Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
kölyök: nem értem a problémádat. Ha benne ülsz nem mindegy hogy néz ki? Azt hittem az a lényeg egy ilyen autónál, hogy milyen vezetni...
A többi autós meg úgyis csak az autó seggét nézi, az meg annyira nem gáz. Meg sokáig úgyse látják...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hát, esetleg... :)

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
töröljétek, és nyomdd meg a shift-et jó erõsen.!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Te ne szólj bele öregapó, inkább várjá a PIKEkal, most mé' lett ecceribe ennyire sürgõs? he?

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Töröld, te geci! Azán a seggemet is!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hát, ha egyáltalán megyek én nyáron valahová.. ha felvesznek (kopp-kopp-kopp), akkor azért nem, ha nem, akkor nem lesz rá pénzem, ha nekiállok a lakást kipofozni, akkor nem lesz rá idõm. Szóval én nem nagyon gondolkodom a nyári sládmingban.

Most akkor a kérdéses emilt télleg töröljem siftdellel? ;) :D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
tudom, csak nyáron viszunk. de akkor nagyon.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jóvanna.. Már kb. 3 hónapja, de ma különösen... :D

Kokk, a szivem szakad meg, hogy micsoda problémákkal kell majd megküzdened felnõttmilliomosként.. Csak nehogy a piához nyúlj. Vegyél inkább Ford Mustangot. Vagy Saabot, vagy Ferrarit, Aston Martint.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Megszakad a szívem... Az új impreza ocsmány... Fellelhetõ a kocsitopicban... Na, ezért görcsöljön az ember, meg tanuljon, szívjon a vizsgákkal, hogy mire nagy lesz és lesz pénze subarura, már ocsmány a subaru és nem kell senkinek... :mad:

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Ma minden "szaromle" stilusban van nekem. :D

Hehehe

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Én mennék gyakorolni, nem ezzel van a probléma. Hanem a hozzáállásommal. Ma minden "szaromle" stilusban van nekem. :D Bár ez inkább szomorú :(

Redõny leégett? Kiflit sütöttetek, mi? Aztán viccesnek találtátok... hehehe

Sládmingba nem viszünk bicajtot. Csak mondom.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
van egy jó kis igrató, funbox szerû, kicsi az eldobó is, és le lehet vágni oldalra, hogy egész kicsit ugorj, aztán ahogy jön a bátorság lehet, egyenesen is ugrani. Középen fel van töltve...
A végén meg egy nagyon kicsi ívü döntött kanyar, azt is órákig lehet gyakorolni még tökéletes lesz...
Schládmingba azért mutatni kell majd valamit, jobb ha itthon gyakorlunk, nem?

MatyI: mi történt a redõnnyel, leégett az oldala, vagy mi?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Nekem nyóc. Akár mehetünk is, de biztosat majd csak elõtte egy órával tudom

Vótam reggel második körön.. Azt mondták, hogy holnap megmondják a frankót. Akkor ma is sokat fogok aludni. Ejj, de szeretnék elmenni innen

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
W: ott nincsenek nagyon HMCSk, már megint ez a negatív elõitélet. Kétszer voltunk Mátéval full egyedul, kétszer meg ugy hogy voltak valami csávók, de mutogattak eztazt, kormánypöri, one-footed Xup, meg hasonlók.
De tényleg nem ilyen hulye pesti (vidéki) kecseg. De ugyis majd a Matyit fényképezzük.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

De jól ne szóljunk senkinek, hogy ma is csak mi legyünk... :D Hehe... Olyan kis összeszokott banda vagyunk, nem...?!?!?! ;)

akkor én se jöjjek? ;) :cry:
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Elõre bocccs, de sztem én bringával megyek... De jól ne szóljunk senkinek, hogy ma is csak mi legyünk... :D Hehe... Olyan kis összeszokott banda vagyunk, nem...?!?!?! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Zap:
Én is gyalog megyek, mert ma nem mertem bringával jönni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Csajom anyuja nagy spíler... Vazz, egy kis manõverrel megzúzt mindkét kocsijukat. Parkolt ki és Eszter az út túloldalán parkolt, aminek faszán nekitolatott. Most van két sérült verdájuk és még csak föl sem jelenthetik egymást... LOL!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Amióta koránkelõ lettél?!?! ;)

Már én is menék tekerni. Holnap, vagy holnapután?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
énis nem egyszer gyalogoltam haza mondjuk széchenyi tértõl, vagy épp Zipitõl haza, de újabban elvagyok kényelmesedve...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda