Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Zap, Shoshi, Tomy: menjünk szerdán éjszakait. De menjünk kevesen, mert az úgy frankó! Bár mehetünk sokan is, és majd csinálunk kis desszantokat is... Na?!?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor nem akarok sz**t keverni... De nekem nem az igazi a ma. Viszont a vasakat odaadom, de nem érek le 19:30-ra, szal vagy felhívlak, vagy...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
De hát Soshi azt mondta, hogy Goda Petinek jó ma. Szóval én eddig úgy készültem, hogy akkor ma...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja, vazz... Aszittem az este miatt és nem csörgettett túl sokat... NA mindegy...

Shoshi: még van 10 perced!!! Gyerünk, gondolj bele milyen állat csapatni lefelé... Emeld föl a kagylót és hívj!!! :D:D:D GYerünk!!! Soha nem fogod tudni pótolni a mai tekerést!!!

És most akkor mi van az estével? Lesz valami? Mert nem jó se Zapnak, se Shoshinak, nekem sem valószínû... Nem rakjuk holnapra? Vagy szerdára? VAgy mittomén mikorra? Bár ma is lehet összeûlni... Nekem végülis mindegy...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jha tekerés miatt hivott PG,modtam hogy Tédeg hijon mert akarsz menni.

1930 akor jó ugyE?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
Megrendeltem a féket:D
BB7 203 + lx fékkar + hayes adapter :)
vááá de jó:)

valami tapasztalat, h. kábé mennyi idõ alatt jön meg?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát ez szomorú... :( Pántya most hívott, gondolom az este miatt... Azért nem fogom visszahívni, mert épp vettem le a pólóm és nem értem el... :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
szerintem semennyire ne bízz benne...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor lehet, hogy az estét is mondjuk holnapra kéne halasztani, nem?! Mert már sokan nem biztosak benne...

És ZAp, neked mikor derül ki a családi progi, mert hogy meddig bízzak egy mai tekerésben?!?!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nekem azért bizonytalan, mert lehet, hogy családi program lesz. Így az este sem tuti...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Te vagy a párom... :D Senki más nem jelentkezik... Te is látod... Ehhh...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kokka:
Jelentkezek, ha megyek! Maradjunk ennyiben! Ha tudsz, vagy van párod, akkor menj el, mert nekem tényleg nem biztos!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én is tanulok, akkor menjünk egy rövidet, akár tornyot, hogy beleférjen a sk más dolgod is... Na?!?! És idõpont nekem mindegy, ahogy neked jó! Lehet, hogy az estét én is kihagyom, mert ma inkább bringáznék. Már kezdek megzakkanni...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Pántya intézi Papp Norbit, meg talán a "Tettyei brigádot" is.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nah neekm s jó

ma volt a töri-mûvtöri éves vizsga

reggel ugy mentem be 0910re hogy megmondom hogy ne várjanak mert amjd a javítóra jövök juni 6án.
de azért bementem hátha egyt tudtam azt kapom,mûvtöribõl meg ott tanultam meg amig a másik vizsgázott.
kettes simán jó

most értem haza mûvtöri 4es
töri kiderült két tétel van egy kidolgozós egy hirtelen halál
kidolgozós 4/5 a másik azt alig tudtam valamit 3as
igy öszesítettben kaptam egy 3/4et...

szóval jó nagyon

jah és a gyõztesek azért gyõznek,mert õk tudják hogy gyõzni fognak

szóval most jóóó

Ákos,beviszem most a lábat
bikkmag bent van!?

akor ma 1930

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Beszéltem újra Goda Petivel, 19:30 Ló.

OK

Bandavezír arcok? Pld Papp Norbi?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Beszéltem újra Goda Petivel, 19:30 Ló. pántyának szóltam.

Én valószínûleg nem fogok jönni, de képviseljetek ügyesen.

Kokka:
Mit mennél? Ugazából kedvem van, de edzésen sem voltam a szünet meg Pünkösd miatt régóta. Jó lenne lemenni. De csapatnák is. Meg festenák is. Meg aludnák is. Úgyhogy elõrébb nem jutottunk, szal szervezd meg a tekerést, és jelentkezem, ha megyek.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
JA, az meg a másik... Ki tud akármit is?!?! Akkor ma nincs tali??? (Mikor tudom visszaadni a vasakat???)

De miért bizonytalan Zap és mekkora az esélye, hogy hívsz, Shoshi???

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Akkor ma nem lesz tali???

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
nekem bizonytalan...