Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ilyet csak akkor csinálhatsz, ha milliomos csemete vagy... :D Én annyira mérges lettem, hogy A3-massal nyomtam végig... Bár a Subaru beficcent, de annyira a végén van, hogy nem is emléxem mennyit jáccottam vele... :(

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Igen, tudom a CD ott pihen az asztalomon, de visszavittem volna, ha fel birom rakni a Nero-t és átirtam volna a NFSU-t.. de nem tudtam, majd jövö héten. Kapsz te is Radlert, jó, legyen!

Igen, elcsereltem a MAzdat, én hülye, egy Civicre és elveszett az addig felinstallalt cucc, és nem kaptam érte tényleg semmit se. Csak lassabb lett. :(

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
U.I.: A.W., nem találom még a kulcsot, de ne add föl! Majd csak meglesz... És elmaradt a cd-visszahozatal. Amit nem bánok, mert több radlerrel környékezel meg legközelebb... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, hja, ha cserész kocsit, vigyázz, mert elveszted néha az elõzõt!!! És nem kapsz érte semmit.

Mi az hogy valaki ment elöttünk, de csak egy balfasz család volt?!?! He??? Ha én megyek elöttetek, akkor a busszal nem tudtatok volna aseggemben jönni és NEM MENT VOLNA AZ ÁLTALAM VEZETTETT KOCSI BALFASZUL... Elöttetek... :D

Ja, tegnap éccakai ligthos volt nekem, extreme volt Zapnak. Én sétáltam egy kellemeset a sok kaja után, Zap megmászta a Himaláját... ;) A lényeg, hogy jól esett mindkettõnknek.

Pesti dolog meg nehogy abba a hibába kerüljön, hogy szokás szerint "túltervezzük", aztán semmi. Zapot megvárás, aztán nagyot talizás és mégnagyobbat tekerés... :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hétfõ reggel van. Még a hétvége élményeibõl élek szerdáig, utána meg várom, hogy végre péntek délután legyen.
Szeretem a munkámat. Látszik, nem? :D
Ma sikerült reggel dühösnek látszanom, mikor a fõnök itt volt, remélem mára békénhagy :D

Ja, épp CV-t gyártok.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ne próbáld cserélgetni a kocsid.
Neked most nem a munkádon kéne járjon az eszed? :D

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ha szar, hát szar. Még soha nem voltam kint, viszont akkor pesten leszek 7végén.

Egyébként nagyon jól megy ez a game, egyéb hint-ek?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
AW: dehogynem lehet örülni. Sõt, pénteken örömünnepet kéne ülni, sok alkoholtartalmú itallal, meg ilyenek....

Sportkiállítás egy szar.

SMS NFSU2: Tab. A boltokat meg meg kell keresni. Különbözõ színû lámpák jelzik...

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Tudom, de akkor már nem is lehet örülni? Akkor nem ujjongok.

Sport kiállitásra jön vki?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Fúú, jön a jégkorszak :clap: ?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Akkor ha jól sejtem Zap gyógyulásást kell megvárni.
Zap gyógyulj már meg:D
Bár a bordatörés elég szar, bár nekem nem tört bordám de én egyszer eltörtem apámét;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Majd ha elolvad a hó.
Különbenis, tegnapelõtt néztem egy tudományos ismeretterjesztõ filmet, az volt a címe, hogy Holnapután, és ott azt mondták, hogy két hét múlva itt a jégkorszak. Vazz. :D :D

AW.: Nem a lábam tört el.

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Most márciusban lesz sok szabadidõ, de jó lenne megvárni, mig mindenki felépül... nem akarnánk senkit hátrahagyni!

Zap, elég rapidan javulsz, ez tök pozitiv!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Asszem F3-at nyomsz, a festés meg nem tudom hogyan van, talán a piros kör, vagy a sárga jelöli a helyet!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Mutatunk mindent meg ilyenek csak akkor voksolni kéne hogy nektek mikor lenne jó.
Nekünk tök nyolc csak ne essen az esõ, mert amúgyis járunk ki..
Szóval beszéljétek meg, aztán majd pontosítunk.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Basszátok meg ennyit pofázni... Ehh.. Azért vannak olyan pécsi egyedek, akik már felfedezték a Fogas szépségeit, meg a Tündérsziklát meg a mittudomén még mit.. de messze nem láttunk még mindent, szóval mutassátok az utat, majd gyõzünk utólérni titeket!

Pécsen lakáshelyzet megoldható ----> van egy üresen álló kétszobás kéró, han nem hangoskodik az úri közönség, akkor felajánlhatom, mert a szomszéd öreg mammer legkedvesebb szórakozása volt, mig albérlõk laktak benne, hogy esténként hivogatott minket, hogy azok a kurva kölykök, és most õ hivja a rendõrséget, hogy nem lehet aludni! Hogy hangoskodnak! Szerintem azóta belehalt az unalomba, mióta kiköltöztek a srácok...
Pesten meg van/lesz.

NFSU2-ben hogyan olvasom el az SMSeket? És hol festegethetem a kocsit Karrier üzemmódban?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jessssszzzz! Királllyság!

Kölyök! Aszittem Ti jöttök a busz elõtt tennap, pedig csak egy balfasz család közlekedett, és beparkolt a TV toronyhoz az alsó parkoló elágba!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Én panelban lakom;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
fórumdoktorrá? Méris?

Jelentem, esti túra keretében Kokkkal meglátogattuk a Kistubest és fasza volt.
Szóval mostantól gyakorlatilag akármit, ahol nincs szükség aktívan a felsõtestemre.

Azért a hóride nagyon hiányzik, sírt a lelkem, amikor ezen a faszásos havon járkáltunk...

Más: szerintem pécsi szállás megoldható simándi. Ha nem égõ a milliomosgyerekeknek panelban lakni.

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Megasztáros hétfõ reggelt, és szebb jövõt mindenkinek!

LL:
Köszi, biztosan a nem kerékpáros tartalom miatt...

Márió:
Nem, az enyém nem ilyen, ez a sport fékkar, nekem Pro van, és a féknyergem sem ilyen...
Hope C2
Ilyen az ényém!