Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Pffffffffffffffffffff.... Én is várok az országúti cuccaimra, az is már csak jövõ héten lesz... Még jó, hogy van egy montim is :clap: !

Vidd be KisB-hez. Bár ott is nyuszibringa õrület lehet...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
tök jó volt, reggel 8:50-kor elindultam impibe... hú de jó mondom, haza már Shermannel jövök... erre bazdmeg csak a mester volt bennt, õ meg azt mondja, hogyha nem center lockos kell akkor kedden megcsinálják. kössz bazdmeg. kedden... és én mit csináljak addig????!!!!!!! Ha Csaszi ott lett volna, vele talán meglehetett volna beszélni a dolgot... azért nem rakják, be, mert vazze a bowdent kell meghúzni a kis lurkók bringáin... rettenetesen idegesítõ... WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

:( :(
kedden tudják csak berakni a telót + kereket fûzni (szabvány aggyal, center lockos aggyal talán még jövõ héten sem...

kedden meg vége a szünetnek...... k*rva mérges vagyok, hogy itt bámulom a telót, de keddig cseszhetem...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Hudog elcseréltd valamire?!!?!?!?
Bazz nekem is szólhattála volna....

Te sznobnyeregcsöves...

ha kell a védõ nyilván megtarom neked,inkább cimborára kerüljön mint valmi kis buzira...

ma nálam is regenerálódás van PG 12kor indul ha valki...

most meg épp viejókat töltök le... :)

mg emgyek konzumba bevásárolni...

ha valmi történik irjatok

holnap akor menjunk szerintem is...
szombaton meg fõõleg

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehe... Sebaj... Bírja, legalább edzõdik! :D Én is köszönöm! És fogyaszd egésséggel! ;)

És ha érdekel sok infó: www.polgarpince.hu '96-ban az év borásza volt a pasi... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Megtörtént a tranzakció, köszönöm szépen a jófajta nedüt ! :)

Viszont a vonat 8:50-re ért fel és nem 9:38-ra, úgyhogy szegény hugod atomsokat várhatott rám. :cry:

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Elvileg ma mindenki punnyad, én személy szerint fogdoki, majd buzikosármeccs. holnapben benne vagyok, de nekem van kis dolgom, kb 2-tõl 4-ig. Na, majd meglássuk. A szombatra egyre inkább gerjedek. Meg keletre is! :D

Wolf: vedd a nagyobbat és gyúrj még vállra! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Na rájöttem, nem is olyan hülyék ezek az angolok. Biztos van erre is egy jó kis igeidejük:

oké ott voltszek!!

holnap részemrõl ok. Ma? Vagy ma mindenki pusztul? Azér egy levezetõ kör Szecskáig?

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Na, abban benne lennék! Vmikor délután ér be a vonat, szóval estefelé elmehetnénk csocsózni!!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Gyere tegnap úgy hatra!

És holnap egy össznépi csocsózás tekerés után valamikor? Húsvéti sörrel?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nem érek rá tegnap este, bizonytalan a tegnap este... blahblahblah

Aszongyátok inkább, mikor öntitek a sört magatokba a Szecskán, mer akkor odamegyek..

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Engem csak az zavart, hogy az M-es persze kicsi volt, az L-esben meg a vállprotektor csúszkált kicsit.. szóval nem tudom. Azért ez komoly megfontolást igényel. Ezért megvárom a rövidujjast, megnézem az milyen élõben.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nyáron egy sima DH mezben is megdöglex, persze Te tudod!!!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hmmm... Kokkk, kell beszó'ni? Kell? Csak jelzem, hogy tegnap ISMÉT, sokadszor konditeremben voltam, szóval lassan az izomkötegek miatt nem jön rám az a védõ cucc...

Egyébként megnéztem a 661-t, a rövidujjú védõ az április 15 után lesz csak, valószinü azt veszem, mert a nagyban megdöglök nyáron, mert olyan meleg lenne..

Ja, és szombaton énisénisénis megyek!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Persze, igazából csak szervezés kérdése!

Úgyhogy elõveszem a régen látott vezetés-szervezés és management könyveimet, és megnézem, hogy mit írnak a "fúúú, de jó a csajomon henteregni szombat reggel :lick: ", a "kibaszottul finom kaja a sajtos rúd :lick: " és a "vazze, olyat megyünk, hogy beszarok :lick: " háromszög megoldási alternatíváiról :afro: !

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ez még jól is jön... Mert nekem tanulnom kell. Ezért gondoltam a keleti irányt, mert az jóval gyorsabban megvan, mint pölö Jákob-hill felé és a pályák is olyan kellemes ünnepelötti tekerésrõl árulkodnak. Tuti nem nyújtjuk el... És majd megint eljössz, aztán mondod, hogy: jaaaajjjj-jaaaajjjj, ha ezt kihagytam volna, pfff de kibaszott jó volt!!!! Hehehe...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szebasztok!

Ez a tegnapi, ez megint nagyon jó volt! Ma asszem én is pihenek, de nem tudom, hogy kibírom-e!

Zap:
Rakd már össze magad, mert jó lenne, ha jönnél!

Szombatot nem tudom, bár lehet, hogy belefér. Én sütök otthon, és hát nem akarok túl korán felkelni!

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
MEGVAN A '04-es FEKETE MANITOU SHERMAN FLICKEM!!! :D :D

Holnap berakatom a bringába aztán én meg jönnék ezekre a tekerésekre... ha nem baj persze.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Márió, ezt ne hirdesd! Meg kell néznem a páncélod, meg kell aludnom is rá! De élhetek az elõvásárlási joggal? A mai fagyizás örömére?!?! :D Wolfnak tuti kicsi, ha neked is... Hehe...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ehhe kOKK ügynok,jól dolgozol!!!!

De valóban eladnám mert kicsi...
Mes és szorít...
nem jó karban illetve nyakban :)
50ért viheti bárki...
5ször volt eddig rajtam...

holnap pihinapot tartok,ma kisct már sok volt...

pénteken,mikor megjött a fék azóta nem volt nap hogy kihagytam,ne egyszer kettõ is bele fért szal holnapra egy pihenõnapot igényelek!!

ma megint sikerült veszélyeskednem....
hehheh pedig nem direkt ;)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Sztem nem adja el!

TOBORZÁS: szombaton egy ebédidõ körüli indulással résztvevõket keresünk és várunk a "Fedezd fel kelett" címû kerékpárral párosított túrás eseményre, ami magában foglal egy kellemes tekerést, jó hangulatot és minden mást, ami nyálasan hangzik, de valójában tényleg faszás... Kb Dömörkapu - Kisrét - Kantavár - Árkon-bokron át - Gesztenyés - Valahova, ahol egy kellemes sör fogyasztható útvonallal... :D:D:D