Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Visszakaptam a pöttyeimet!!! :D Woooooow... Nagyon jó érzés... Ismét kÖlyÖk vagyok...

mire vagy annyira oda?
a piros pöttyös az igazi... ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nah m lesz teló jól

teló pumpa meg kb5e körül van...

pike nemlesz jó ygikõtöknek sem...

szerintem

de mindegy...

addig enm irok maig enmlesz meg a szobába a villa

egy agy kéne csak....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Ha drága, akkor nem gyanús.

Kolyok nem hiába tanultál, 1 mondatban summáztad az életfilozófiámat!
Csak így tovább!
Pere meg kapja be!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ha drága, akkor nem gyanús.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Drága? Miért mennyi az annyi?

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
deha mér a telóknál vagyunk, nekem teló pumpa kell.!
gyanusan drágák, nem tudja valaki hogy miért?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hehe jóvannna

kicsit más ár lett abból amit kitaláltunk...

valki ha akar teló pl wudermátyás akor irja meg mien és lesz ocsobbaan

z150 az legalább fix hogy megvan...

nah egyelõre enyi...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ez a 4. És tudom. Nem is nyavajgok. Vagyis de. De nem úgy gondolom. És nekem az aktív tanulás, az napi 3-max4. Szomorú, de ennyi megy...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
E' má' a második vizsgaidõszakod neked? A nyavajgás az több energiát emészt fel, és nagyon szarul tudja érezni magát az ember közben.. nekem mindig kurva nagy lelkifurim volt, ha nem tanultam rendesen.. persze a rendesen tanulás se volt sokkal több napi 4-5 óránál..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Emil most jött a cuccaiért, de nem tudta hol lakom, ezért elmagyaráztam és el is jött az utca aljáig, és látta, hogy kijövök a közepén, de türelmesen megvárta, még lemegyek hozzá. Vazz, nem hiszem el... :mad: Ja meg jött a sulijával. hogy most mit fog megtanulni... Haha...

Asszem agyamra ment a mai tanulás. Eddig elég jól bírtam, de ma végiggondoltam, hogy bármennyire is feszülök, több napi nyavajgás és egy napi gyér tanulás nem elég Perebácsinak a 2-hez, szal leszarom...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mittomén.. van a Maki Verem nevû boltban vhol... PIKE a király! Máriónak meg arra az egy hétre, amig ráun úgyis mindegy..

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Mário: bocs, csak vicceltem.... a sherman az isten, ilyet vegyél. de miert kell neked a legujjabb? most hjirdette egy srác itt a bikmakkon, olyan mint a Sóós gyerekeké.

Ezt az orgazmuskrémet hol lehet beszerezni?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Márió:
Szerintem gyûjtsél inkább szalvétát. Tudok adni focicsapatosat. Nem tudom melyik csapat, de ezzel is lehet csapatni.
Teló meg úgysem kell neked a szpinninghez.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Márió... ehh... vegyél már valamit, mert az állandó dilemmádtól lassan nem birok aludni... minden reggel reménykedve kapcsoljuk be a gépet, hátha már vettél vmi jóféle telót. Vegyél PIKEot. Az a király :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
dnl meny a shermna?!

lehet nem lesz breakout....

faszomat kivan

akor meg z150 lesz vagy dnl teló?!
írd meg az mien meg egy jóóó pécsi árat rá
és akor szombaton biznisz ha jó...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Én nem t'om este mi lesz. Az asszonynak vegyél orgazmuskrémet, és mentesülsz a feladatok alól.. :D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Fox 36RL2-es.? király.! akkor nem kell valakinek a shermanem.? sõt.! igazából nem mûködik az utállítása, pedi azt olvastam az interneten , hogy tud ilyet. Nagyon gyanus.! esetleg nem valaki rola valamit?

kökk: örülök pöttyöknk.
Matyi, bandi: este tekerunk egyet? mikor értek haza? van egy kis lerendeznivalóm az aszonnyal, de talûn elhataszztyuk, indulhatnánk már fél7kor.!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehe... Szutykok mind! Még jó, hogy nincs annyi pénzem, hogy vegyek egy 60-est, mert szar az összes és nem éri meg megvenni... Derlt ki a tulajoktól. Vazz, ha az embernek sok píze van, mennyi problémával kell együttélnie... Borzalom!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Olvassatok, ha vki még nem ismerné...

http://www.totalcar....telet/index.php

A legjobbak a negativ kritikák... ajánlom pl. a Peugeotok értékelését... :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
kölyok:
Pedig jó volt az a kolyok is :D
Az a lényeg, hogy itt van bennt nálam 2 DVD...
Ilyenek vannak rajtuk:
2005-ös WRC futamok (Ciprus, Szardinia, Mexikó, Monaco, Új-Zéland, Svéd)
Gumball 3000 2003-as film, és 2004-es sorozat
Rally Onboard
Rally Crash
Drift Bible
Lada Tuning ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök