Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ne örülj, nem csak miattad zárták be... Hihi ;)

(Az a baj, hogy mi értjük, nekünk annyira nem probléma, nektek az, de megint csak a lerágott, szar, mocsárlakó megoldások bugyognak fel a fórum bûzös berkeibõl. És ez probléma. Hát nem értitek?)

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Vazze bezárták az üzenõfalat. :) Lehet tényleg agressziv vagyok, pedig csak megkérdeztem, hogy Vole mit hisz, õ kicsoda... Na, mindegy. Pengéket eltenni, virrad a hajnal vagy vmi ilyesmi.

Hová megyünk holnap tekerni?

Tom, 9:40 kor ér be a vonat. Kimegyünk kertibe, fél 11-11 körül indulunk, de lehet még beugranék az Imperátorba, hogy gyorsan egyengessék vissza a lánctányért... az még belefér? Naaaa lécci lécci lécci

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Az írásaim színe is gerjeszti harcot... Már csak azért is, mert ha vlm pattanásig feszül, akkor minimál dolog is elég... Hehe... De leszarom! (Jaj... Csúnyát írtam... Hûûû és akkor mi van?!?!) Én legalább leírom! Nem sz@r, hanem szar! Miért jobb, ha vlk burkoltan írja!?! Ugyan arra gondol és le is írja, csak susmákoló kis szájhõs. Basszus, csomóan itt élik az értelmetlen életüket... Ha nem fórumozhatnának többet, föl is köthetnék magukat, mert amúgy sok életcéljuk nincs... (Nincs kit baszogatni >>> minek élni?!?! Hehehe... ) Ha nekem lenne elegem a fórumból... Gond nélkül élném boldogan az életem. De én szeretek ide irogani, ezért nem adom föl! Csak kiciósit vissza kell vonulni, mert nehogy tényleg kibasszanak... De miután senki sem számít rá... Orvul támadok és folytatom! Még szívességet is teszek, hogy elfoglaltságot adok nekik... Hadd csesztessenek... Kit érdekel?!?! Ez a szegénységi bizonyítványuk... Hehe...

Jelenleg rohanok és rántom ki pengémet, miközben ordítom, hogy REEESIIIST...!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Vole is bekaphattya! Nem csak az övé a fórum! Meg az egész kerékpáros világ!

De van pár bátor harcos, aki egész éjjel az ütközetre készült, ezerszer edzett és hajtogatott pengéit fente, és bátran várja az okrok támadását...

A vérszag pedig csak lázba hozza õket, az erek kidagadnak a nyakakon, orrnyílások kitágulnak, és az elme minden energiáját a közelgõ ellenfél ellen fordítja.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
WWWW AAAAAA RRRRRRR!!!!!

Összes egység elõre, szátok üvöltsön R.E.S.I.S.T.-et, miközben kéken izzó kardotok zöld ork vért ont!

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Vazzeg, ami ezen a Fórumon folyik az már nem egészen normális... :)

Kész vannak. No, mindegy. Nem keltjük a feszültséget...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mivan kukimukik?
Mindjárt megyek haza. Elegem van a munkából.
Holnap lehet azt mondani, hogy 11kor indulnánk? Mert lehet, hogy jönne még pár ember. Aztán lenne nagy bolyozás, és versengenénk a legpunnyadtabb címért...

kolyok:
Ne mond már, hogy nem tudsz leszedni és visszarakni egy nyavalyás külsõt? Hiába magyaráztam a középre igazítás elméletét nektek? Áh, mintha a falnak beszélnék... Helló Missz Vóll! Há ár jú?

Ráng a szemem.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
http://forum.bikemag...&postcount=2143
Nah ezt jól megkaptátok mr. "én fostam a világot" Volétõl. Jujujjj! :D

Készülõdnek már az Orkcsapatok Mordor hegyein túl, sötétedik az ég, és vérszagot hoz az egyre erõsödõ keleti szél...

Aktuális civil

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Az a bajom Kokk, hogy egy félreértelmezõ szarfaszúkismilliomosköcsögpöcs vagy. ööö más asszem nincs. De igazán ez se baj, mert már ilyen vagy amióta megismertelek. Úgyhogy kabbe. :D

Aktuális civil

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Hová-hová?
Mennyetek a picsába!

Kokkk, ahogy visszajöttél, tényleg felpezsdült az élet, de igazából nem is értem miért, amikor mindenki nagy ívben és sugárban fosik a kis milliomos csemete fejedre, kis pöcs!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ááá... ZAp, Te is ugyan olyan vagy... Szomorú... Mondd, ha bajod van, ne célozgass!!! Cingárok vagytok! Holnap meg mennyünk hegyre!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Akkor mink megyünk Mettyúval holnap reggel, 11 elõtti indulás nekünk kizárt! De utána akárhová, tényleg hová menjünk?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Igen ez az eszköze. Huhh, de jól fog esni a hétvége.

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Áááá, szerintem csak cáltalanul írogat, mert unatkozó sörös egyetemista!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Kiemeli a pécsipesti társadalmi rétegkülönbségek kontrasztját a piros írásaival. Vagy valami hasonlót csinál, az tény. :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A lemez még hozzám sem érkezett meg... :D És átugrod?!?! Ehhh... Sztem mindenki... De sebaj. Majd elleszek a Pista gyerekkel... Hehe...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jézusom delekek! Már megint itt a KokkKölyök? Megosztja a társadalmat, mi?

Mija szar az Üzenõfal? És fõleg minek?

Én veled vagyok Kölyök! De ne írj, mert átugrom õket!

Márió:
Már várom a szaftos kis lemezt!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor meg mi ez az a nagy komolyság?!?! :D:D:D A mobsternek meg nem mindegy... Szvsz. Bár lehet.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Kokk: Nem áltam át, de szerintem ez egy jó megoldás. Õk se fognak megérteni Téged, Te se õket... Úgy legalább nem kell elolvasni a néha valóban hülyeségeidet. Dehát vérkomolynak lenni meg miafaszér?

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mit vizsgáztam volna? Csak ittam... A Mobsternek nem mindegy, hogy melyik az eleje?