Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, kapjátokbe!!! Én voltam tavaly elött és frankó volt nagyon. Semmi köcsög, kai szembe jött volna, csak mi, meg a pia... :D Ha eleget iszol, leszarod a büdöst is, kaját is, de sosem volt para... ;)

Szal, valaki(k)???

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Nem kell úszni, kapsz mentõmellényt, ami még plusz rádrohad a melegben. Aki még nem volt, az el se tudja képzelni. És a nõk se kivánatosak folyószagúan, meg büdös szájjal, bár kétségtelen, hogy van neki vmi romantikája..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Szerintem Zapnak :D
Áh én gonosz vagyok! És nem tudok tisztességesen úszni, szóval inkább repedjen a bringám váza, de ne kelljen kapálóznom a horvát-magyar barátság jegyében telehugyozott, teleszart folyóban...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
A vizitúra az gusztustalan. Undoritó. Kb. 100millió szúnyog és egyéb repülõgecik szivják a véredet, egy hétig olyan büdös vagy, hogy undorodsz magadtól, ha a kaja a vizbe esik, akkor kereshettek csigát, hogy azt fõzzétek meg, sátorban alvás, de közben megrohadás a melegben... kinek kell ez???

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, hogy legyen egy bringamentes téma: lenne egy vizi-túra a Dráván, júli 20-27. 20-án indulás, 21-én csónkba szállás, 5 nap evezés, 27-én vagyunk itthon. 11ropi, amiben a csónak és a term.védelmi-park használata van benne. Full csövezõs-vadkempingezõs, kaja fakultatív, kis pia, kis matekpélda, nulla civilizáció, sátor, jóidõ... Négyszemélyes kenukkal megyünk, de az 3 fõ + cuccok... Én egyenlõre egyedül vagyok, mert késõn kapcsoltam, de ha valakit érdekel, az szóljon EGY ÓRÁN BELÜL!!! Hogy még le tudják adni a csónakrendelést...

Edit: én kormányozok... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
A jóbüdös kurvaanyját az amerikai kormányzatnak, a geci hulladékégetõknek, a hûtõgyártó frenonos geciknek, az õserdõpuszitó fakivágó geciknek, a vizszennyezõknek, a geci napnak, és mindenkinek akinek köze van hozzá, hogy ennyire kibaszott geci meleg van május utolsó napján!!! Kapják be!!!

A szépen kiöltözött lányok is elõbb-utóbb megizzadnak és jó, sûrû hónaljszaguk lesz, a lábuk meg belerohad a cipõjükbe, és egybõl nem is olyan kivánatosak. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jaja, ilyenkor lehet jót fagyizni a városban a kollégákkal, utána meg vissza a légkondis irodába, és tuti a tüdõbaj. Az egyik fõnököm meg lecserélte a régi Honda Accord 1.5-jét egy új Type S-re. Hehe, remélem megyünk majd Pestre...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
szerintem meg csak úgy szimplán kapja be mindenki. vagy ne, ha nem akarja. csináljon mindenki, amit akar. vagy amit tud. vagy amit nem. ki nem szarja le?

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Buzik vagytok mind! Éljen a nap! Király ez a napsütés! Imádom!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Le vagyok lassulva. Majd nézem. Egyelõre mindenféle bajaim vannak. Holnap.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
ezaz kapja be.! Bandi, nézed a website-ot? mikor mész bumeránghoz másoccorra?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Tom, én vállalom, csak mittudomén, Zap irt privit, és akkor ott megtudtam mindent, hát eltávolitottam a zizét innen. Na.

Egyébként meg bekaphassa a nap. Geci meleg van.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A.W:
Most ez mire volt jó? Nem vállalod a kiváncsiságodat?
Szerintem beszéljünk arról, hogy Márió milyen telót vesz majd 2 hét múlva?
És a Pike? Õ milyen bringást vesz majd a nyakába? Sõt mi lesz így a virágokkal ha egy környezetkárosító kiesett az ellenük vívott harcból? El fogják árasztani a Mecseket a védett virágok, és majd dózerrel kell õket irtani, hogy megakadályozzák a hatalmas környezetkárosítást, ami abban az esetben történne meg, ha elfoglalnák a virágok a 6os utat is. Ezt nem engedhetjük!
Nem tudok hétfõn dolgozni.
Holnap lesz akkor ez a tüntetés a sárgumik kötelezõ használata mellett? Ki mit húz? Ing nyakkendõ, vagy csak zakó? Esetleg kalap is kell? Vagy füdõgatyában tüntetünk a koszos strandokért, hogy ne kelljen nézni a nyugdíjas mamákat a víz alatt...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kölcsönadom én az enyémet valamelyiket! Legalább megtudod, milyen jó bringa!

Kokka:
;)

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
igen, mindenki, aki bringástémát hoz elõ. Sõt lehet ámegyek valami game forumra inkább. Úgyis jön a San Andreas....

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

aki tekerni megy, meg kapja be.

A bringával való munkába jövetel is számít???

A.W:
Hát azt nem mondtam, hogy az Admirálisban is mûködik ez a fícsõr...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
ahhhaaaa... értem. Na, kipróbálom.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
ha, reseteled a gépet, vagy ctrl-alt-del, akkor nem tekinti vesztes játéknak...

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jó.. de ha resetelek, akkor mindent lenulláz.. vagy a gépet reseteljem??? Egyre jobban megörülök. De legalább úgy tünik, hogy nagyon komolyan dolgozom :D