Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Márió!

Lassabban kicsit. Nem eszik ilyen forrón a kását. BTW esetleg beszélhatnénk is mert 1-2 weboldal megszületéséném már ott voltam...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
http://www.dafont.co...eme.php?cat=402

kérlek nézzetek meg és betütipust segítsetek választani!!!!!!!

hat jo csak keddig vagyok meg otthon aztán jó lenne ezt a folyamatot elinditani és akor az ismerõsöm ha minden jól megy megcsinalná...
"
na hát figy. =) akkor. elmondod milyen színvilágot / formavilágot képzelsz el az oldalnak, milyen menüpontokat szeretnél (tartalmat majd késõbb megoldjuk) ultrawebes ingyenes tárhely megfelel-e. mert akkor az a része a dolognak ingyen van és egy popup reklám lesz csak rajta.
aztán az árak, na most bárhol körülnézhetsz, hogy általában mennyibe kerülnek az ilyen oldalak (én legfõképp html-t használok, néha mondjuk pár flashgombot, de nem igazán kedvelem a flash dolgokat, mert annyira nem is értek hozzá) ja és betû ügyileg a menünek milyen stílust épzelsz el. dafont.com-on van rahedli sok betûtipus, de rám is bízhatod, h szerintem mi illik az oldal stílusához. aztán tehetünk számlálót az oldalra, ami megmutatja hányan látogatják, mikor, milyen böngészõvel, milyen op rendszerrel megy országokból, ip-cím minden egyéb. ez is ingyenes. Aztán...

Nahát remélem meg lesztek majd elégedve. Õõõõ, ja és valamennyi reklám jár nektek. tehát rohadtsok kapcsolatom van, mondjuk beígérek egyelõre minimum 5 bannerelhelyezést, ami annyit jelent, hogy 5 oldalon minimum kint lesz a reklámotok. =) ez a szám meg még nõhet =) Amúgy a designhoz ha küldenétek fotókat jó lenne... csinálok belõlük brushokat és attól eredetibb lesz majd a dolog =) "

szóvel egy ilyen van ...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Én pénteken mán gyüvök vissza, szállásban nemtok segíteni sajnos, Daniról nem tudom mikor jön haza. Írjál neki!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Pesti szekció: abban szeretném segítségeteket kérni, hogy pénteken este nem tudok hol aludni... Esetleg egy estét csövezhetnék valakinél, mert az eddigi ismerõsöknek pont nem jó... Mert pénteken kell fölmennem, de csak szombaton indulok tuvább. Nem fogok sokat zavarni... :D Elõre is köszönöm!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Tomi, azért ne hívjál fel, hogy személyesen is elmond, hogy ZZZSSS!
Azért jó pihenést neked!
Kifogtam egy kellemes napszakot, jobb fülemben szól a Eurosport Tour de France kommentárja, és közben vakarom a tököm!
Na most irigykedjetek ti is, kis pöcs pécsiek!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Zsssszszszszszsssssssss.
Kb. ennyi, amit ma ki bírok nyogni. Eléggé fáradtnak érzem magam.
De túl vagyunk rajta, és hát eh, alig voltak ránk kiváncsiak. A fejesek ismerik egymás elpoénkodnak, megnézik, beszólnak ezt-azt, és semmi komoly. Kezet rátam sokmindenkivel, köztük a pécsi tûzoltóparancsnokkal. A többi államtitkár, képviselõ le van szarva. Rendõrök meg nem is voltak.
Még 1 órát itt leszek, és hazamegyek szétesni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hat jolvan Gergot hivom hatha neki van...

jovany,ha nem tetszik akor csak csina'lom a magam szorakoztatasara.A rajzolt hosz] szemoldok nekem sem a kedvencem.
Nem muszaly darkost,nekem az tetszik,az egy dolog,de egy elgyesulet az nem egy ember.
A masodik linken van meg par munkaja.Szoval valami javaslat otlet.
Pl nyito kepernyo, valamikor volt itt linelve valami iszonyat erdei kep valahonnan Kanadabol.
kepet videjokat lehetne foltolteni.verseny-beszamolok,magunkrol valmit,az egyesuletrol...

ilyesmikre gondoltam.

szolval otleteke varok

holnap 9 30 korul erkezik az ic a delibe...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Márió:
Sajnos nem találom!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Nagyon kell. Fizessed ki. Most. Azonnal. Már ha tegnap fizeted is késõ. Tényleg.

Nem akarom lelakni, vagyis nem tudom, hogy mikor laknám le.. ennyi.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Don't worry, Bandi! Visszakapod, de azt hittem azért õsszel egy hétvégén majd lelaknád!
Nagyon kell most a pénz?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
wunder, hát ez kein wunder, hogy lemaradtunk. klikkesedünk meg minden.

km-ben kb. 600 Pécstõl, autópálya díj az 15 euró összesen, a benzin meg kb. annyiba kerül, mint nálunk, úgyhogy számolhatsz fogyasztást..

engem az érdekel, hogy a befizetett pénzemet visszakapjam.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Bandi! Leírod a schladmingi út költségeit (benzin, autopálya, kmben mennyi, stb)?
Érdekelné talán a Kokkkot az augusztusi kiruccanás, csak kellenek az árak!
Tényleg mást nem érdekel augusztus elsõ hetében egy schladmingi túra?
Én csak annyit tudok egyelõre, hogy a BRH-ban 15 euró 1 éjszaka, ami occsó.
Jelentkezzetek!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Hát Bandi, errõl a buliról is lemaradtunk!
Bezzeg mi tegnap este egy helyen partyztunk a Palcsó Tomival meg a Tóth Gabival!
Nem is igazán cserélnék a pécsiekkel! Ááááá! Lõjetek le!
Az is elkerülte a figyelmem, hogy Dalma nap volt, leragadtam az Izabellánál!
Na de azért utólag is Boldog névnapot kíván Neked a Wunder!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nesztek PP-ök!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Hehehehe, mekkora jó ilyennel kezdeni a napot, ami már régebben elkezdõdött, de csak mostanában kezdem felfogni. Kicsit beerõsödött a dolog tegnap este az utolsó 1 órára...
De jóra is sikerült, kicsit rövidre, de nagyon jóra. Télleg kellett már ilyesmi. Majd még csináljunk ilyent sokat, egy hét és járkálni sem kell, hanem lesz jó kis hely. :D

!! wundermatyi for president !!

egy ccsomó dologra akartam reagálni, demár nemtudom mire az elmúlt 4 oldalból.
Tomi, neked kitartás, pénteken majd átgondoljuk ezt a miniszteresdis témakört... :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
GECCCCCCIIIII JÓÓÓÓÓÓÓÓ!!! MEKKORA ÁLLAT EZ A KÉP!!!! HEHEHEHE...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Wundermátyás! Készen vagyok már megint! Hihihhi :D ! MegaLOL!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Wundermatyi mindenütt ott van.. Gratulálok hozzá! :)

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Hejj, ez a természetromboló extrémbringás Wunder megint megmutatja 1 vén fasznak, hogy mi a stájsz ....

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Végül is, már a sárga trikóban van.. drukkolok neki, tényleg.. Ugyan még mindig nem értem miként tud vki úgy Tour-t nyerni, hogy nem mindig õ az elsõ... érdekes ez az idõszámításos dolog.. Meg a kommentárok is, hogy ugyan más is megnyerhetné a versenyt, de nekik az a feladatuk, hogy segítsék az elsõ számú versenyzõt.. furi..