Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ó, akkor Kokkk basszameg! Jól félrevezetett.
Pedig ma ez tökjó lett volna. Holnap még talán ráérek, de nem biztos. Hétvége meg kizárt. Akkor csajozás lesz nonstop...

Ja és az én kisautómnak 27MHz és C csatorna, a nagynak meg asszem 42MHz, de ez nem tuti...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás

b*sszák meg... erre vártam, hogy legyen és mehessek már végre erdõbe is... erre meg...

mármint fékem legyen :)

ebike-osok hétfõn azt írták, hogy legkésõbb mára itt lesz, erre meg... hétfõn lesz két hete, hogy megrendeltem... oké, 3 cucc közül kettõ piros kosaras volt, de csak adaptert vlt nehezebb szerezni... szar elsõ fék nélkül március óta...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát pedig Ákos is hozta
és lehet valamei nap beujítok egyet.

a mini kb 2-3e kategória.

ki mien mhzt használ!?!?
ne legyen vicc hogy ugyan azt használjuk

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
légyszi valaki világosítson fel: akkor most nem mehetünk erdõbe, vagy csak a a TV torony és környékét kerüljük ki, vagy Jakab-hegy mehet?
Vagy nem kell szószerint érteni?

Kössz.

:(

b*sszák meg... erre vártam, hogy legyen és mehessek már végre erdõbe is... erre meg...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Óbasszátokmeg!
Pedig már indultam volna itthonról, de gondoltam megkérdezem tényleg autókázunk-e este. Erre mindenki rohan, senki nem ér rá.
Eh. Akkor Darwinia-ba megyek, vagy Desperate Housewives...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én is itt rohadok a munkában, de ha akarom kimegyek a WC elé nézegetni a bringámat :D
Aztán rohanás haza az autókért, és jejejejejejeeee....
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
AW: ja, jövõ hétfõre gondoltam.
én meg még itt rohadok Pakson baszki. még mbarátok közöt is kétésfél óra mire egyáltalán LÁTHATOM a bringámat, aztán indulhatok céges buliba (és most ne is lesz ingyen semmi)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hát, ha törik, akkor törik... lehet, hogy csak a fekete.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Szép is lett volna AS-X-el általános suliba járni. Akkor még csak skolnyikom volt.
Különben is az az AS-X törik...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
De most még a régi csapatommal megyek timbildingre, az általános suliba meg nem tudnék majd AS-Xel menni.. ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehe... Csak ezért mentél?!?! Akkor mehettél volna egy általános suli konyhájára is dolgozni... Ott is csak csajok vannak, meg kajálhatsz is... Sõt ott nézheted kajálás közben a kiscsajokat, amit itt nem fogsz tudni... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Tegnap szar napom volt. Na. Csak este 6kor hivtak, addig meg idegeskedtem.

Nem bányarémek, már körbejártam az irodában.. A fõnök is nõ, nem kell leszopni. Ha nyalni kell neki, hát istenem... nem rossz csajszi. ;)

Ma megyünk teambuildingre, bár én nem t'om, minek megyek, a hely neve: Náncsi néni Vendéglõje :) nagyon fasza hely, minden kaja, pia ingyen :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ez nem volt jó...

Na, fél 7 Pálosok? !!! Mennyi az idõ... Vazz, még 3 óra... Nem bírom már!!! Bringázni és sörözni akarok...!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ez látszik rajtad, hisz majdnem hogy szélsõségesen nem basztatsz senkit... :D Ezért az új munkahelyed nekünk is jó... Egész addig, még ki nem derül, hogy 18 bányarémmel kell együtt dolgoznod, napi 21 órában és még a fõnököt is le kell szopnod... :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Milyen hétfõ? Schladming? Nem, az utána lesz.. Akkor most hétfõn mi lesz?

Egyébként köszi. Tök jó érzés úgy dolgozni, hogy szarokbelemindenbe :D most tényleg :D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
AW: gratulálunk, király vagy.! rádfért már valami jó munka ennyi szopás után. De a jövö hétfõt nem hagyod ki igaz?

Milyen túra lesz hétvégén, kihez csatlakozhatom.?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nekem azt mondják a hangok, hogy ne áruljam el... Ehhez tartom magam már 20 éve... :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
mér akarnék kimászni?
tudjátok jól, hogy hülye vagyok ;)

én legalább válallom :P
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ebbõl nem mászol ki... ;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
azt értsd úgy, hogy mondjuk este fórumozgatok, anyámnak meg itt van mellettem az íróasztala és na...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda