajzlapot meg a saválló alucsöveket és lesz itt nemulass

eddig még a 02es boxxer tûnik a jó megoldásnak

vagy veszek hétfõn egy lottót....

Mogyoró,mosd le benzinkútnál az jóó erõs sugár majd leszedi...
de egyébként meg lejön ami fölösleg

kanga meg nem tom hány éves de annyiba kerül mint 83 meg egy harmat pidzaszelet