Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
HEHEHEHHEHEHEHEHE!

De azért legyen ám testszõrzet mennyiségi és minõségi index is, és szükség van a behozott sörök, illetve a sörözés közben nyújtott orális élvezetek arányának elemzésére is.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE... Illetve...

HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHE... Kész vagyok.... Vazz, hagyjatok tanulni!!! :D:D:D HEHEHEHEHE...

kokkkblog: minnyá alább hagyott a mosoly, mikor megláttam a következõ kidolgozásra váró tétel címét: Konvex kúpok és gúlák, lineáris, bilineáris és kvadratikus formák. Ha valakinek használható könyve, jegyzete van, azt örömmel venném... :mad:

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Akkor egyszerû a dolog, a szoknya méretébõl és a magasság arányából számítható egy lábláthatósági index, a mell, derék, csípõ méretekbõl testarányosságot kapunk, az átlagos európai arcfelépítéshez képest méretünk eltéréseket, ez lesz a bányarémeltérési index.
Ezekbõl már kb. megállapítható, hogy érdemes-e a kisfelbontású webkamerával ránézni. Ha ott ígéretes, beindítjuk a részecske másoló reaktort, ami a szobában elkészít egy másolatot tudat nélkül. Ha még ott elnyeri tetszésünket a tapitási teszt is, akkor beadjuk neki, hogy balesete volt elfelejtett mindent, de õ a feleségünk, és kiküldjük a konyhába sörért...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor ruházzuk föl mesterséges intelligenciával, hogy csak akkor kelljen kinézni, mikor van jó csaj... :D

LL: Az emberiséget ugatja, mint fajt...

És majdnem... A válasz: "a jövõ héten már biztos megjön..." Váááá... Vazze, mondtam is neki, hogy ugye tudja, hogy másfél hónapja várok rá... Erre elkezd nekem magyarázni, hogy annyi biztos nincs. Mondom pest elött akartam még megvenni, ami 5 hete volt. Az tényleg nem másfél hónap. Na, minnyá telefonált is és ismét garantálja a jövõ hetet. Sztem augusztusig be sem megyek, hogy ne csalódjak ilyen sûrûn...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
kolyok:
Ez a függvény nem add vissza semmit. Az másik függvény. Például lehetne egy ami a túristák számából visszaadja az idõ szépségét... Meg lehetne egy olyat is, ami az átlagéletkort adja vissza, hogy az ember megtudja mikor érdemes kinézni. Persze ez problémákat is okozhat egy óvodás csoport és egy német nyugdíjas különítmény együttes megjelenése okán...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Csasziról jut eszembe
voltam arra tegnap, a Pántya kutyája az össze bringást megugassa mint 'llat, vagy csak velem szimpatizál? :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
kéthét múlva szerdán?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ki találja ki, hogy Csaszi mit mondott a kormányomra...?!?! :D:mad:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor én leszek a klotyóban ülõ droid... :D:D:D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Persze.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
kérdés mikor vagy droid. mertha jól tudom nagyjából most is lehetnél
én inkább leszek normális élõ, mint klótyóban ülõ.

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Inkább leszek élõ ember a klotyóban, mint megbecsült droid.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehe, Zap, állat vagy!!! Nagyon állat!!! És mi a return? Nem ad vissza pölö beborulás esetén 1000-bõl 999 halott fiatal osztálykirándulót?!?!?! ;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
persze, csakha nem ésszel csinálod, akkor lehúznak a WCn.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Tök jó, a port.hu-n lehet TV-t nézni 1 frame/perces frissítéssel :D :D
Múlkor a Duna TV-n valakinek a seggét lehetett így megbámulni. Az egyetlen gáz az volt, hogy fickóé volt, és még a gatyáját is letolta. Hát eh.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jaja, jogos, tegnap megfejtettük ezt a Kölyökkel futás közben... De azért nem kell elfogadnom, ugye? Lázadhatok :D ?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Zap:
Hehe, gyere ide dolgozni hozzánk! Szükség van az ilyen jó programozókra, akik kód visszafejtésben is jók :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Shosh, a telített 21. század arról szól mindenhol, hogy ügyfeleket hajkurássz. A többit a robotok elvégzik már...

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Goda Peti kérte, hogy jó pár nappal elõre szóljunk neki, ha lesz valami megmozdulás!

Állásügyben? Komoly, hogy egy banknál is ügyfeleket kell hajkurászni. De komolyan. Én ezt nem tudtam, hogy így megy. Abban a hiszemben éltem eddig, hogy ott vannak "normális" melók.

Hétfõt még nem tudom, nem biztos, hogy nekem jó, de igazából úgyis tudjátok, hogy milyen álláspontot képviselek!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Na, ma megfejtettem pár sort a Mátrixból. Szerintem elég egyszerûen kezeli ezt a kérdést:

//
// oszam:=osztálykirándulók száma
// weather true = szép idõ
// weather false = rossz idõ
//

define: oszam(0);weather(true);

begin

Set location (Széchenyi tér, Pécs, Hungary, Europe, Earth);
Check weather (location, currenttime);

if weather=false then oszam:=0;

if weather=true then oszam:=1000;

draw character youngtourist, location, oszam;