Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja, vegyes volt, de nem volt túl zavaró... Meg aztán ment mindenki a maga útján. A kisfaházas út meg tényleg nagyon fasza volt, de le kéne menni az aljáig és nem befordulni balra a legjobb szkasznál. A CD-d meg majd megy. Cobra: eltozult arcú és lelkû kislegény (aki mellesleg a pelenka ellenére 19 éves... :D:D:D). A spinning meg tényleg rettenet. Nem tudom mi az értelme. De azt fõleg nem értem, hogy sokan mit élveznek rajta... Ezek szerenit kell még mennem majd, hogy rájöjjek... :) Na, csókolom!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Ki az a Cobra, akit ennyire nem szívlelsz?

Eléggé "vegyes" társaság volt ez a szombati!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Zap.. mi van azzal a képpel? Épp nagyon kemény vagyok rajta, mint Csoki.. Mettyú kollegával szépen elkülönültünk, ju nó, pesti mentalitás kezdi felütni a fejét, vagy csak szimplán Cobra kollega látvány késztetett a távolmaradásra. Mindegy. Azért jó volt, hogy ott a kilátótól jobbra jöttünk, a Fán Lévõ Házikó felé, nekem tetszett, ha jó lett volna a fékem... na majd jövõ héten!!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na ezért nem mentem szombaton, nem akartam így járni!

Jobbulást!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
húú de jóó
már lassan lenyomjuk a cc/outisokat létszámban!!
az "egész" fr szekció rögzítette:"hármas kormány pozíció,kis elenálást még tegyünk rá"
Kokk tudna mesélni meniyre nem élvezte :)

most meg én letem beteg,taknyom-nyálam egybefolyik,alig látok fölrobban a fejem...
de lehet lesz villám :)

fõleg ha cobretti felügyelõ megsürgeti a dolgát :)

na holnap egész de. leszek vávávávávvá

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Rendben Márió!

Én is sajnálom, de örülök, hogy végre nem kötelezõ otthon ülnöm, így egy kicsit jobban vigyázok magamra! Majd megyünk még sokat! És húzlak is! Meg megyünk durvább mászásokat is! Meg megyünk durvább lejtõket is! Szeretnék lassan lemenni spinningelni, hogy legyen egy kis alapom. Aztán jöhet a durvulás!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

.Egyépként

LOL ez a sokadik eset. tanuld már meg végre, olvasni is rossz!!!!! egyéBként. amikor elõször megjegyeztem, azt mondtad, ez véletlen, de azóta is konzekvensen rosszul írod. hihetetlen, hogy mondjuk a magyartanárod mi a szart tanít......

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nekem mobster volt mindig is
most azért nincs mert rosz vele mászni de már van 2,3as is belõle az kiló körül van tehát vállalható a tömege.
de ugye az már mindenkinek evidens hogy csak a 2py dulafalú a tuti ;)

egyébként meg ha kircsi külsõt akarsz és nem monstrum gimimenniységet cipelni akor 2,3as külsõ tök faszás,mondjuk egy hot s vagy egy panaracer fire pro ha kapsz(kizárt)
de a maxxis ok is elég jóók,elõre egy 50as hátra meg jó a 60as is.

de ha mászós köönyû kerék a cél akkor dich (b)wich/rhino lite+schwable belsõ meg egy 2,1-2,3as 800g körüli külsõ és akor a hoszú mászásokkal sem lesz gond!

Shohs kokkremélem átmásolja a cdt és akkor mehet hozzád is,mert galád módon elkérte...
meg kár hogy nem voltál,nem volt aki huzzon,hogy már csak két kanyar...stb :)

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Én ezen filózok, hogy mobster vagy higrollert vegyek.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ugyan olyan mint a többi, csak kockásabb a mintája... (Bár nekem amobster szimpibb...) :D Jó! Sokan mennek vele. Mit lehet erre mondani. Ha akarsz, vagyél olyat. Ha nem, ne várd, hogy valaki addig fûzzön, még olyat veszel... De ha tényleg kell venned, akkor vehetsz, mert JÓ!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
na ugye,mondtam én hogy jó az...

áá olyan szekszi hangom van hogy borsodzik a hátam tõle...
mintha ráspojoznék valmi kemény dolgot...

megyek nézem az elcseszett világot...
jah nem az nem ,az ablakon van kint
az elveszett világot a tv ben....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Sikerült végre bringáznom!:) És a tenapi bringázás utolsó 20 perce hóba volt , nyagyon király volt. A mai meg jegesre sikeredett , igaz ,hogy csak a városba bringáztonk de ott is sikerült elég vicces hekyzeteket prudukálni. Lépcsõ uratás meg a piros aknák fölött nem volt egy nagy szám de jól esett.Egyépként a maxis higroller mien?
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A szexi hangodra vigyázz... :D És sztem mondtad már, de csak mondd, mert akkr végiggondolom, hogy miért is... És eszembe jut valami nagyon jó!!! Ez nem szivatás akar lenni, meg, hogy fájjon a szívetek, de ez tényleg iszonyat állat volt! Szervezzünk felszállítást!!! Hûûû, az a csapatás. Sztem utoljára Zappal volt ekkora tempós fíling, mikor elszúrtuk a két kiscsákó után a kanyart. Na, az mekkora volt... Meg most... Kónusszal végig. Megszerettem ezt a szánkópályát!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
váááá koloyk8 nekem is ilyent!!!!
majd én kapaszkodok hátul a kocsiba!!!

ááá énisakaraok

de mosckosul megfáztam és most hétvégén meg ráfáztam ugyhogy olyan hangomvan mint valami 50es alkoholista láncdohányos black-death metál énekesnek....

teccik

csak fáj ha megszólalok ugyyhogy a holnapi vizsga ugrott ;)

kéne valami jó játék itthonra,half2 menyire gép zabáló!?
vagy valmi faszántos...

koloyok8,mondtam már hogy ilyenkor ugy úútállak ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor ez gyorsan megvolt... :D Gratula. Csikós is perecelt mögöttem... Biztos nem bírta a tempót... :D Amúgy köveskanyarban elkaptunk egy, a társadalmi normáknak nem megfelelõ gyorsaságú reflexszel bíró családot, két kutyával. Sztem neccesebb volt, mint a babakocsi. Hûû, de nem szeretem az ilyet... Meg mivel többször mentünk, volt akit többször utolértünk és már direkt nem állt félre... De hát köztudott, hogy "ideges a boxxer", ezért olyan nagy problémát nem okozott. ;) (Fõleg nem akkora tempónál, amekkorával lehet nyomni egy kónuszostekerõsszánkópályást...)

...és vissza a valóságba... Várnak az interpolációs kvadratúra formulák...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
mai élményem:
kezdem érezni a gépet (értsd.:guruni már tudok :D)
valamint ugye sokáig nem volt elsõfékem, sõt szinte egyáltalán nem is volt még..
namost.. :D
~10perce
lejtõ
tudtam, hogy tükörjég. szép finoman fékeztem a hátsóval. elkezdett megcsúszni. na mondom mire jó az elsõ fék?
hát erre nem :D
fel avattam a vázat esés ügyileg :)
de baja nem lett
most meg lets go english homework

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hûûû... Hát nem kettõt, hanem hármat mentünk... :D:D:D Elõször végig szánkópályán, olyan tempóval, hogy egyszer csak lent voltam... Másodszor sin felé... És harmadszor egy levezetõnek induló, de még tempósabbra sikerült szintén szánkó pálya... Most valahogy nagyon jól érzem magam... NAGYON!!! Ajánlom nektek is a dolgot!!! Kéne szervezni felszállítást. Néha ez is írtó nagy élmény!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Asszonykád nekem is álmodhatna egy kettest... :) Amúgy eddig fát nyûttem, most meg majd sztem fölmegyek egy dupla TV-tornyot ótóval... Hehe... Így könnyû, s szép az élet... :) További jó farpofanövesztést mindenkinek!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
fúú de jó vlot
csak megint besütizett az elsõ fékem de nagyon jóó volt

http://d-eyes.pganet...ep=dscf9026.jpg
Anya sírónevetõ görcsöt kapott

meg anniyan voltunk mint még régen

na de megyek is mert holnap vizsgázok és nagyon nem vaygok képben

bár asszonyka megálmondta hogy kettest fogok kapni...
mult éveben is bejött

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
AW! Ez nagyon ütõs! http://d-eyes.pganet...ep=dscf8993.jpg

Annyira nem kerülget a sírógörcs, hogy nem mentem ekkora tömegben. Mondjuk a Homlok már hiányzik kicsit.

Aktuális civil