Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
igen az pont a szivar gyûjtemény!!!! :)

jóhogy tudom õs kertvárosi fejejl....

fight!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Finest Blowjob Collection... vazzeg mint vmi szivargyüjtemény :)

És olyan is van, hogy Biggest Cumshots Collection? :)

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Jó' van Márió!
Látom érzed, hogyan kell feszültséget keltened!
Hajrá-hajrá!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Öreg cigány megkérdi a rajkótól:
- Te gyerek, hova lett az a jó kis bugylibicska amit a múltkor adtam neked?
- Hát fater, én azt elcseréltem egy jó kis karórára!
- Hogy a Devla vigyen el... és ha szidják az anyád a kocsmában mit mondasz? Hogy fél nyolc van??

na szal már ittam hogy hol van keress visza.oylans zépen hejesen irva megfogalamztam!!!

Kokk,amig ott a Dani majd a hugod átveszem!
esetleg én is reagálok erre a vitára és a Zsani xxx finest blowjob collection közkincsé teszem....
(juuj most ez mentális hadviselés)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Én ehhez nem t'ok mit szólni. Fék szar, mert levegõs vagy mi. Nem értek hozzá. Csak húzogatni tudom. :)

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Na ma egy Kokkk-Dnl párbajnak lehetünk szemtanúi!
Remélem hamarosan az öregek is beszállnak!
Gyerünk fiúk, gyerünk!
Ne hagyjátok annyiban, fikázzátok egymást!
Ha kell segítség, dobok be valami jó témát!
Dnl, a Kokkk a múltkor aszontta, hogy úgy tekersz, mint egy lány, és a Haro egy fos szar bicikli!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
neeeem, ez a telod ÁRA volt, illetve az abbol hianyzo resz.
De megyek hozzatok kajalni szivesen.! Tesod meg ott lakik, igaz.? Multkor lattam, szerencsere az o koraban meg minden plusz ev elonyt jelent nem hatranyt :))))))

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

de hogy helyrerakjalak: a bolt cime kell, hogy vegyek VALAMI faszat, nem olyan bena szart mint amilyen a hulye haverodnak van. Mert nekem ugyis jobb lesz.

Na, végre valaki, aki nem anyámasszonykatonája... De kíváncsi leszek, meddig tart ez a lelkesedés...?!?! És utolész?!?! Ki??? Mikor??? Hehe... Kezed a biliben... :D:D:D Az 1500 Ft, meg az, amit kajára kértél, mert eggyel késöbbi vonattal tudtál jnni?!?! Hehe... EZ ám a támadás... De lásd kivel van dolgod! Gyere, azt kajálhatsz nálunk, mert így olcsóbban kijön, mintha kitejelném a McDonalds-ba járó ínyenctré fejed párórás tápját... Eszembe nem jutna valakitõl ilyenért pénzt kérni... Fõleg ennyi idõ után... És ennyit... Ehhh... Hát én elgondolkoznék a helyedben...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás

na mi van bazz?!
mindeki nukleális csapást akar tõlem(ünk)?

ja, en is, nagy csapast kerek toled. Csapja lovak koze es meseldd el hogy a MariaHilfeStrassen hol lehet bringas ruhakat kapni.? pls

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
KIS PÖCS. kineg ugacc be lopos buzi.? Tudod-e am hogy meg minidg jossz 1500 HUF-al a DirtJumper1-esedbol.? kocsog. azt persze elfelejtjuk galansan mi.? Nem akartam felhozni, de most verig sertettel.! ha harc hat harc.! this is personal.! inkabb te is szereldd le a fekekedet, nehogy utolerjelek, mert meghalsz geco, veged lesz mint egy lejtonek.!

de hogy helyrerakjalak: a bolt cime kell, hogy vegyek VALAMI faszat, nem olyan bena szart mint amilyen a hulye haverodnak van. Mert nekem ugyis jobb lesz.

AW: mi baj a fekekkel.? es a teloba faragtal mar uj rugot.?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
na mi van bazz?!
mindeki nukleális csapást akar tõlem(ünk)?

sokxor emlegettek megjelenik egy ûrhajó a házatok fölött és sok apró kis nanotechnologiásval készült katonát fog ledobni!
Azok 5fõs csapatba szervezõdnek és elfoglalják pestet.
aztán lesz ott ne mulass...
De ameiknek a leg vörösebben izzik a szeme,a szomszéd épület tetejérõl és épp a snipergunt törölgeti,na az leszek én.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jóvan kölyök... ossszad csak... :) ha szarsz a fékeimre, akkor jobban fognak? :) Most mit kell idegeskedni, csak nem MEGINT MEGBUKTÁL???

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
kolyok kifakult ;)
edit:
nemérrrr :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én sztem pavlikba vinném... De a körülményeket nézve >>> szarok afékeidre... Minek az, he?!?!?! Ha nem fékezel, megtanulsz gyorsan menni. Az meg csak jó, nem?! Itt nyafogsz, ahelyett, hogy bringáznál.

És miért csak olyat lehet venni, amit már vett valaki?! He?!?! Semmi fantázia, meg kreativitás?! Tudják ezt a fõnökeid, de PÖCSÖZÕ!?!? Ezer másik gatya is van! Azt elég a hal redvás seggín nézni, nem kell mégegy! Vegyél valami újat! Meg kormány-stucniból is gyártanak kismilliót! VÁVÁVÁVVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Pénteken kiveszek egy napot, hogy elvigyem a bicajt szervizbe. Melyikbe vigyem, ahol várhatóan szombatra vagy még aznap meg tudják csinálni a féket?
Imperátor vagy Pavlik?

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
illetve esetleg gondoltam hogy egyeseket erdekel hogy mi van az elvezett barannyal.! de akkor inkabb az lehet itt erdekes hogy mi NINCS velem, a rosszhiru dnl-el.

Mas: stucni-kormany kombinaciora van vkinek valamoi jo ajanlata a hussefelt szetten es a Zap fele nyugati kisertesen kivul.?

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Hat most hogy mondod, tegnap valoban EGESZ nap tartogattam a cuccot a tomporomban, es estere ANNYIRA fel voltam puffadva, hogy fel ora volt mire minden kósza nyomas megtalalta az utjat kifele a "szuk keresztmetszeten" :(
De mikor legutobb itt jartam tiszta erzelgos omlenges es onimadat uralkodott itten.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Bazzeg és az ki a pöcsöt érdekli, hogy neked teccik a munkád, he?
Ide agressziót levezetni jár az ember meg panaszkodni.
Nem kellenek nekünk elégedett és jóllakott emberek!
Szóval találj ki valamit gyorsan, mer' ez így nem lesz jó!
Mondd azt, hogy mindenki tetû a cégednél és túlóráznod kell, meg egy szarrágó banda az egész és egyetlen örömöd maradt az életben, az pedig egy kiadós szarás reggel az elõzõ napi káposzta és túrógombóc mix miatt!
Na!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Menza. Fiatal csirke. Akkor mind meztelen és égnek mereszti a lábait. Ha nem zavar, hogy nincs fejük, akkor hajrá! :)

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
mMost eppen konfiguracios feljegyzes sablont keszitek egy angol minta alapjan. Ez is modulspecifikus es az un saját kodok -ra vonatkozot csinalom most. Es most megyunk ebedelni egy gimnaziumba menzajara. Sok szep fiatal csirke van ott allitolag.

- asszem tetszik az uj munkam - :) :)