Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
Igen? A fogorvosod? :)
Nekem meg az apukám :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Lord: olyan geci meleg volt, hogy csajom bikiniben flangált és ha tudtam én is "vetkõztem"... :D Iszonyat durva síelés volt...

És a dt bõven frankó!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Mitzkey: nekem sima mezei dt van, de én nem vagyok mérvadó ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
húúú ma milyen ''utat'' találtunk Égervölgyben... Nem gyenge...
Felmentünk sportõályáig ----> tó (inkább mocsár) ----> rátévedtünk egy olyan útra (nem is út), ami olyan helyre vitt, ahol négyzetcentiméterenként (de hosszú szó) 1 ujjnyi vastagságú gallyak nõnek ki a földbõl... Mondom: menjünk má erre, legalább adunk esélyt az esésnek is!
Vazz, vagy a szemedet szúrták ki majdnem, vagy a hónaljadat vakarta vagy a farkadat... arcom tiszta vörös lett a végére :) megérte :)
azután egyenesen lemtünk azon a falon, ami völgyet mellett van... v-fékkel nem tudtam megállni... egyenesen lefelé v-fékkel, atomrobbanásttúlélõmerevvillával kicsit vad lett volna + a fák... kicsit oldalazva mentünk ---> hála a szépen elkopott dyno-mite gumiknak (bár haver sem tudott baszódás nélkül haladni a Tioga Factory DH-jával, tárcsafékkel) ----> átdõltem a völgy felé ----> 5 méter csúszás ---> fa megállít (jól odabasztam a bokámat) ---> bringa ezerrel le utánam... és már lennt is voltunk...

KI KELL PRÓBÁLNOTOK! :) ÉLMÉNY... persze egy szemüveg nem ártana... meg v-fékkel kár próbálkozni (bár lehet, hogy csak az enyém szar) EDDIGI LEGJOBB, LEGSÁROSABB MENET VOLT Sherman meglesz állandoan ott fogok lógni... elsõ fék nélkül, hátsó v-fékkel, de nem baj... ez a poén :)

Lord Leslie: lényeg, hogy erõs, és viszonylag olcsó legyen... Nektek milyen van?

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
alig várom szerdát :)
csak legyen meg:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
polóban síel bazz...
k@bbe ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
http://kep.tar.hu/kokkk8/50032171

Na, tessék, így kell nyomni...!!! Hallod, Shoshi?!?! Remélem már egyszer tudunk egyszerre síelni... :D:D:D

U.I.:Kresz Gábor a fogorvosom... És minden jó csajt nem ismerek sajna... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
Kresz Gábort honnan ismered? Jah velük voltam... volt egy fasza Babitsos csaj is :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehe... Ez tetszik... Akkor Te az öreg Czéhhel voltál gondolom. Meg Kresz Gábor fogorvos úrral... Hehe... És a Ti buszotok jobb volt, mint a miénk... Ehhh...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
200 egy küllõ???
a fekete dt 130, nem?
vagy te sapimolsz és az lehúzosabb?
fûzésre nemtudom honann/miért de nekem ilyen ~1000-1500 ugrik be /kerekecske gombocska

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
kössz Lord Leslie, én is úgy emlékeztem, hogy van Zoggie Center Lockkal, csak nem voltam benne biztos...Használt tárcsaféket semmiképpen sem vennék... kell új kereket fûzetnem... mennyiért fûznek kb új kereket? egy küllõ 200 körül van... (ugyanabba a felnibe, mint ami most van, felnit majd késõbb veszek...)
beszorzom 36-al, de azok csak a küllõk... most nincs kedvem Csaszihoz bemenni, azért kérdezem :)

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
hova mentek? vagy mentetek volna, mert 2 elmúlott...

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
tényleg velük síletél?? :) mi meg amikor mentünk haza megálltunk amikor õk is megálltak :)
akkor mentetek amikor mi mentünk haza kölyök :) de vad

Puy St. Vincent La Bergerie 4ever... az egy fasza pálya...
2-es Alpoknál voltatok? az is jó hely :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Czéhék azok, akik az ugratót, meg a csövet beleoperálták kicsiny hegyünk pályájába... :D Normál arcok és elég sokmindenhez közük van, ami síeléssel kapcsolatos... És fontos...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Csõ Kölök!
Képet,képet,képet!
kik azok a Czéh fiúk?

Teló talán jövõ héten, be vagyok sózva, mint egy túlsózott hering.

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
üdv ujra itthon!!

képekre kivánsi vagyok!!!

nha a héten van szünet szerdától akor is mehetnénk!!

Ákos,hajd azt a telót hogy gyüjön már!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát nem volt nagyon elragadtatva a társaság, mikor majd 3000m magasan is rátok gondol az ember... :D Hûûû, de geci jó volt! Majd mesélek részleteket... Együtt síeéltem A Czéh fiúkkal és elneveztek ugróbajnoknak. Van csomó kép, majd felrakom valahova. Valami iszonyat nagyokat repültem és ment csomó figura is. Mivel folyamat sütött a nap és 20 fok volt végig, ez az utcsó napra kivetítette hatását és kicsit kásás lett a pálya, ezért kénytelen voltam a snowboardparkban rohadni és látástól vakulásig ugratgatni... :D Na, majd késöbb... (És sorry, de a ma kimarad, mert hulla vagyok a szaros buszút miatt... De nekem a héten szünetem van. Lehet menni! Zap, Te hogy vagy a kerékpározással és telóvásárlással?!?!)

PiiiiiiX & jó újra itthon...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
disznóóóóóság

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
csõ ma kettõ óra lófarka!!

tessék jönni

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
csaöcs

voltunk nodiszkózni,jó volt...

suli egy undorító rodhat szar az öszes(4)tanár egy büdös ge*i
ma 2 - sikerültbegyüjetenm él 1elõtt kicsivel SZOMBATON!!!!

de Anya hivott hogy jött eyg csamagaom igy most jóó

holap megyek egy laza túrást!!!

lehet csatlakozni,nem sokat csak kicst