Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2005. január 21. - 18:12

Neeeeeemmmm, majd utána csatlakozok. De ez változhat
Sár van. Voltál fenn a hegyen?

Írta 2005. január 21. - 18:11

Írta 2005. január 21. - 18:05

Ja ha kivisz kocsival... Jó nõk? Mondjuk én nem értek hozzá, de voltatok már ott? A budai hegyekbõl oda járnak le a macsó gyerekek.. No, mindegy. Jó szórakozást. Mink az zizébe, a Sohoba, meg a B7ben voltunk mútlkor. Utóbbiban félemztelen pincérnõk is voltak...
Írta 2005. január 21. - 18:04

Írta 2005. január 21. - 18:01

Dokk Café... Budára? Fujj
Ja, izé, túrázni én nem megyek, mert sár van, és nincs olyan cipõm itten amiben nyugodt szivvel elmennék. Szal kellemes botorkálást nektek!
Mettyú Offline.
Ja, izé, túrázni én nem megyek, mert sár van, és nincs olyan cipõm itten amiben nyugodt szivvel elmennék. Szal kellemes botorkálást nektek!
Mettyú Offline.
Írta 2005. január 21. - 17:59

matyi, iz ju hiör.?
mikor is jossz haza.? fel8at mondtal.?
Este megyunk Oscarba, (evi, miska, erika, andi, te meg en), ott iszunk egyet vagy harmat, aztan etmegyunk vagy a Jam-be, vagy a Dokk Cafeba. es meg otthon is van 2 borom. jossz\, vagy inkabb a holnapi felkelesre gyursz.?
mikor is jossz haza.? fel8at mondtal.?
Este megyunk Oscarba, (evi, miska, erika, andi, te meg en), ott iszunk egyet vagy harmat, aztan etmegyunk vagy a Jam-be, vagy a Dokk Cafeba. es meg otthon is van 2 borom. jossz\, vagy inkabb a holnapi felkelesre gyursz.?
Írta 2005. január 21. - 17:57

Slácok, a Mecseken megint olyan tavasz volt, hogy csiripeltek jobbrabalra a köcsög kis madárkák, meg ilyenek... Nem 20 centis hónak kéne lennie?
19:30 Kórháztér, kistúra, majd akár filmnézés, vagy további alkoholfogyasztás. Holnap csajozás, vasárnap családi program. Nekem. Elsõ körben. 5 perc múlva lehet, hogy tök más.
19:30 Kórháztér, kistúra, majd akár filmnézés, vagy további alkoholfogyasztás. Holnap csajozás, vasárnap családi program. Nekem. Elsõ körben. 5 perc múlva lehet, hogy tök más.
Aktuális civil
Írta 2005. január 21. - 17:53

Vettem szép racsnit, Sram 5.0, 3400ért, meg rendeltem Hussefelt hajtókart, mert nem volt. Még kell hozzá egy Truvativ középcsapi. GigaPipe vagy vmi ilyesmi.
Nem t'om mi legyen a géppel. Nem az én spórolt pénzem enivéj...
Nem t'om mi legyen a géppel. Nem az én spórolt pénzem enivéj...
Írta 2005. január 21. - 16:28

Írta 2005. január 21. - 16:26

Ez a mai terv?!?!?! Én szerintem olyan 6 körül érek haza. Szavl, ha mindenkinek ok, akkor monnyuk olyan fél nyolcas busz??? Vagy írjatok részleteket. Hova? Kikkel? Mit kell hozni? Mert az elõzõ pillanatban még filmnézés, most meg már forraltbor és túra...
Ja és úton van a fikázást nem tûrõ nyeregcsövem a tengerentúlról... Mert haát Bullithoz M.o.-on cuccot kapni... Ehhh...

Ja és úton van a fikázást nem tûrõ nyeregcsövem a tengerentúlról... Mert haát Bullithoz M.o.-on cuccot kapni... Ehhh...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. január 21. - 15:41

Állatkertig busz, onnét Dömörkapu, kis forralt borozás, és le. Ennyi! Vagy lehet, hogy kicsit több!
Na rohanok! Szasztok!
Na rohanok! Szasztok!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. január 21. - 15:36

Bandi az enyemen is van, sot meg video kartya is.! es fele annyiba kerul, huzhato a vegletekig, 8x AGP, meg ilyenek.
van honlapjuk piilancs ra (www.chaintech.com talan), es inkabb a megsporolt penzbol vegyel egyel jobb gumit a matyinak, meg magadnak, (meg a dorkanak - de neki mas "fajtat" hehe)
van honlapjuk piilancs ra (www.chaintech.com talan), es inkabb a megsporolt penzbol vegyel egyel jobb gumit a matyinak, meg magadnak, (meg a dorkanak - de neki mas "fajtat" hehe)
Írta 2005. január 21. - 15:23

ÁJJUNK MÁN MEG EGY SZÓRA!!! He!!! Valami alkoholos lötty fogyasztása készülõdik?!?!?! Én most értem haza. Naná, hogy Papp Margittal jóban leszek. Nagyon sok embert kivágott, köztük engem NEM!!! Adott egy 3-mast. És ez nekem jó! Meg nektek is...
Tehát ma pia, holnap tekerés, vasárnap csaj... (A sorrend véletlenszerûen generálódott...
:D:D)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. január 21. - 14:48

Elmentem, lemostam a bicajt szépen, erre esett az esõ, de pont csak annyira, hogy összemocskolja... na mindegy, mostan megyek majd be a városba, megnézem a 2plyt is.
Shoshi a túra az mit jelent? Hova merre meddig?
Géprõl vki más esetleg???
Mettyú, de dolgozzál!
Zap menj a hegyre fel! Juhééé
Shoshi a túra az mit jelent? Hova merre meddig?
Géprõl vki más esetleg???
Mettyú, de dolgozzál!
Zap menj a hegyre fel! Juhééé
Írta 2005. január 21. - 14:48

Én most értem haza.
12 percen belül már a Mecsek irányába fogom kormányozni a Sötétgépezetet egy kis lazásos freeride körre!
Juhééééé!
Hát ilyen Pécsett...
12 percen belül már a Mecsek irányába fogom kormányozni a Sötétgépezetet egy kis lazásos freeride körre!
Juhééééé!
Hát ilyen Pécsett...
Aktuális civil
Írta 2005. január 21. - 14:37

Dnl, ja bazzeg, éreztem is a kurva szádat, te! De meg is ijedtem, hogy beteg, hogy ennyit szarol mostanában!
Bandi, mi van a 2ply-jal, mi? Fitboysban nem jártál, he? Mi?
Milyen Pécsen napközben amúgy?
Bandi, mi van a 2ply-jal, mi? Fitboysban nem jártál, he? Mi?
Milyen Pécsen napközben amúgy?
Írta 2005. január 21. - 14:32

Persze! Úgy néz ki túrázunk egy lazát!
Kórház tér 19:30!
Kórház tér 19:30!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. január 21. - 14:01

Írta 2005. január 21. - 13:52

Az alaplap 24e, és van benne hálókártya, meg hangkártya is.
Meg elvittem a bicajt szervizbe, holnap 11re kész.
Na, vmi guru mondja, hogy jó e a gép? Mit cseréljek le? A Bluefish az drágának számit? www.bluefish.hu egyébként.
Meg elvittem a bicajt szervizbe, holnap 11re kész.
Na, vmi guru mondja, hogy jó e a gép? Mit cseréljek le? A Bluefish az drágának számit? www.bluefish.hu egyébként.
Írta 2005. január 21. - 13:45

nekem egy kicsit draganak tunik.. bar amennyit en ertek hozza. BAndi en egy taivani alaplapot vettem, 11ert, volt benne integralt mindenfele, a hangkartya is tok jo...
Ez is olyan marka volt mint a Merida bringaban, no name, de max tapasztalat. Chaintech vagy mi a nevuk.
Tomi: kiraly volt a zene.!
Mario: last chance, hol az a kibaszott bolt.? ird meg vagy gyorsna felhivlak.!
Mathu: reggel voltam szarni, erezted
)) .?
jo etvagyat/!
Ez is olyan marka volt mint a Merida bringaban, no name, de max tapasztalat. Chaintech vagy mi a nevuk.
Tomi: kiraly volt a zene.!
Mario: last chance, hol az a kibaszott bolt.? ird meg vagy gyorsna felhivlak.!
Mathu: reggel voltam szarni, erezted

jo etvagyat/!